Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to

czy facet majac 32 lata....

Polecane posty

Gość uyuyuyuyuy
ja mam 32 lata i w dupie mam kobiety wole zyc zyc ze samym soba lol

Gość rakit
a ja mam 40 lat i wole walic konia niz miec kobiete do seksu , bo tak jest taniej .

mój ma 37 i jakoś nigdy ani dzieci ani żony nie chciał mieć, bo taka jego natura. 18 lat był z jedną babką, teraz 4 rok jest ze mną i też ślubu nie chcemy, a dzieciaczek będzie jak dojadę do 30tki;) powoli go przekonuję :)

Gość rzecz w tym.......
że wiekszośc kobiet jest niestety paskudna, jak zdejma ciuchy to czasem aż żal patrzec i acet który na jakiejś imprze poderwie takiego kaszalota jest najbardziej przegrany ze wszystkich :) ładnych to jest 0,05% , laski ze zdjęć nie śmierdzą, nie maja rozstepów, nie cuchnie im z geby, pewne zalety w tym są , taki prawiczek który ubolewa że żadnej nie zaliczył jak wreszcie zakisi ogóra w przeciętnej pipie to sobie mysli no i co oni koorwa w tym seksie takie widzą? :D

, taki prawiczek który ubolewa że żadnej nie zaliczył jak wreszcie zakisi ogóra w przeciętnej pipie to sobie mysli no i co oni koorwa w tym seksie takie widzą? } :D:D:D

niestety nie ma dziewczyn idealnych, większość z nas ma rozstępy cellulit albo i to to, jak już ma tego minimalnie lub w ogóle, to ma krzywy nos, zeza, krzywe nogi albo szparę w zebach albo jest pusta jak dzwon

Gość rakit
dziecko kosztuje do dorosłosci jakies 300 tys zł . RAndki tez kosztuja w kawiarniach . WOle byc prawiczkiem ,a po mojej smierci majatek moj wezmie panstwo albo przekaze na cele dobroczynne w testamencie . CZy nie jest zle .

Gość rakit
a co beda bulić na darmoziadów , ktore nie wiadomo czego chcą kupisz im samochod zabawke to bedzie chciał nowy komputer albo bedzie chcial/a pieniadze na kosmetyki LEpiej niech moj majatek przejdzie na cele dobroczynne po smierci niz miałbym na rozpustnnych bachorow łozyc kase.

Boże- dlaczego prawdziwi meżczyźni już wymarli? same dewoty i nieporady zyciowe pozostawały:( naszczescie jeszcze ja zdążyłam zgarnąc prawdziwego faceta z jajem.

naszczescie jeszcze ja zdążyłam zgarnąc prawdziwego faceta z jajem. } No jak z jednym to jednak inwalida. :o

Gość rakit
a przepisza swój majątek na walke z jakas chorobą najlepiej w Afryce . MOze jakies szczepionki . NIe wiem

Gość rakit
rakit widzę, że brak seksu robi ci mąke z mózgu. co ty pierdzielisz? jak co pierdizele ? NIe bede debilelem , ktory robi dzieci tylko zrobie jakis dobry uczynek , a nie produkcja dzieci. Wystarczy nam ludzi w Polsce , nie kazdy musi sie rozmnazac W koncu lepszym uczynkiem jest łozyc kase na cele dobroczynne niz na dzieci , ktore i tak robia sie pokoleniem paris hilton i innyhc rozpustnych bachorów.

Gość rakit
a dzisiejsi ludzie łoza kase na rozpustnych bachorów , gdy Afryka umiera . Wystarczy kupic pare szczedpionek i nie jedno0 zycie sie uratuje

przeżył chłopak traume jakąs i mu sie pomieszało pod czaszką;D a majątek swój -jak masz jakiś wiekszy- możesz mi podarowac.zapweniam cie ze zrobie wszystko aby był dobrze zagospodarowany... :D

no dobra. jak tam chcesz. nie moje pieniądze. mogę ci tylko poradzić : pierdziel dzieci w afryce , a daj na zwierzaki. one bardziej tych pieniędzy potrzebują.

rakit chyba masz nierówno pod sufitem , albo niedoedukowany jestes? - wieżysz w bajki instytucji charytatywnych co wysyłają swoje szczepionki dla biednych w Afryce??? To są eksperymenty na ludziach , a nie pomoc! pomógł byś jakbyś sam je kupił w aptece wpakował sie w samolot i sam je osobiście doreczył!

Gość rakit
przeżył chłopak traume jakąs i mu sie pomieszało pod czaszką;D nie jestem bykiem rozpłodowym , a majatek wole przekazac na cele dobroczynne , ty jestej rozpustnym bachorem wiec nie moge ci przekazac , bo zmarnujesz kase na pierdoły . MOze kosmetyki albo BOg wie co .

no pewnie pierwsze co kupiłabym sobie wypasione szpilki i wstrzykneła botox, no i poszła przepiła reszte w modnym klubie. takie życie to jest życie - malkontencie:D

Gość rakit
własnie dlatego nie przepisze nic na ciebie , bo zmarnujesz to na pierdoły .

jak każda kobieta, prawda? bardzo uogolniasz i sprawdzw słowniku zanczenie słowa ironia:) a tak serio to zal mi ludzi z takim podejsciem do zycia- musisz byc potwornie samotny .

a tak serio to zal mi ludzi z takim podejsciem do zycia- musisz byc potwornie samotny . } Ale sama te nie uogólniaj. :P

kobiety już takie są. cho.choć j mam takie podejście, że zamast kosmetyków wolałabym sobie mieszkanie wyremontować albo nowy rower kupić. to przynajmniej jest trwalsze;P

Gość rakit
za to zeby jeden mógł zyc w luksusie mozna uratowac wiele istnien czy zdrowie wielu kalekom albo ofiarom wojny

Gość tytytytytyy
kobiecie uroda przemija robi sie w koncu starą raszplą i w zasadzie jest dla faceta bezuzytecznym problemem...jak jeszcze sa dzieci to masakra trzeba takiego niewdziecznika utrzymywac odmawiajac sobie przyjemnosci a jeszcze taki gówniarstwo przyjdzie i ci powie spierdalaj...