Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony_on

Przestałem mieć ochote na moją żonę po porodzie.....

Polecane posty

Gość Zniesmaczony_on

To straszne, wiem, ale taka jest prawda. Ona dała mi cudnego synka, Marcinek ma już 4 miesiące, ale moja żona wygląda okropnie... To już nie to, nie ta dziewczynka.... Boże, czego ja się spodziewałem. Głównie chodzi mi o jej ciało, te rozstępy na brzuchu i piersiach, są bardzo nieładne :( Ona przestaje mnie pociągać. Panowie czy to mi przejdzie? Mój kolega miał podobną sytuację, ale od niedawna regularnie zdradza swoją żonę... To już nie ten sex, nie to pragnienie, nie ta dzikość, uwierzcie chciałbym żeby mi to przeszło.... tak mi żal tego wszystkiego, ale to się dzieje :(

Gość ciezarna
to ona ci dala zdrowego syna kosztem swego ciała a ty masz obrzydzenie wstydź się!!!!!!!!!!!!

Gość proponuje wycinanki
Stary - jak Cię tak to uwiera, to likwiduj lokaty i daj żonie na operację plastyczną. Będziesz miał to, co chcesz, bez zdradzania żony, a ona też pewnie nie będzie mieć nic przeciwko odzyskaniu figury.

Gość myszzzz
daj jej kilkadziesiąt tysięcy na operacje i zabiegi i po sprawie ;) Regularne wizyty w spa, u kosmetyczki i dermatologa mogą zdziałać cuda, mały faceciku.

Gość bufory obleśne
wiem co czujesz ,ale niestety dlatego większość facetów zdradza swoje kobiety nie można się zmuszać do kogoś tak wstrętnego . Kiedyś ładny biust robi się pomarszczonym plackiem a brzuch nie lepszy ochyda .dobrze że zawsze są swieże i gorące nowe i chętne panienki .

jesooo spokojnie.. daj jej troche czasu dojdzie do siebie.. zrzuci po porodzie zbedne kg i bedzie ok nie zdradzaj jej bo to najgforsze co moglbys zrobic... nie badz jednym z tych co zamiast glowa w zyciou kieruja sie glowka.... niestety zycie to nie je bajka i czasami trzeba tez zrozumiec te druga strone a czy ty uwazaszze co ze ona siebie w lustrze nie widzi, ze nie jest jej przykro ze jej cilo juz nie jest tklaie jak kiedys... mysliszze ona nie widzinie czuje ze sie od niej oddsalasz to co kochales ja za to jak wyglada jakie ma cialo czy kochales - kochasz ja za to jaka jest cudowna kobieta.. zastanow sie

Gość myszzzz
Sam sie pod siebie podszywam :). P.S zbieram na operację zmiany płci,mam już uzbierane 20 złotych!:) Pragnę być kobietą

Gość gooopi facet jestes
cialo to nie wszystko . a jak sie zestarzeje to tez powiesz ze to juz nie twoja dziewczynka??momysl z ladnej miski sie nie najjesz :P

Gość do Zniesmaczony_on
:(. Człowieku, zgas swiatło to znikną rozstepy. A powaznie, daj jej kase na zabiegi a jesli Cie nie stac to nie marudz. Kocha się za wnętrze, bo jakby kochało sie za wygląd to polowa związkow rozpadałaby się po pierwszym dziecku. Zastanów się. Co do Twojego nicku, to ja się czuje nim zniesmaczona.

Gość myszzzz
jeszcze wpisz numer konta, to może Ci dorzucę złotówkę na łechtaczkę podywszko

Gość do Zniesmaczony_on
Mnie można kochać tylko za wnętrze,bo mam rozstępy,małe cycki,wielki bebzon,nie depiluję się i mam przerośniętą łechtaczkę.

Perła...masz racje trzeba cos wykombinowac ;-) ale ty facet glupi... ona na ciebie pewnie tez nie ma ochoty i pewnie sobie nigdy niewybaczy ze takiego deila wziela sobie na ojca swego syna... po kiego to bylo dziecko????? myslales baranie ze bedzie jeszcze zgrabniejsza po porodzie???:/ normalnie żal. rozpacz..i wszystko to co powoduje ze zmienie chyba orietacje :/

Gość proponuje wycinanki
To po prosru brak myślenia. Biedak nie pomyślał przed ślubem, że wszyscy się starzeją i żona też będzie się z czasem zmieniać :P

Gość Pamcia.69
Jak się żeniłeś to myśałeś ze zawsze bedzie piękna? Wszyscy się starzeją. Nie mogę uwierzyc że tacy ludzie istnieją..

Gość sdsdsd
Zejdzcie z chłopaka, pisze, co go boli i mu z tego powodu przykro. Tylko krytykować umiecie, pasztety. Hahaha

Gość sdsdsd
Żal mi was, bo macie grube dupy i pretensje do faceta, że go to nie pociąga. Tak jakby miał na to jakiś wpływ. A wy macie wpływ na to, że np nie pociąga was dany typ urody? Raczej nie. Ale z wami to można sobie gadać. Nara. Ps. pisze to kobieta.

Gość Zniesmaczony_on
Wiem że to okropne co myśle, ale czy wy myślicie że ja dumny z tego jestem!? Co poradze na to że ona mnie coraz mniej pociąga? I nie wmawiajcie mi że kocha się tylko za wnętrze, prosze was. Chemia musi być, a u mnie jest jej coraz mniej..... ona po prostu nie podoba mi się już tak, a nawet chyba mało mi się podoba :(

Gość a mnie maz kocha po 2 porodach
i wcale nei jestem jakas maszkara , jemu wazne jest to co robi i jak sie robi z kim a nie jak wygladam i ile mam rozstepow poprostu facet masz problem zewnetrzny a ze go boli to wiemy do lekarza z ty bo to nienormalne :O jakis jestes ulomny :O:O:O

kochanie, Ty nie jesteś dorosły. Takiemu Piotrusiowi Panu nie da się pomóc. On Cię teraz własnie bardzo potrzebuje. Twojego zachwytu, miłości w oczach, słów zapewniających że jest nadal piękna. A co jeśli straci noge w wypadku? Albo zachoruje na raka? "Ślubuję Ci miłość wierność uczciwość małżeńską i że Cię NIE OPUSZCZĘ aż do śmierci". Niektórzy powinni miec zakaz wypowiadania tych słów. Na przykład Ty.

Gość ej no to jak ci sie nie podoba
to nic tu po nas nic ci nie pomozemy my tu tyle a ty ze jest ci przykro ale ci sie nie podoba powiedz jej to i znajdz se inna albo nie bo ona tez pewnie kiedys zechce zajsc w ciaze :O:O:O przykro mi ze jestes plytki i twoja wyobraznie jest jakas taka niedokonca fajna :O

Gość Jurgen z Bocianowa
happy.femina Perła...masz racje trzeba cos wykombinowac ale ty facet glupi... ona na ciebie pewnie tez nie ma ochoty i pewnie sobie nigdy niewybaczy ze takiego deila wziela sobie na ojca swego syna... po kiego to bylo dziecko????? myslales baranie ze bedzie jeszcze zgrabniejsza po porodzie???:/ normalnie żal. rozpacz..i wszystko to co powoduje ze zmienie chyba orietacje :/ A stare baby tak usilnie namawiają do małżeństwa :O Widać małżeństwo więcej zabiera niż daje :O Ja mam przyjaciółkę, jestem z nią 6 lat w luźnym związku i nie mam takich problemów.

Gość jego problemu nie da sie
rozwiazac bo to nie problem :O:O niewiadomo co

Gość jurgen a jak ci wpadnie to co
tez ja zostawisz po porodzie???

Gość no a Ona co
??? ma ochote na seks i ciebie ?

Ale z Ciebie jeleń-jak możesz wymagac od kobiety żeby po urodzeniu dziecka wyglądala jak przed ciążą?? A Ty to pewnie ciało Adonisa masz...?? Kobieta daje Ci syna a Ty marudzisz, że ma rozstępy-to naturalna kolej rzeczy!! ENDE pozdrawiam :-)