Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony_on

Przestałem mieć ochote na moją żonę po porodzie.....

Polecane posty

Gość magda magdaa
glupi jestes.... - myslisz ze jak zlapiesz nowa mloda to...bedziesz wydawac na nia kase..logiczne - jak bedziesz chial zaspokoic inaczej...hm zostaje skoxystanie z uslug pan- tez placenie... - kup za te pieniadze lepiej swojej zonie- karnet do kosmetycznki, sliczna bielizne...i zabieg....i zajmij sie dzieckiem zeby poszla sobie na kurs fitness np. masz dziecko, ona przez tyle miesiecy sie meczyla zeby urodzic, na pewno widzi ze jej cialo sie zmienilo- zreszta duzo jej nie dalej dojsc do siebie po zaledwie 4 miesiacach piszac takie rzeczy.... dala ci tyle a ty zwyczajnie jestes ...szkoda slow...i szkoda mi jej ze ma takiego meza...

Gość kate perry
Jestescie smieszni. Faceci sa zwrokowcami i przeciez autor nie bedzie sobie wmawial, ze zona go pociaga skoro tak nie jest. Wiekszosc facetow ma takie same odczucia, tylko zonki nie maja o tym pojecia.

Gość Adam.L..
Wypraszam sobie. Jestem facetem i kocham moja żone i całe jej ciało :) Owszem, ma rozstępy, ale uwielbiam je całować. Wszak to pamiątka po cudzie, jakim jest stan błogosławiony i narodziny naszego dziecka. Kocham moją żonę i każdy centymetr jej ciała - bez żadnych wyjątków :)

Gość magda maggda
kate perry....a nie wiesz ze dieta cwiczeniami i zadbaniem da sie wszystko poprawic????????????? skoro kochal zone przed..wkoncu jakos dziecko powstalo:)..to chyba dziwne ze zaraz mu sie calkowicie odpodoabala...

Gość dobre to
jak dobrze, że mam normalnego męża :)

Oczywiście już nawet nie spytam jakie Ty masz ciało... Ale powiem bez ogródek, że żony to Ty nie kochasz... Nie wiem co Cię kierowało w wyborze żony, ale nie miłość. Powodzenia :P

Gość Wylniala Lena
a zeby bylo weselej zdradzaja te swoja poporodowe zony z innymi poporodowymi babami i wcale im to wszystko nie przeszkadza :o:D

wyrazy współczucia dla Twojej żony! ogromne! :( Tobie źle?! Tobie?! pomyślałeś, co ona może przeżywać?!

Ja swoją trzy tygodnie po proodzie bzyknąłem bo taką mieliśmy chcęć na seks że nie dało rady dłuzej czekać. Moja co prawda rozstępów i obwisłych piersi nie miała ale za to jej pochwa była szeroka jak krater wulkaniczny :) Ale było super i kochaliśmy się często. Moze autor tematu przeżywa jakiś szok poporodowy a może jego żona naprawde fatalnie wygląda Trudno mi się wypowiadać

Gość kukusiek
facet, jestes zalosny... znalazl sie adonis z bozej laski :/

Gość asdjsajhfasjhaiaswsfsafs
stary rozumiem cie dokladnie wlasnie dlatego monogamia to najwieksza bzdura chrzescijanskiej cywilizacji hahaha chlopie moja rada sprawdzona kochaj dzieciaka zone wspieraj i znajdz sobie jakas niunie do ruchania na boku sprawdzone i dziala

Gość jpojaj
4 m-ce po porodzie, to krótko. Czasami organizm dłużej musi się regenerować. Całe szczęście, że nie miałam takich problemów, ale naszła mnie reflekcja: jak reagowałby mój mąż na mnie, gdybym nie wróciła do swojej figury sprzed ciąży?? Tyle razy od niego słyszałam, że faceci są wzrokowcami. On nie lubi kobiet z defektami urody. Obawiam się, że nie byłoby między nami tak kolorowo. :( Może dlatego gdzieś w podświadomości mam zakodowane, żeby nie być od niego zależną.

Gość to mowi kobieta....
i dlatego ja chyba nie bede miec dzieci...z takimi egoistami nie warto, a sama nie dam rady :D

Gość przyszłość.......
pocieszające jest to ......że twoja żona z tego wyjdzie.........i im będzie starsza tym będzie piękniejsza.......za to tobie.....zaczenie obwisać...................i zrobisz sie obleśny......i wtedy kto cie zechce?..... Doczekamy się listu od twojej ,żony?

Gość elle22
Wszyscy tak najezdzaja na faceta, a on napisal tu nam to, co mysli wiekszosc facetow, tylko nigdy tego glosno nie powie.

Gość ZoŁzA25
po ile macie lat ??

A GDZIE AUTOR??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja powiem tak : moj narzeczony ma 35 lat ja mam 24,jestesmy razem 2,5 roku.On pragnie dziecka a ja nie.Chce zostac mama najszybciej w wieku 28lat. Rozmawialam z nim na temat zmiany ciala po porodzie ( nie wiem dlaczego ty z zona o tym nie rozmawiales zanim zaciazyla) i doszlismy do wniosku ze jak bedzie naprawde zle to faktycznie pojde na jakies zasbiegi plastyczne lub do spa.... Nie wiem dlaczego pary nie rozmawiaja o tym przed zajsciem w ciaze-przeciez to wazne. A z drugiej strony mam kolezanke ktora urodzila coreczke-sliczna i kochana- i po porodzie wogole nie schudla.jest po prostu gruba i niezauwazylam zeby to odepchalo jej meza-lata za nia,dba a corcia to oczko w glowie tatusia i sa bardzo szczesliwi...... czytajac zale autor juz nie wiem za co kochaja nas faceci???????????????????????????????????????????????????????????????????

najgorsze jest to że autor nie wspiera żony tylko sie od niej oddala :( ja nie miałam problemów po ciązy z rozstepami a przy zrzuceniu brzuszka pomagał maz mobilizował dbał o to co jem i zabierał na basen

bo tak powinno byc!!!!! a nie zostawic zone ze wszytskim sama....jej na pewno tez jest ciezko bo widzi jak wyglada i tez jej sie to nie podoba a maz jeszcze zachowaniem ja dobija i utwierdza ze stala sie malo atrakcyjna !!

Gość pffffffffffffffffff
kate perry - ewidentnie nie wiesz co to miłość, albo w nią nie wierzysz...Co z tego, że są wzrokowcami...a kobieta to ślepa jest? Chyba widze, że mój facet to nie Brad Pitt, a on, że ja nie Angelina Jolie. I nie wypowiadaj się za wszystkich facetów, bo ich wszystkich nie znasz. Pewnie, facet obejrzy się za młodszą laską(mi też zdarza się zapatrzeć na jakiegoś przystojniaka- kobiety są poprostu bardziej taktowne w tych sprawach)), bo to kwestia estetyki - I NIE OZNACZA TO WCALE, ŻE KAŻDY ODRAZU ZDRADZIŁBY SWOJĄ PARTNERKĘ I WSKOCZYŁ Z TĄ MŁODĄ DO ŁÓŻKA, BO TO JUŻ JEST KWESTIA OSOBOWOŚCI, MORALNOŚCI I SUMIENIA

Gość pffffffffffffffffff
A CO TO SAMEGO WĄTKU I AUTORA POZOSTJE WSPÓŁCZUĆ TWOJEJ ŻONIE, ŻE WYSZŁA ZA PALANTA, KTÓRY KOCHAŁ JEJ CIAŁO, A NIE JĄ SAMĄ ZASTANÓW SIĘ CZY WYMIENIŁ BYŚ SYNKA NA DAWNE CIAŁO TWOJEJ ŻONY. I PAMIĘTAJ, ŻE ZDRADZAJĄC JĄ ZDRADZASZ TEŻ SWOJE DZIECKO.

Gość paaaaaaula
Tak,kate perry, faceci na pewno są ZWROKOWCAMI, a ja głupia myślałam, że WZROKOWCAMI! Więc może się nie wypowiadaj! Ja uważam, że to zwykła świnia z takiego faceta, na czas narzeczeństwa i początków małżeństwa, jak nie było dziecka, to było dobrze, a teraz nagle się odmieniło. Każdy odpowiedzialny facet powinien zdawać sobie sprawę z następstw ciąży. Nie mówię już o tym, że to z reguły facetom przeszkadza to, że kobieta się starzeje, zapominają jednocześnie o tym, że im też rośnie bebech, robią się zmarszczki,siwieją, a jak nachylają się to puszczają bąki. Hipokryzja po prostu

Gość oooooooona
Mówisz, że miłość to też chemia itd? A co mają powiedzieć ludzie, którzy są już po 60tce. I są ze sobą całe życie. Myślisz, że oni odczuwają coś takiego jak chemia? Wiesz, nie mogę tego wiedzieć ani Ty, ani ja. Ale na pewno nie jest to już chemia spowodowana wyglądem, czy fascynacją ciałem drugiej osoby. Oni są ze sobą, bo się KOCHAJĄ, i miłość to pomoc drugiej osobie, wzajemna troska i zaufanie a nie - CHEMIA, w związku to tylko dodatek!!!! W późniejszym etapie związku liczy się już coś innego. Co za facet... śmieszny. Rozumiem, opisujesz tu swój problem, bo faktem jest, że jest to teraz problem. Tylko że Twoje myślenie równa się myśleniu szesnastolatka. Gdybyś był dojrzałym, KOCHAJĄCYM ŻONĘ, a NIE jej CIAŁO mężczyzną, to takiej sytuacji by nie było. Powinieneś ją wspierać, ona swoje ciało również prawdopodobnie doprowadzi do porządku, ale nie będzie już takie samo. Szkoda mi już słów.

Przez chwilę już zaczynałam wierzyć że są normalni faceci. Kafeterio dziękuję Ci że na nowo otworzyłaś mi oczy! Skąd tacy palanci się biorą????Autorze wcale Cię nie usprawidliwia to że tutaj prosisz o pomoc co masz zrobić bo nie chcesz aby tak się działo bo ogólnie z Twojego rozumowania widać że jesteś płytki.Aż mi się nie chce rozpisywać bo jedyne co pym zrobiła w tej sytuacji to puściła Ci wiązankę

Gość uwierzyć nie mogę
po pierwsze to cy=mbał jesteś i już. Tak jak ciąża nie trwa wiecznie, tak jej znaki tez znikają. Ale daj kobiecie czas i noś ją na rękach ża to że przez 9 mcy męczyła się, a na koniec umierała z bólu. a ty draniu chcesz teraz za to ją zdradzic z inna dupą świnia i już!!!! Boshe, niech wygina tacy faceci śmircią naturalną albo niech ich grom strzeli!!!

Gość mama na obcasach
Smutno jest czytac to o napisał autor. domyślam się, że zakrył się nogami ze wstydu za to, co napisał tak bezmyślnie. Gdyby przeczytała to Twoja żona, to rozwód miałbyć jak w banku. Urodziałm dwójkę dzieci. Przy drugim przytyłam ponad 22 kg. Zrzuciłam w ciągu pół roku całą nadwagę i nadal mam swoje 54 kg przy 170 cm i nikt by w zyciu nie powiedział, że mam dwójkę dzieci. Ale potrzeba trochę czasi i wsparcia męża. Bo żeby kobieta mogła zadbać o siebie, to ktoś w tym czasie musi zająć sie maleństwem. Mam ogromną nadzieję, że jak Ty zaczniesz łysieć, ona cię zostawi ze wstydu. Tylko że Ona wtedy będzie piekną, kwitnącą kobietą wiedzącą, czego chce, a ty łysiejącym dziadkiem z problemem z erekcją.