Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia_a

jak dlugo trwaly wasze romanse?i co spowodowalo ich koniec???

Polecane posty

Gość MAriusz BHP
ja jestem troche po ślubie i jak to czytam to mnie strach ogarnia, że i mnie coś takiego może spotkać - napiszcie dziewczyny - jak temu zapobiec? jak zapobiec sytuacji że żona znajdzie sobie jakiegoś gamonia na boku?

Gość **********Iza****************
fajna inteligentna tez by mi to nie odpowiadało :O

Mariusz okazuj zonie mnóstwo miłosci, wspólne wypady, urozmaicony sex a wszystko bedzie ok ;)

Gość fajna inteligentna i co z tego
Mariusz kochaj ja i pokazuj to, nie odmawiaj czułosci i gry wstepnej. rozmawiaj i staraj sie fascynowac soba. Kobieta chce byc najwazniejsza, doceniana, zaskakiwana czułym całusem i prosba o porade. doceniana jako kbieta ijako partner. Nio i nigdy nie mow ze zupa była zbyt slona ;0

Iza podobasz mi sie, gdybys szukała kobiety to wiesz juz gdzie ;P

temu nie da sie zapobiec - bo zadna z nas (no ok przynajmniej ja ale sadze ze najczesciej tak to sie odbywa) nie szukala kochanka. P o prostu spotykasz faceta, ktory Cie kosmicznie kreci, a w jego oczach jest to pozadanie, ktore 5-10 lat temu widzialas u meza i...staje sie:) Ale na pociechę Ci powiem,ze namietnosc dosc szybko wygasa - wg badan maks do 2 lat:), a przeciez to milosc jest wieczna:) - a skoro to Ciebie kocha:)

Gość Ona Ci Powie
Ja tez tak mialam, seks z tym nie byl przyjemny bo byl on egoista i myslal tylko o sobie a z ukochanym tez nie bo zle sumienie wobec niego.

fajna inteligentna hihi dzieki ;)

Gość MAriusz BHP
dzięki za rady, właśnie tak staram się robić, ale i tak trochę dygam :P, że właśnie kiedyś coś takiego ją spotka, że pozna kogoś i......

moj sex z mezem był sredni bo trwał srednio 3 minuty, serio serio ale mial inne zalety. Z tamty był boski ale nie o sex chodziło tylko o czułosc i fascynacje moja osoba. Moze puste ale kazda kobieta to lubi

Mariusz nawet jesli to nalezy wybaczyc, zapomniec a jesli bedzie chciała byc nadal z Toba pozwolic na to i kochac dlaej.

no u mnie z mezem jest ok - ale chyba troche w malzenstwie cierpie na syndrom "swietej zony" - krepuje sie zachowywac tak mocno wyzywajaco przy mezu, przy kochanku sobie pozwalalam na ostrzejsze zachowanie i to mnie bardzo krecilo.

Gość MAriusz BHP
no a co z kochankiem w takiej sytuacji? obić mordę wypada? :P wiem, że trzeba do siebie mieć zaufanie itp, ale chyba trzeba pewnym sytuacjom zapobiegać (typu wypuszczenie samopas na całą noc "samą" itp) narazie jestem szczęśliwym mężem, zacznę się martwić jak do czegoś dojdzie :-)

Mariusz jak zamkniesz w domu to znajdzie droge do zdrady. wypuszczac i podkreslac ze sie ufa i kocha to moze sie perzyczynic do tego ze dziewczyna wyszaleje sie z kolezankami ale spokojnie bez zdrady

nie upilnujesz;) - zona mego k. sprawdza go wciaz, a on i tak zawsze znajduje czas zeby sie ze mna spotkac;) Ja mam dosc duzo "wolnosci" w domu, wiec to faktycznie mi ulatwialo wyjscia.

Gość MAriusz BHP
poznałem kiedyś taką której ktoś ufa, partner (mąż od niej odszedł,albo ona od niego, ale nieważne) puścił ją na noc a sam pilnował JEJ dziecka, dosiadła się do nas do stolika w barze, byłem z żoną, pogadała itp, pijackie gadki "te same poglądy na życie" i już mi zaczyna ręką po plecach jeździć, potem zauważyła że jestem z żoną, tyle że żona siedziała kilka osób dalej i zawinęła kitę i uciekła do domu a z mordy jej waliło (mieszanka, piwa, fajek i niewiadomo czego jeszcze) że na drugi dzień skacowany siedziałem i co se ten smród przypomniałem to biegłem rzygać :-)

Gość gość
dzis w nocy kochanek mi wyslal smsa, dokladnie o 3. 15 myslicie ze sie przebudzil i serio stesknil jak napisal czy byl po sexie z zonka hehe??

Gość Zakochany mąż
Ja też mam romans. Laska jest niesamowita robimy wszystko... dosłownie. Z******ty seks analny, a potem podaję do buzi żonie. Oczywiście boję się żoniedo tego przyznać, no ale żonka świetnie ciągnie. Najbardziej podnieca mnie jak nie umyję k***ska a żonka o tym nie wie i go ssie.

Gość gość
Chyba masz wybujałą fantazję, bajkopisarzu

Gość Uwielbiany kochanek
A u mnie jest na odwrót. Rano cudowny seks z żoną również analny, a później kochanka robi loda i ciągnie jak nakręcona, bo żona nie chce. Nawet myć nie muszę, bo kochanka dokładnie wyliże i mój penis jest czyściutki. :D