Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimbo

nie widze przyszłośći

Polecane posty

Gość dimbo

Mam 19 lat w tym roku mature i zastanawiam sie ile teraz bedzie wynajem jakiegokolwiek mieszkania kosztowal? skoro ceny gazu energi i niebawem pewnie i jedzenia pojda w gore to za co bedzie mozna sie utrzymac? pojde do pracy to studia zaoczne beda 'gorzej' wygladaly na papierze bo wiadomo ze to nie dzienne a w przyszlosci? co bedzie w przyszlosci? pensja nie rosnie a rachunki zywnosc tak

Gość cvvc
nie martw sie , Polska to nie Ukraina jestesmy w Unii wiec z glodu nie umrzesz

Gość no widzisz.....
takie jest zycie, umeczysz się, napracujesz jak mrówka a na koniec i tak cie zakopia w ziemi :)......musisz przez to jakoś przejść 🖐️

Gość z tymi studiami
to ze beda wygladac gorzej na papierze to gowno prawda !!! Przyklad ... studiujesz przez 3 lata bankowosc zaocznie i pracujesz 3 lata w banku. W tym samym czasie ktos studiuje dziennie i nie ma ani troche dosiwadczenia (no najwyzej w weekendy pracuje na promocjach, ale co to za doswiadczenie nie zwiazane z przyszlym zawodem). Kogo bys wybrala do pracy ??? A i skoro z gory zakladasz ze studia zaoczne sa gorsze lepiej na nie nie idz bo bedziesz pozniej narzekac ! Na studiach zaocznych student sam musi opanowac wiekszosc materialu, a pozniej pisze identyczny jak Ci z dziennych ! Tak jest przynajmniej na mojej uczelni :)

Gość dimbo
moim zdaniem studia zaoczne sa swietnym pomyslem... Napisalam tak bo ciagle slysze po ludziach ze dziennie sie licza ze Ci z zzaocznym to sie opierdzielaja przez tydzien ... Ja osobiescie wybieram zaoczne .. byle jeszcze zdac.. bo z czego sie utrzymam?

Jakoś większość młodych polaków uczy się zaocznie,pracuje,wynajmuje mieszkania,opłata rachunki i jeszcze z głodu nie poumierali :P więc nie wiem w cztm widzisz problem?

Gość Decymmale
Ja w zyciu zawsze kierowalam sie wyborami innych. Poszlam do ogolniaka bo inni szli, poszlam na studia dzienne bo tez wszyscy inni szli. Niestety okazuje sie ze to co inni robia nie zawsze jest dobre. Trzeba sie kierowac swoim rozumiem. Dzisiaj zaluje ze nie poszlam na zaoczne. Zaoczne to swietnie rozwiazanie w dziejejszych czasach kiedy kazdy pracodawca wymaga doswiadczenia. Studia zaoczne to doswiadczenie pozwalaja zdobyc. Uczysz sie w weekendy, a od poniedzialku do piatku pracujesz. Super. Moj brat ktory mieszkal na wiosce, przeprowadzil sie pare lat temu do warszawy, skonczyl zaoczne studia na politechnice (informatyczne) a w miedzyczasie pracowal jako programista. Teraz ma taka kase ze ja bedac magistrem filologii angielskiej nie zarabiam tyle co on :/ Ma 7 tysiecy na reke :)