Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrycoke

po ciązy zero ochoty na seks.....

Polecane posty

Gość cherrycoke

7 miesięcy temu urodziłam przez CC syna, od tej pory na palacach jednej ręki mogę policzyć ile razy w tym czasie uprawiałam seks z mężem.... nie mam na to w ogóle ochoty, seks nie sprawia mi przyjemności. mógłby w ogóle dla mnie nie istnieć...... zmuszam się do tego. co jest nie tak, może powinnam się wybrac do seksuologa????

A może po prostu jesteś przemęczona wychowywaniem dziecka? Ja tak mialam po pierwszej ciąży. Trwalo to długo.Mój synek byl bardzo wymagajacy i w dzień i w nocy a niestety nikt mi przy nim nie pomagał. Efekt byl taki, że sama ledwo żyłam nie mówiąc już o seksie.

Gość cherrycoke
fakt, jestem zmęczona, codziennie wracam dość pozno z pracy,, w domu jak to w domu, zawsze znajdzie się coś do zrobienia. nawet jak mam czas to ochoty brak.............

Wiem o czym piszesz i powiem Ci ze mam tak samo:) Urodzilam 9 m-cy temu, na poczatku bez przerwy odczuwalam pociag, ale po jakims czasie zaniknal:( Nie jest mi juz tak latwo osiagnac szczyt:( Podobno to dlatego, ze do tej pory karmilam, od kilku dni juz tego nie robie! Zobaczymy czy sie cos poprawi:) Aha i to nie ma nic wspolnego z przemeczeniem:)

no nie wiem czy nie ma. Teraz mam drugiego męża i 6 tyg. temu urodziłam córkę. Mąż bardzo mi pomaga jest zupełnie inaczej niż przedtem i mam ochotę na seks.

Gość gdzies
ja mam ponadroczne dziecko i ani ja ani maz nie mamy ochoty na seks. zastanawiam sie, czy nie pojsc po jakas porade do sexuologa, czy cos...

Gość ZERODRIVE
dziewczyny ja mam 25lat i nie mamy jeszcze dzieci i wogole nie mam ochoty na seks kiedys moglam to robic pare razy dziennie a teraz po dwoch latach malzenstwa nie wiem co mi sie stalo jestem zalamana wogole seks moze dla mnie nie istniec i nie sprawia mi przyjemnosci nie umniem tego sensownie wyjasnic zadna zmiana w moim zyciu przestalam nawet brac pigulki bo w sumie to je obwinialam i nic sie nie poprawilo juz nie wiem co robic musze chyba isc zasiegnac jakies fachowej pomocy

Gość jakbym czytala
o sobie:(