Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purity exam

czy jestes czysty/a jak lza?

Polecane posty

No tak, zainteresowania sa warte tylko wyniki 20 kilka, co potwierdza moje przyuszczenia, ze dobrze bylo sie nie przyznawac ;-)

Sissy , to zależy, bo faceci, których trzeba gonić bywają różni - jedych się goni, bo są pociągająco niedostępni, a inny, bo sa po prostu tchórzliwi :)

Złośliwa - te Twoje zasady wynikaja z tego, że nie spotkałas wystarczajaco interesującego faceta :)

Komik spotkałam ale kuzwa nie umiem okazac,czuje sie wtedy jak sierota Maryska:O im bardziej mi sie podoba to ja sie chowam,,,,,czekam jak On mnie zdobędzie:Ono bo jak inni to robia to On tez powinien nie nabijac sie:P nawet na kafe jak mi sie ktos podoba baaardzo to tez sie nie staram :O

Gość ofe rma
tu widzę wyniki po dziewięćdziesiąt parę to nieźle. nawet ja mam "tylko" 86 :D chociaż musiałem skończyć test przed czasem.

Zlosliwka, zastosuj ten klasyczny zloty srodek i troche zainteresowania okaz, facet tez czlowiek :)

Oferma, dlaczego musiales skonczyc przed czasem? Tam sa jakies ograniczenia, ktore nie pzwalaja przejsc na kolejny poziom? :D

Gość komedy
oferma - jak to przed czasem? Chodzi o to, ze z seksem masz niewiele wspolnego? To i tak dziwne, ze 86% :P

"z resztą ktos mi ciągle powtarzał ze nie ma wyjatkowych kobiet,każdą mozna zastąpić inną " z tego juz nieduzy krok do uznania siebie za beznadziejna i niepotrzebna...

"z resztą ktos mi ciągle powtarzał ze nie ma wyjatkowych kobiet,każdą mozna zastąpić inną" no cóz, w zasadzie to chyba miał rację, ale zawsze jakimś tam pocieszeniem jest to, ze ta zasada działa też w drugą stronę. Wbrew pozorom to ważne, bo stawia nas na równych pozycjach w tym całym "bagnie" (albo i nie bagnie ;) ) :)

Gość ofe rma
przed czasem każą kończyć jak jesteś prawiczkiem. nie wiem czy jak dziewicą to też. wtedy jest opcja czy chcesz dalej rozwiązywać czy podsumować dotychczasowe wyniki. no to wziąłem podsumowanie. może zrobię drugi raz do końca i się zobaczy.

dobra ide do domu, konam z głodu milego wieczoru wszystkim zycze 🖐️ ps. ale zlosliwej zwlaszcza:P

Wyjatkowosc jest przereklamowana i niestety kazdego da sie zastapic, taka prawda.. Dlatego w 100% wyjatkowym mozna byc chyba tylko dla samego siebie i tak tez trzeba zyc i siebie samego dobrze traktowac :)