Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purity exam

czy jestes czysty/a jak lza?

Polecane posty

Kwiatek - nie widzisz tego drobnego jak antarktyda niunasu? Nie rozumiesz, ze nazwanie kobiety w ten sposob wykracza poza wszelkie normy arogancji?

A mi wypowiedzi Kwiatka jakos slabo zapadaja w pamieci, ciekawe dlaczego :) Ike, nie przyznam sie, bo nie wiem, czy moj wynik nie jest przypadkiem zbyt skrajny :D ;-)

pola no nie mój - masz 1%!!!! to opowiadaj długo i namiętnie o swoim życiu sexualnym- może i ja się czegoś nauczę :D

komiczne, one question na powaznie. czemu Ty wielki podbijacz serc niewiescich jeszcze sie potomstwa nie doczekales? :P

Kwiatek, ale Ty codziennie przepraszasz. Mija kolejny dzień i lecisz od nowa z tym samym gównem.

Kwiatek - w Twym pytaniu zawarta jest odpowiedź... bo jestem podbijaczem serc a nie dzieciorobem... Ale powiem Ci, że tym tekstem sprzed 2 stron wkurwiłeś mnie dzisiaj...

poluś, domyśliłam się, że może być w stronę skrajnego, ale czy w górę, czy w dół to juz nie wiem :) ale Ty jestes grzeczną dziewczynką, więc ... ;)

Kwiatek, ale to nas nie obchodzi. Nie zauważyłeś? Nikogo nie obchodzi, co robisz, myślisz, co kupujesz...

kwiatek- idiotom i innym osobom niepełnosprawnym psychicznie- broni nie sprzedają chyba, że zrobisz sobie procę

:D Gdybym miala 95 % to juz bym zeszla na podloge w wyniku zbyt duzego obciazenia emocjonalnego ;-) Powiedzmy, ze mam wiecej niz 50% :P

Kwiatek - kupuj bron, najlepiej białą i ucz sie sztuki fechtunku, bo z Twoim poziomem kultury niechybnie skonczysz rozpłatany przez rapier jakiegos wyczulonego na obraze damskiej czci osobnika...

"chyba, że zrobisz sobie procę" dobre :D ale z kim jak z kim, ale taka namiastka faceta jak kwiatek z komicznym to chyba na prce długo by nie powalczył (zresztą na broń pewnie tez nie ;) )