Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purity exam

czy jestes czysty/a jak lza?

Polecane posty

"Wyjatkowosc jest przereklamowana i niestety kazdego da sie zastapic, taka prawda" Nie dotyczy Freddiego Mercury'ego :)

Oferma, Zrob sobie test z wyprzedzeniem, tzn napisz nam potem jaki bedziesz mial wynik po zmianie stanu z prawiczka na ten drugi ;-)

Komi, George Michael zaspiewal jeden kawalek Freddy'ego wyjatkowo dobrze, wiec nie wiem, zy nie powinnam polemizowac ;-)

Gość ktosik taki jeden
15 lat - 62 % ... niewinność ;p do nieba przeszłam ;]

Gość dotty123
Mi wyszło 89% ;) A pytanie, czy kiedykowilek facte dotykał twojej cipiki jest dwuznaczne... bo co jeśli tym facetem był ginekolog?

"Komi, George Michael zaspiewal jeden kawalek Freddy'ego wyjatkowo dobrze, wiec nie wiem, zy nie powinnam polemizowac " jeden kawałek... ale tu pojawia sie pytanie - czy potrafiłby taki kawałek skomponować? czy tylko swoje pedalskie smęcidupstwa? :P

Gość pytam ja tylko
a jesli ja mam ponad 90% (:o), to czy ktoras z milych pań pomoze mi zmienic ten stan rzeczy? ;)

tak naprawdę nie widzę nic złego w tym, że każdy jest do zastąpienia - gdyby się tak logicznie nad tym zastanowić to jest to zdrowa sytuacja, która niejednokrotnie mobilizuje ludzi do tego, by dbać o to, o co powinni

Gość pytam ja tylko
aha, tak czulem :o🖐️

Gość ofe rma
a jak mam z wyprzedzeniem odpowiedzieć na pytanie czy uprawiałem kiedykolwiek seks z dwiema lub więcej kobietami w ciągu 24 godzin? :D

chlopaki z 70% i więcej oglądajcie jutro pytani na śniadanie!! będzie o tym jak pomóc słabo wyposażonym panom .... kwiatek- ty jesteś zwolniony- tobie i tak nic nie pomoże

Tak Klaudka to ma sens ..dlatego szukamy kogoś przy kim możemy poczuć sie wyjątkowo i staramy sie zapewnic to drugiej osobie. Tak trzeba zrobić by facet uwierzył ze trafił Mu sie ideał;) domeeeeeeek

Gość pytam ja tylko
"a jak mam z wyprzedzeniem odpowiedzieć na pytanie czy uprawiałem kiedykolwiek seks z dwiema lub więcej kobietami w ciągu 24 godzin?" wlasnie :D jak ktos przez XX lat nie spal nawet z jedna, to chyba wiadomo, ze nie przespi sie z dwiema w ciagu jednej doby :P "będzie o tym jak pomóc słabo wyposażonym panom ...." to nie jest powod tak zalosnego wyniku 😡

złośliwko, z tym że trzeba pamiętać o tym, że to, że każda z nas nie jest niezastąpiona (bo taka jest prawda, choć drugiej identycznej nie będzie) nie znaczy, że nie jesteśmy wyjątkowe, jedyne, niepowtarzalne i najkochasze dla niego (i odwrotnie również). To dwie różne sprawy - wszystko zalezy od sytuacji. Życie się zmienia po prostu

Gość ofe rma
"wlasnie jak ktos przez XX lat nie spal nawet z jedna, to chyba wiadomo, ze nie przespi sie z dwiema w ciagu jednej doby " eee tam wiadomo, nic nie wiadomo. liczę na niezłą orgię w ciągu najbliższego półtora roku. wykręciłem 8% ale dopuściłem tylko kazirodztwu i aborcji :D

Gość pytam ja tylko
na jaka orgie? liczysz teoretycznie, czy sa juz jakies plany?

Gość ofe rma
a, i jeszcze chorobom wenerycznym. a może trzeba się było poświęcić?

"czy tylko swoje pedalskie smęcidupstwa? " oj, nie badz taki surowy, bo to byl moj idol w latach mlodosci i urody :P ;-) a teraz czas na korzysrtne zakupy 🖐️ :)

Gość ofe rma
"czy sa juz jakies plany?" oczywiście ze są plany. tak jak u tego faceta który kumpla na orgię zapraszał. kumpel się pyta "a kto będzie". facet odpowiada "ja, ty i twoja żona" ten się awanturuje że "co ty sobie wyobrażasz, wybij to sobie z głowy" a na to facet "nie to nie, ciebie skreślam".

oferma, czyżbyć miał ochotę na jakąś dorodną mężatkę??? No, no, zapowiada się bardziej pikantnie niż normy nejśmielsze przewidują ;)

Gość ofe rma
no wiesz, wybrałem przedział wiekowy do 35 lat to nie mam za dużo czasu. a materiału do nadrobienia sporo :D

oferma, uwazaj bo jak nic cie wrobi jakas w dzieciaka :P klaudka nie masz tam maila od nowego kochanka? :P