Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uprzejmie pytam

przebicie blony dziewiczej i pochwica

Polecane posty

Gość uprzejmie pytam

mam jutro wizyte i gine , badanie czy wszystko ok po operacji i czy moge dalej brac te same pigulki. mam problem z chlopakiem podczas stosunku, nie moze przebic blony, zastanawiam sie czy nie cierpie na pochwice? ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwica ) 1) czy oge poprosic gine o przebicie blony dziewiczej? to nie jest dziwaczne..? bo .. glupie to ale wstydze sie o to poprosic... 2) i kolejna sprawa, dosc intymna rowniez: na badanie gine chodzicie panie wydepilowane? ..

Gość pies van kot
1.moze nie pros bezposrednio o przebicie ale powiedz o swom problemie, moze ona jakos zaradzi bys to Twoj chlopk a nie jakis tam obcy facet Cie rozdziewiczal :) no a w ostatecznosci niech lekarz to zrobi :) 2. ja jestem wydepilowana ale ie "na lyso" mam zostawiony taki cieniutki paseczek na wzgorku lonowym - jakos tak mi sie baardziej podoba i odpowiada :P Pozdrawiam cieplutko, powodzenia!!!

Możesz poprosić o nacięcie błony skalpelem, wystarczy malusieńkie nacięcie, jeśli masz mieć z tego powodu nerwicę TY i facet, lepiej niech to zrobi lekarz. A co do depilacji, nie pzrejmuj się, idź jak lubisz.

a tam od razu pochwica. Kupcie lepiej zel feminum, niech Cie chlopak troszeczke rozgrzeje, ale bez przesadyzmu. No i badz pewna, ze to ten. Mnie sie udalo za 3 podejsciem. Wiele halasu o nic:)