Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 Studentka III roku
ja nie wiem jakiego typu s膮 leki kt贸rymi lecza wasz膮 nerwice ale je偶eli s膮 to psychotropy to nigdy nie tkn臋...moja dobra kumpela bierze i to jest koszmar... Zdr贸wko... ty tez masz cz臋sto jazdy w autobusach nie??? ja niestety wczoraj jecha艂am autobusem i do ko艅ca dnia ju偶 nie od偶y艂am tak do ko艅ca, co艣 strasznego. wlepi艂am oczy w katalog i b艂aga艂am aby艣my ju偶 wysiada艂y. koszmar jest jak je偶d偶臋 z niekt贸rymi osobami samochodem...prawie zgon. dzi艣 dzien kojeny, b贸l g艂owy i inne dziwactwa przyt臋piaj膮ce normalne spojrzenie na 艣wiat... id臋 si臋 rozpogodzi膰 zmykam na warsztaty.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Hejka :D Studentka, nie wiem, co Twoja kole偶anka bierze, ale ja , gdyby nie leki, siedzia艂abym zaszyta w mysiej dziurze i trz臋s艂bym si臋 ze strachu od wielu lat. Teraz je powoli odstawiam i chwytam si臋 wszystkiego, co pozwoli mi zmieni膰 swoje reakcje na sytuacje l臋kotw贸rcze. I widz臋, 偶e duzo si臋 zmieni艂o na lepsze:) Nie siedz臋 i nie p艂acz臋, tylko dzia艂am, ale o tym p贸藕niej, bo musz臋 podzia艂a膰 w cha艂upce. U艣miechni臋tego dnia 馃尰 鉂わ笍 馃憚 :D

Udost臋pnij ten post

tak. mimo 偶e bardzo lubi臋 je藕dzi膰 autobusem to dosyc cz臋sto 艂api膮 mnie moje dziwactwa. Wczoraj nie mog艂am zasna膰 przez dusznosci a dzisiaj chcia艂abym wymaza膰 wczorajszy dzie艅 z pami臋ci . Nie by艂o mojego taty wczoraj bo pojecha艂 do swojej siostry. Wraca dzisiaj i jestem pewna 偶e pod moj膮 nieobecnosc b臋d膮 z mama planowa膰 co zrobic z moj膮 przypad艂oscia:(

Udost臋pnij ten post

chodzilo mi o to ze ten pan mia艂 fajne poczucie humoru, a NIE ze sie z niego smialam, wysmiewalam i obgadywalam!!! i milo bylo sobie poczekac na lekarza przy jego opowiesciach:)

Udost臋pnij ten post

ja dzis spalam bardzo niespokojnie, chyba z 3 razy sie budzilam i mialam okropne sny:( a dzis na zakupach strasznie zmarzlam wrrrr

Udost臋pnij ten post

U mnie na dworzu ponuro a w domku mi dobrze, kolejna sobota w domu, moze powinnam gdzies wyjsc...przez t膮 chorobe to siedze w domu ale powiem wam ze mi dobrze tu...wiem ze nie powinnam sie zaszywac w domu bo to gorzej dla naszej choroby dlatego jak tylko najgorsze objawy min臋艂y typu l臋ki przed wychodzenim podjelam prace dorywcza, chodze na terapie ruchem wiec tam tez spotykam sie z ludzmi, ostatnio bylam w teatrze...ale w weekend siedze w domu... a gdzie reszta forumowiczek???:) piszcie!!!

Udost臋pnij ten post

czesc dziewczyny,u mnie jest normalnie koszmar z nockami,nie idzie spac,moj chlop dzisiej poloz na karczma,i napewno przyjdzie zbombardowany :( ehhh

Udost臋pnij ten post

Bo偶e jak ja nie lubie tych uderzen niepokoju .Bije mnie w gardlo,sciska,zaczyna byc glucho w uszach,kreci si臋 wglowie. Mam dzis wolne a od wczoraj mnie tak 艂apie. Mam swiadomosc teraz,ze na moje dobre samopoczucie nie wplywa艂y leki.To dobrze,bo jak sie skoncza to bym sie ba艂a. Nie mam niepokoju,ani nerw贸w,a mnie to lapie. Co za cholerstwo. M贸j m膮z ciagle sie martwi,boi i ania ja ani on nie jestesmy w stanie nic zrobic. Chcia艂abym juz miec kilka wizyt u psychologa,ale to sie rozciagnie w czasie. Czekam na przerw臋 swiateczna i wtedy ruszamy do rodzinki.Bardzo za nimi tesknie i mam nadzieje na wyciszenie wsrod tych wspania艂ych ludzi.Potem do przyjaci贸l i tam te偶 licz臋 na odprezenie i totalne olanie wszystkiego Pozdrawiam i witam wszystkich z problemami

Udost臋pnij ten post

Kropelko ja te偶 mam ataki niepokoju .Dos艂ownie boje sie i martwi臋 偶e zwariuj臋 w ko艅cu. Odmowi艂am dzis kilku imprezom andrzejkowym. Po prostu sama sobie szkodz臋 ale nie mam ochoty i ju偶.

Udost臋pnij ten post

No wlasnie dzisiaj sa chyba Andrzejki a my w domu siedzimy ale chyba nawet jakby byla jakas imprezka to bym nie poszla, chyba ze domowa kameralna to moze:) Kropelko czyli wiesz skad masz te l臋ki? skad one u ciebie sie bior膮? ja tez miewam czesto, a wczesniej to mialam 24 h na dobe! masakra mowie wam!!!

Udost臋pnij ten post

stre-stop witaj :* , jakos ten dzien mi minol,cos zauwazylam ze ostatnio nie wyrazie mowie,przekrecam slowa nie wiem dlaczego :(:(:( i czesto mi sie w glowie zakreci,maz przyszedl totalnie zbombardowany,dobrze ze kolega po niego jechal,tragedia z tymi chlopami,jutro mu dam popalic,jak mi zrana nie ucieknie na browara heh ;),a jak u Ciebie???

Udost臋pnij ten post

My mielismy kilka zaproszen na Andrzejki,ale zrezygnowalismy,za wzgledu na mnie.Jakos potrzebuje teraz wyciszenia.Halas mnie rozbraja. Wypilismy sobie z mezem po lampce wina,potem zeszlismy do sasiad贸w na 2 godzinki.Na spokojnie,bez halasu. Teraz jest juz w miare. Powiem wam,偶e okres grudniowy zawsze mnie zle nastraja.Przychodz膮 piekne swieta a ja rozmyslam o tym,ze nie ma nas wszystkich. Dzis sie poplakalam.Maz cudnie mnie przytulil i przypomnia艂,ze musze pamietac o nich i nie rozpamietywac przesz艂osci Bo膮ze jak dobrze ,偶e go mam.Tak mi 艂atwiej i jakos l偶ej. Pozdrwiam dobranoc

Udost臋pnij ten post

Wanesso az te chlopy!!! dobrze ze ja nie mam takiego problemu, chyba by mnie to dobilo do konca...a twoj m偶 pije tak ostro czy od czasu do czasu tak porz膮dnie popije? rozmawiala z nim o tym tak na spokojnie? Kropelko dobrze jest miec kogos dobrego i zaufanego przy sobie:) a wyjscie do s膮siad贸w to tak jak wyjscie na imprezke tylko ze blisko:D

Udost臋pnij ten post

justah moj maz twierdzi ze w tygodniu pracuje to w dni wolne ma prawo wypic:(zawsze gdy z nim o tym rozmawiam to mowi ze sie zmieni i nie bedzie pi艂,ale jego zmiana trwa 2 lub 3 tygodnie i znowu to samo :(,s艂odkich sn贸w dziewczynki :*,dobranoc

Udost臋pnij ten post

Witajcie . :) ja spedzilam wiecz贸r andrzejkowy w domku poniewaz m膮偶 mial duzo pracy papierkowej ,ale tez bylo mi艂o .. na wiecz贸r w艂aczylismy sobie film i oczywiscie przy nim zasneli艣my :D by艂o super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
Zdr贸wko, a kup sobie jaki艣 valerin czy co艣 w tym stylu. neospasmina te偶 jest chyba uspakajaj膮ca. Kontruj gdy poczujesz 偶e co艣 cie wkurza " ej ma艂a po co si臋 denerwujesz, przecie偶 to tylko ten glupi 艣wiat chce ciebie znowu wkurzy膰, nie przejmuj sie tym" Ja wczoraj od 12 do prawie 19 by艂am na warsztatach, p贸藕niej poszli艣my na koncert dzi艣 nie mog臋 sie rusza膰, budzik mnie obudzi艂 a ja dalej zasn臋艂am...no nic ubior臋 si臋 umyj臋 i lece na kolejne warsztaty. Bo ruch to zdrowie :) a hobby to podstawa aby wytrzymac na tym por膮banym 艣wiecie. (pomin臋 fakt ze mam takie zakwasy ze nie mog臋 si臋 rusza膰...)

Udost臋pnij ten post

Witajcie;) Andrzejki spedzi艂am oczywiscie tak jak zwykle co dnia. poodmawia艂am wszystkim. Wczoraj nie mog艂am zasn膮c przez to 偶e z boku na szyi bola艂o mnie w jednym miejscu tak jak juz kiedys. I przy dotknieciu r贸wniez. Najprostszy m贸j scenariusz? no oczywiscie, pewnie to jakis guzek. ;/ Dzi艣 mama kaza艂a mi jutro po zajeciach lecie膰 do neurologa i zarejestrowa膰 sie na wizyte. Ja nie chce. Nie pojd臋. B臋de robic pewnie badania ca艂e wieki a ja nie mam na to si艂y i czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka
cze艣c. Ja by艂am na andrzejkach w dyskotece . Nie robi艂am tego ze 4 lata i wr贸ci艂am do domu po godzinie;) Zdr贸wko nie martw si臋. Ja przez ostatni miesi膮c mia艂am guzka na piersi, i jelicie. Pewnie nied艂ugo zacznie mnie cos nowego bolec;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
zdrowko to sobie p贸jd藕 do psychologa a nie do neurologa, ju偶 jeste艣 du偶a dziewucha.Je偶eli ju偶 chcesz to polecam raczej kardiologa skoro kuje cie czasem serce czy masz duszno艣ci...

Udost臋pnij ten post

nie, serce to mnie nie k艂uje. dusznosci cos ostatnio. ma艂a sprzeczka z mama przed chwil膮. Napastuje mnie na jutrzejsz膮 wizyt臋 u neurologa tweirdz膮c 偶e mam mega nerwic臋. ja si臋 buntuj臋.. mi艂o 偶e was nie ma .W tym sensie 偶e pewnie czujecie si臋 dobrze;)

Udost臋pnij ten post

ojj ale pusto sie zrobilo:) wanesco to nie jest wytlumaczenie, pomysl ze tak bedzie wygladalo cale twoje zycie z nim!!!!!!!!!!!! teraz obiecuje poprawe a zobaczysz jeszcze kilka lat i bedzie mial Cie gdzies!!! taka jest prawda tacy sa alkoholicy

Udost臋pnij ten post

jakas cisza nasta艂a :) ja zaje艂am sie ksi膮偶k膮 i nadrabiam ogladanie film贸w ..

Udost臋pnij ten post

stres-stop dalam mu ostatnia szanse jesli mu nie bedzie odpowiadalo to dowidzenia,bo to szkoda moich nerwow i zycia kurcze dzisiaj non stop mialam mdlosci :( co za paskudztwo,a jak tam u was z samopoczucie???

Udost臋pnij ten post

pozdrawiam:) u mnie jakos tak leci, poza dziwnymi dusznosciami ok zycze zdrowka馃尲 wanesco trzymam kciuki!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
Czy偶by si臋 wszyscy zaj臋li szukaniem prezent贸w :) ??? Lubicie szuka膰 prezent贸w? Czy wiecie co kupi膰/ zrobi膰 swoim bliskim?? Czy mo偶e ca艂e 艣wi膮teczne zamieszanie was strasznie denerwuje???

Udost臋pnij ten post

ja pozdrawiam was wszytkie :-)) trzymajcie sie cieplutko i nie dajcie g艂upim my艣lom ...ja odpoczywam od netu i regeneruje si艂y !

Udost臋pnij ten post

eh te prezenenty:P ja nie lubie kupowac prezentow bo nigdy nie wiem czy sie spodoba drugiej osobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rada90
Ech ile tu temat贸w o nerwicy.Sama tez kiedy艣 ci膮gle pisa艂am.Ale powiem wam jedno,nie ma to sensu.Naprawde,ludzie pisza,boj膮 si臋,wy偶alaj膮,na prawie ka偶dym forum to samo. Ludzie,nie odbierzcie tego 藕le ale poprostu we藕cie si臋 za siebie. Wiem,偶e to 艂atwo m贸wi膰 ale w cale nie bo sama by艂am na skraju tylko le偶a艂am i trz臋s艂am sio臋 by艂am pewna 偶e umre,mia艂am natr臋tne my艣li,problemy z sercem,zdrowiem,wszystko..nie szukajcie tego,偶e lekarze si臋 nie znaj膮 i wymy艣laj膮 nerwice. Ludzie,to w ko艅cu lekarze ko艅czyli medycyne po kilka latach a wi臋kszo艣膰 tu ma tylko podstawy z biologii i to co naczyta si臋 w necie,a net te wielkie g贸w** 艣mieci co potrafi wp臋dzi膰 w do艂a! Sama to prze偶y艂am. Poza tym,tylko wydaje si臋 偶e trzeba i艣膰 sie leczyc brac leki i wogole,naprawde tak m贸wi膮 ludzie co wog贸le poddaj膮 sie wszystkiemu. Skoro macie dobre wyniki top o co wam chodzi? Znacie sie lepiej od ludzi co skonczyli medycyne?To po co chodzicie do lekarza skoro i tak wiecie co wam jest,gdyby takie proste bylo stwierdzenie u siebie choroby nie potrzebni byli by lekarze i badania. I wog贸le,skoro macie my艣li,nerwice to poprostu we藕cie si臋 a siebie.Mo偶e brzmi to okrutnie ale nie mam na celu nikogo obrazi膰,naprawde sama to przerabia艂am. I wiem 偶e je艣li si臋 naprawde chce,mo偶na z tego wyj艣膰.Lekarze s膮 tylko po to (psycholodzy,psychiatrzy) by nakierowa膰 nas na t臋 droge. Ale przecie偶 je艣li samemu si臋 chce to trzeba walczy膰! To TYLKI i WY艁膭CZNIE nasze urojone my艣li,nasz m贸zg tak pracuje a my jeste艣my rozumnymi istotami i sami nim kierujemy no chyba trzebaby by艂o by膰 op臋tanym 偶eby nie m贸c kierowa膰 swoimi my艣lami(a to one nawet nie艣wiadomie wyzwalaj膮 ka偶膮 reakcj臋 l臋kowa dr偶enie itp) lub trzeba by by膰 psychicznym i mie膰 co艣 z m贸zgiem a wtedy nawet si臋 sobie nie zdaje sprawy 偶e co艣 jet nie tak a skoro my sobie zdajemy,znaczy 偶e nic nam nie jest. I powtarzam,prawie wszystko wywo艂ane jest przez nasze podej艣cie i my艣li, znam tyle os贸b co by艂by ci臋偶ko chore a dzi臋ki nastawieniu wysz艂y z tego . Jest jedna recepta poprostu NIE my艣le膰 o tym,nie my艣le膰 i nie zwraca膰 uwagi.Tak to trudne ale je艣li ma si臋 siln膮 wol臋 i chce si臋 tego to si臋 pokona. To tylko my艣li,sami nimi kierujemy. Jak nie mo偶esz to zajmij si臋 czym艣,czym艣 naprawde przez co nie b臋dziesz m贸g艂 my艣le膰 dodatkowo naraz o czym艣. I nie wmawiaj sobie 偶e nie da si臋 zapomnie膰 bo my艣li wracaj膮,one nie maj膮 takiej zdolno艣ci,wtedy cz艂owiek nie wiedzia艂by co robi wog贸le. To Ty nimi kierujesz nawet pod艣wiadomie i sam jeste艣 w stanie pozby膰 si臋 ich. Ale to ju偶 trzeba chcie膰 ,no a jak kto艣 woli uzna膰 偶e jest chory i martwi膰 si臋 ca艂e 偶ycie to jego wyb贸r...

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰