Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Pa, pa, pa Auroro! Bardzo mi艂o mi by艂o z tob膮 klika膰. Powodzenia, szkoda 偶e znikasz, ale rozumiem. 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
obserwuje to forum i to pomaranczowe bezmozgi o zerowej inteligencji powinny sie leczyc!!! bo zeby dokuczac cierpiacym tu osobom na nerwice to tzreba byc naprawde pieprznietym w mozg!!!!!!! moderatorze zadzialaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
do Aurorra333 ciesze sie, ze 膰i lepiej , nie rezygnuj z tego forum z powodu kilku z艂o艣liwych, po prostu sie poddajesz, czytam was i faktycznie teraz jest weselej i mo偶na podyskutowa膰, a wcze艣niej by艂o tylko o tym co mnie dzisiaj boli.Kupi艂am krem na noc i pisze SPOSOB U呕YCIA codziennie rano posmarowa膰 twarz i szyje. ha,ha

Udost臋pnij ten post

NIE REAGUJCIE NA DEBILI POMARANCZOWYCH BO KTOS LADNIE CHCE WAS ZNISZCZYC PSYCHICZNIE I TAK MACIE DUZO KLOPOTOW WIEC OLEWAJCIE POMARANCZOWE WPISY I PISZCZE DALEJ:)!!!! ZYCZE ZDROWKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
s. Herubino, faktycznie a偶 wstyd za wszystkich, kt贸rzy tak obra偶aja ludzi co potrzebuj膮 wsparcia. Mnie sie wydaj臋, 偶e to forum mo偶e pog艂ebi膰 nerwic臋 u niekt贸rych wra偶liwych os贸b, bo jak kto艣 ma depresje to wszystko bierze do serca.

Udost臋pnij ten post

do koty za p艂oty - dzi臋ki Ja nie uciekam tylko mam swoje zasady i nikt nie b臋dzie mi wmawia艂 偶e jest tak a nie inaczej, wtr膮ca艂 sie w moje sprawy bez znajomosci tematu i mnie...... Nie bawi mnie, a ja po zesz艂ym roku mam serdecznie dosyc k艂贸tni i zwad i chce spokoju dooko艂a siebie. podej艣cie agresor贸w na forum mnie meczy. Doczepianie si臋 do kogo艣 bez sensu, ataki i takie akcje. Moze jest ciekawie dop贸ki nie dotyczy to nas samych. Mam nowe zaj臋cia, t臋sknic b臋de tylko za laseczkami z kt贸rymi pisa艂am, ale moze jeszcze tu wdepne co nie zmienia faktu ze prosze o usuniecie moich post贸w BARDZO !!! Przeanalizowa艂am ju偶 ten etap zycia i zamkn臋艂am go. Matce wybaczy艂am - rozumiem 偶e jest chora i jej nie zmienie i nawet nie chce. a kontaktowa膰 si臋 z nia niue mam zamiaru bo i po co... Dzi臋kuj臋 ka偶demu kto mnie tu wspiera艂 - jeste艣cie WIELKIE !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Do Aurrora333 to co piszesz jest 艣wiet膮 prawd膮, ' mo偶e jest ciekawie dop贸ki nie dotyczy nas samych'

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Jestem ciekawa jakie oceny Kokosanka dostaje za wypracowania. JEj posty s膮 bardzo ciekawie napisane.

Udost臋pnij ten post

witam,. Dzisiaj mia艂am wy艂膮czenie 艣wiadomo艣ci i wczoraj te偶. Stresujace dni zwi膮zane z sesj膮 ,licencjatem mam i my艣l臋 偶e to st膮d. A tu egzaminy tu偶 tuz. Kochani moi, nie k艂贸ccie si臋. Wspierajmy si臋. Bu藕ka dla wszystkich bez wyjatku:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
kto艣 usun膮l moje posty, wi臋c napisze jeszcze raz, JAk ja lecia艂am do mamy z problemem to ona DOBRZE CI TAK, wi臋c odczepcie si臋 od Kokosanki i innych co jej pomagaj膮, pisze z wami niepe艂nosprawna a to z艂o艣liwi sa tu niepe艂nosprawni, kulawi wewn臋trznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Najgorsze jest to ,偶e w realu i jak na forum wrazliwi ludzie trafiaj膮 na tych co nie maj膮 poj臋cia co to za choroba, ech strach lod贸wk臋 odtworzy膰, oni s膮 wsz臋dzie.

Udost臋pnij ten post

„... Ale艣 Ty wszystko urz膮dzi艂 wed艂ug miary i liczby, i wagi. ... 艢wiat ca艂y przy Tobie jak ziarnko na szali... I oczy zamykasz na grzechy ludzi, by si臋 nawr贸cili. Mi艂ujesz bowiem wszystkie stworzenia, niczym si臋 nie brzydzisz, co uczyni艂e艣, bo gdyby艣 mia艂 co艣 w nienawi艣ci, nie by艂by艣 tego uczyni艂... Oszcz臋dzasz wszystko, bo to wszystko TWOJE, Panie, MI艁O艢NIKU – 呕YCIA ! ” (Mdr 11, 20.22-24.26)

Udost臋pnij ten post

Witam, dawno tu niezaglada艂am. Du偶o nowych os贸b si臋 pojawi艂o a to niestety sygna艂 偶e ci臋偶kie czasy i pogoda kiepska. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

oj kokosanko twoj wulgaryzm !!!!!! Przyzwoito艣ci przeciwstawia si臋 wulgarno艣膰. Jest ona przeciwie艅stwem poszanowania siebie i innych. Jest lekcewa偶eniem wymog贸w os贸b innych tylko dlatego, 偶e potrafimy wykrzycze膰 wy艂膮cznie jedno s艂owo: \"Ja!\". Wulgarno艣膰 to brak umiaru, dyskrecji, 艣wiadomo艣ci miejsca i czasu. Wulgarno艣膰 to osio艂, kt贸ry ryczy i nie przejmuje si臋 orkiestr膮 graj膮c膮 utw贸r Vivaldiego. Wulgarno艣膰 jest? Wystarczy! Nie interesuje nas pog艂臋bianie definicji wulgarno艣ci. Pragniemy podkre艣li膰 tylko jeden aspekt: jej zwi膮zek z seksem. Pomy艣lcie! Gesty i s艂owa, kt贸re uwa偶amy za wulgarne, zawieraj膮 obra藕liwe odniesienia do seksualno艣ci, 藕r贸d艂a 偶ycia, najskrytszej rzeczywisto艣ci ludzkiego istnienia. Osoba wulgarna nie ma szacunku do siebie i innych, a tym bardziej nie b臋dzie umia艂a doceni膰 w艂asnej i cudzej seksualno艣ci. Chc膮c zamkn膮膰 temat, musz臋 doda膰, 偶e wulgarno艣膰 karmi si臋 dwiema innymi \"subtelno艣ciami\": niestosownymi odniesieniami do czynno艣ci, kt贸re osoby dobrze wychowane wykonuj膮 w zaciszu 艂azienki oraz blu藕nierstwami przeciwko Bogu. Wszystko niezwykle wyrafinowane! Cz艂owiek wulgarny to taki, kt贸ry nie szanuje rzeczy intymnych, tajemnych i 艣wi臋tych.

Udost臋pnij ten post

koty za p艂oty, oceny z wypracowa艅 mia艂am zwykle dobre. Zwykle, jesli by艂y gorsze, by艂y wynikiem nieznajomo艣ci lektury... ;) ale og贸lnie zawsze polonstki mnie chwali艂y... bo budowa艂am 艂adne zdania... ostatnio napisa艂am wyja艣nienie znaczenia morza w ksi膮zce \'stary czlowiek i morze\'. Pani postawi艂a mi 5... ;) Napisa艂膮m sama, wymysla艂am co popadnie... i wiecie kiedy? nie w domu ale na religii, przed polskim... bo na religi臋 przysz艂a pedagog i gada艂a o czym艣 co mnie nie interesowa艂o. A ja wpad艂am w trans pisania i ustrzeg艂am si臋 przed jedynk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Jeste艣 zdolna/naprawde/ ucz si臋 i nie wchodz tu lepiej, po co czyta膰 te docinki. To pogarsza spraw臋, niepotrzebnie si臋 denerwujesz i w realu i na forum.

Udost臋pnij ten post

Koty za p艂oty, przepraszam, ale Ci臋 nie zrozumia艂am, napisa艂a艣: \"pisze z wami niepe艂nosprawna a to z艂o艣liwi sa tu niepe艂nosprawni, kulawi wewn臋trznie.\" Chodzi o to, 偶e Ty jeste艣 niepe艂nosprawna...? Czy ja? Przepraszam jeszcze raz, ale to zdanie mo偶na rozumie膰 dwojako... ;) Co do wpisu pewnego pomara艅czowca: \"kokosanko kochana, forum nie dla ciebie. ludzie tu maj膮 problemy. ty jestes nastolatk膮, jeszcze si臋 rozwijasz papa\" powiem, 偶e nie ma racji, jak i z reszt膮 pozosta艂e pomara艅cze, przecie偶 ja mam problem. Sama stwierdzi艂am u siebie nerwic臋. Wskazuje na to wiele objaw贸w... to, 偶e jestem nastolatk膮, nie znaczy, ze nie moge na to zachorowa膰. Co ma do tego \"jeszcze sie rozwijam\"? 呕e mi to przejdzie...? 呕e to takie \"nastoletnie za艂amanie nerwowe\"? Haha...! :D ;) Co do tej wulgarno艣ci... eh... wiecie, jestem wybuchowa. To, 偶e wi臋kszo艣膰 nastolatek nie klnie, nie znaczy, 偶e nie zna wulgaryzm贸w... no ale jak mnie co艣 zdenerwuje, nie potrafie sie bez nich oby膰, zwyczajnie... pozwalaj膮 mi bardziej wydoby膰 z siebie negatywne emocje... moja przyjaci贸艂ka te偶 klnie... W szkole jeste艣my ciche myszy, kt贸rym dokuczaj膮 ch艂opaki... ale poza szko艂膮 to my juz jeste艣my na totalnym luzie, gadamy ze sob膮 bez przerwy i te debile z naszych klas normalnie by nas nie poznali! Nie m贸wie tu akurat teraz o tych przekle艅stwach... :D Chodzi o to, 偶e poza szko艂膮 stajemy sie bardziej przebojowe, bo w szkole siedzimy spi臋te... no i chyba przede wszystkim z tej naszej cicho艣ci si臋 z nas 艣miej膮... i robi sie k贸艂ko... gadamy o tych chamach z naszych klas i to przede wszystkim na nich klniemy... No i w ko艅cu powiem, 偶e warto odr贸偶ni膰 dziewczyny puszczalskie, kt贸re 艂a偶膮 po dyskotekach i bior膮 narkotyki, a dodatkowo przeklinaj膮, od tych, kt贸re te偶 czasem przeklinaj膮, ale z zachowania s膮 wzorowe, czyli, 偶e nie 艂a偶膮 za ch艂opakami, nie pij膮 alkoholu, nie przyjmuj膮 narkotyk贸w i sie nie puszczaj膮... :O Znam kilka takich dziewczyn... no i ja do takich nale偶e... mo偶e to was dziwi, ale ja raczej jestem wra偶liwa, taka artystyczna dusza... :D jak ju偶 m贸wi艂am, pisze fajnie wypracowania, og贸lnie lepiej jest mi \"wypowiedzie膰 si臋\" s艂ownie niz ustnie... no a mo偶e zaskoczy膰 to, 偶e jak si臋 zdenerwuj臋, to przekln臋. No, ale nie przy rodzicach... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniec forum.........
dajemy do wiadomosci ze tutaj jest koniec forum przenioslysmy sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Tosia na stronie 120 tak pisa艂a, 偶e nie s艂yszy i chcia艂a pogada膰 normalnie, .

Udost臋pnij ten post

w艂a艣ciwie to teraz tylko mnie si臋 czepili. :) to pewnie jakie艣 ma艂olaty, kt贸re s膮 puste i zazdroszcz膮 mi pi膮tek z wypracowa艅 :P przez te pomara艅czki robi si臋 tu 艣mietnisko, mam nadziej臋, 偶e moderatorzy to b臋d膮 systematycznie usuwa膰. :)

Udost臋pnij ten post

ej ludzie powiariowali艣cie >??? a tak bylo mi艂o !! co tu za dzieci siedza , dajcie wy spok贸j !!!!!!! faktycznie trzeba bedzie sie przenie艣c stad ......... jak tak dalej bedzie ...ja wiem nawet gdzie i bedzie cicho ..:-o

Udost臋pnij ten post

bez obrazy , ale teraz to tu smientnik sie zrobi艂 ,a nie wsparcie :-o

Udost臋pnij ten post

Witajcie u mnie dzis sennie , ale ja pe艂na energii :) wczorajszy wiecz贸r mialam znerwicowany , trzymalo mnie 2h :-o przez 1 bzdetny tel. nie potrzebnie odbieralam i dyskutkowalam :( i sama nie wiem co mnie tak mocno urazilo .

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczyny musze napisac czytam to co sie tu dzieje i boje sie cos pisac o sobie ale zaryzykuje bo nie wiem jak mam dalej post膮pic ot贸z na jeden dzien praerwa艂am te leki Doxepine i zn贸w zacze臋艂am brac tak jak kaza艂 lekarz ale szok wczoraj tu juz by艂o krytycznie dopad艂 mnie taki lek ze nie mog艂am sobie z niim poradzi膰 od 2 lat nie mia艂am juz wog贸le zadnych lek贸w a wczoraj normalnie po zazyciu tabletki za jakies 2 godziny zacze艂y przez moje cia艂o przep艂ywac fale strachu leku jedna za druga ale tak silne ze mysla艂am ze z siebie wyskocze do tego gor膮co serce zacz臋艂o walic jak szalone ........Bo偶e normalny chorror nie pamietam ju偶 takich stan贸w ............dziewczyny ja musze to odstawi膰 dzis tez co chwila lek pr贸buje sie przezemnie przedrzec a bo tego co chwila szarpie mimsercem .........prosze odpiszcie jest po lekach coraz gorzej ja mia艂am sie czuc lepiej a nie tak fatalnie jak nigdy do tad .........

Udost臋pnij ten post

czesc:) No ja dzis spalam chyba 9 godzin, obudzilam sie o 5 z bolem glowy ale potem na szczescie zasnelam, po8 znow troche bolalo ale po kawie od razu lepiej te cisnienie jest strasznie niskie! u mnie niedlugo skali w barometrze zabraknie! Strasznie przymula ta pogoda:(

Udost臋pnij ten post

bianko z tego co wiem po takich lekach mozna przez pare dni zle sie czuc dopiero potem przychodzi ukojenie, ale nie wiem, jak ci na serio zle to moze odstaw? najlepiej by bylo jakbys sie zapytala lekarza. nie asz jakiegos telefonu do swojego lekarza aby moc sie zapytac????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
faktycznie to forum ju偶 nie wspiera, ale denerwuje, przynajmniej mnie.Agni-s ja te偶 tak mam, wol臋 nie rozmawia膰 z ludzmi bo czasem powiedz膮 co艣 co mnie dr臋czy niepotrzebnie i ci膮gle my艣le o tym i to tak natr臋tnie wraca. A najgorsze jest to, 偶e ja tak nie potrafi臋 jak oni, powiedzie膰 prawd臋.

Udost臋pnij ten post

mam i chyba zadzwonie bo nie daje juz radu mam r贸zne objawy r贸zne dolegliwoscie zreszta wiecie jakie nie bede sie powtarzac ale takich lek贸w to nie mia艂am ja nie wiem co mam z soba zrobic taki wewnetrzny niepok贸j wlaz艂 we mnie ze nie moge nawet usiedziec jakby mnie ciagle gdzies ciagne艂o jakbym mia艂o cos do zrobienia jakby mi cos zagraza艂o ......dziewczyny ja to mam po tych lekach bo wczesniej tego nie by艂o wloe juz te r贸zne bolesci niz ten lek .......dawniej przed 10 laty tez dosta艂am leki i w艂asnie wtedy zacz膮l sie pojawiac lek w miare jak bra艂am leki by艂 coraz silniejszy az do tego stopnia ze chcia艂am pope艂nmic samob贸jstwo Boze to by艂 wtedu koszmar i zn贸w wchodze na ta sama droge ........nie tak nie moze by膰 .....to nie ma sensu ........

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰