Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

krysia 28 chcialabym miec tak jak ty,niestety mam dziennie jakies objawy nerwicowe nie tylko przed jakas wazna sprawa

Gość koliin
TEN KTO PISZE ŻE NERWICA TO COŚ NAJGORSZEGO, NAJSTRASZNIEJSZEGO CHCE WAS TYLKO PODKURZYĆ. NERWICĘ DA SIĘ OPANOWAĆ, A TEN KTOŚ DO PSYCHIATRYKA NADAJE SIĘ W 1000%. DZIEWCZYNY Z FORUM, JESTEŚCIE DO WYLECZENIA JAK Z KAŻDEJ INNEJ CHOROBY I NIE SŁUCHAJCIE BAMBUSÓW.

Gość koliin
zobaczcie żabki!! to mechanizm stary jak świat!! psychiatrzy i psycholodzy dlatego tak tępią forum bo wchodzicie na nie, jakiś wypierdek mamuta napisze jak straszna jest nerwica,jak okropne miał dolegliwości, jak to kaleką został przez nerwicę (to jest dobre haha) i co? mechanizm działa bo wy zaczynacie się bać, nowe objawy nachodzą i kółeczko się zamyka. Dlatego takich pomarańczowych świrusków bambusków nie czytajcie. Ja sama jestem pomarańczowa ale jestem z wami. moja psycholog kiedyś okrzyczała mnie że wchodziłam często na fora. Teraz robię to tylko raz na pół roku, z ciekawości;) i co? jest dobrze! ahoj!

Gość koliin
zapomniałam się przedstawić. Hania, l. 37. Jestem po 3 letniej psychoterapii, bez leków. Miałam nerwicę lekową i ogólnie po troszę zaburzeń. Dzisiaj czuję się dobrze. Uważam to za cud od Boga któremu powierzałam wszystko! Nie mogę patrzeć jak niektórzy piszą o nerwicy! uwierzcie, że niektórzy to jacyś chorzy fanatycy, niedoleczeni, ale nie przez lekarzy tylko samych siebie!! już sobie idę. papa ps. mam męża i 2 dzieci. Bezproblemowo urodziłam i wychowałam je.

koliin to moze napisz cos wiecej,byla to terapia indywidualna czy grupowa?jak czesto chodzilas na ta terapie?ile czasu bralas leki?

Gość jedna z psychiatryka
wanessa 1984 odp mam codziennie objawy nerwicowe,nie tylko wtedy jak cos zalatwiam .Smieje sie z takich wpisow np co pisze osobka o nicu koliin!! cytuje .....TEN KTO PISZE ŻE NERWICA TO COŚ NAJGORSZEGO, NAJSTRASZNIEJSZEGO CHCE WAS TYLKO PODKURZYĆ. NERWICĘ DA SIĘ OPANOWAĆ, A TEN KTOŚ DO PSYCHIATRYKA NADAJE SIĘ W 1000%. DZIEWCZYNY Z FORUM, JESTEŚCIE DO WYLECZENIA JAK Z KAŻDEJ INNEJ CHOROBY I NIE SŁUCHAJCIE BAMBUSÓW..... odp ,WIEM tylko jedno ze zmije nie maja nerwicy .

Gość NIE CZYTAJCIE TAKICH FOR
BO TRAFICIE DO WARIATKOWA .

Gość kolllin
Wanesso, źle mnie zrozumiałaś. Nie brałam wogóle leków. Przez cały czas nerwicy. Kiedyś chciałam ale mój mąż pragnął dziecka więc zdecydowałam, że nic nie będę brać. Chodziłam na indywidualną terapię. Nieraz wydwawało mi się że to mi nie pomaga ale to ponoć tak jest. Tak naprawdę pomaga tylko zobaczycie to na przestrzeni kilku lat. Widzę, że ktoś z "pomarańczowych" mnie atakuje że nie mam nerwicy. Chcę Ci powiedzieć mój drogi/ droga że za stara trochę jestem na skakanie po forach i kłamanie. Czuję że to nigdy nie wróci bo mam Boga, męża , dwie ratolośle kochane . Wszystkie jesteśmy piękne duchowo.

Gość mozesz napisac
skąd jesteś i czy terapię miałaś płatną?

Gość kolllin
początkowo ,ale to dawno chodziłam 3 miesiące na płatną terapię. Ale kobieta odkładała mi wizyty. Wydawało mi się że mało interesuje ją to co mnie boli i zrezygnowałam. Po roku dostałam się na państwową terapię . Na początku myślałam e będzie powtórka z rozrywki ale kobieta okazała się potem aniołem. Mogłam tam i płakać i szlaeć ze złości. super. jestem z okolic Bydgoszczy.

Gość mozesz napisac
miałaś szczęście, gratuluję!:)

krysia pisalas ze latasz do toalety ja tez bo denerwuje sie np przed jakims wyjsciem, albo wczesniej przed pojsciem do pracy. Ostatnio tak sobie myslalam ze chodzenie do pracy niby sprawiało ze nie myslalam o "glupotach" ale zawsze rano mialam mega stresa jak to bedzie ze mną w pracy, pomimo ze atmosfera byla tam super! Teraz bez pracy tez jest mi zle, bo wiadomo kasy nie ma no i szary swiat za oknem:/ Agni, Bianka pisałyscie ze brałyscie duspathalin, ja jeszcze go nie bralam lezy caly czas nieruszony, chyba jutro sie skusze rano zrobic probe...

Gość duspatalin raczej nie
pomoże na biegunki nerwicowe:(

Gość babet25
wanessa przestan sie nakrecac tylko zacznij zyc normalnym zyciem , pisanie tu na forum i uzalanie sie na soba nic nie da !! te rady mozna sobie w buty wsadzic ! w kazdej ksiazce jest napisane ,ze po terapii zostaje lęk, ale nie taki duzy jak przed... wiec nie masz co sie martwic . polecam ci ksiazke "inteligencja emocjonalna "golemana , naprawde warto poczytac i sie uspokoić ! bardzo duzo ciekawych spraw jest poruszonych na temat emocji -bo nerwica to rozhustane emocje !!

Gość wiesz kolllin
ty dla mnie jestes za smarkata .kobieto troche szacunku , kto kogo pierwszy zaatakowal,no chyba nie ja .Ale najlepiej swoich czynow nie widziec.A tak apropo mojej nerwicy to napisalam czysta prawde , dla mnie nerwica to kalectwo i wiec ze boli mnie fakt ze tyle mlodych ludzi ja juz ma .A kazdy nerwice przechodzi inaczej , jezeli bys miala nerwice w takim stadum jak ja to bys sie inaczej wypowiadala , widocznie ci terapia pomogla , bo mialas jeszcze slabe objawy , ja niestety nie mialam takiego szczescia jak ty.Piszesz ile masz lat i ze masz dziecii meza i chwala ci za to , dla mnie to bys mogla byc synowa .Dziwie sie tylko ze czytasz takie fora .ok koncze bo nie bede bawic sie z toba w piaskownicy .Na przyszlosc radze ci miej szacunek dla drugiej osoby a nie jad w slowach

Gość NIE CZYTAJCIE TAKICH FOR
BO TRAFICIE DO WARIATKOWA

do- babet25-dziekuej ci za odpowiedz,a czy ty juz calkiem z tego wyszlas?ile czasu to masz jak sie leczylas itd?pozdrawiam

Gość racja kazdy pisac moze
tylko z kultura .WEdlug kolllin, stres stop , wanessa 1984 i inne macie nic nie pisac bo czytajac same sie nakrecacie i traficie do psychiatryka .To po co te forum istnieje ?

Gość dokeen
bo to prawda. Zobaczcie na Biankę i Stres stop. To już chyba obsesja, a małym stopniu nakręcanie się. Po co wam psychoterapia i leki? z takim nastawieniem faktycznie po terapii zostanie wam lęk bo zamiast poddać się terapii całym sobą to dalej wylatują z takimi tekstami. ajajaj. kiepściutko.

bo jak cos mi jest to przynajmniej tu napisze, nie obarczam bliskich i staram sie życ chwilą w czyjejs obecnosci

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować