Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

krysia 28 chcialabym miec tak jak ty,niestety mam dziennie jakies objawy nerwicowe nie tylko przed jakas wazna sprawa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 koliin
TEN KTO PISZE 呕E NERWICA TO CO艢 NAJGORSZEGO, NAJSTRASZNIEJSZEGO CHCE WAS TYLKO PODKURZY膯. NERWIC臉 DA SI臉 OPANOWA膯, A TEN KTO艢 DO PSYCHIATRYKA NADAJE SI臉 W 1000%. DZIEWCZYNY Z FORUM, JESTE艢CIE DO WYLECZENIA JAK Z KA呕DEJ INNEJ CHOROBY I NIE S艁UCHAJCIE BAMBUS脫W.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koliin
zobaczcie 偶abki!! to mechanizm stary jak 艣wiat!! psychiatrzy i psycholodzy dlatego tak t臋pi膮 forum bo wchodzicie na nie, jaki艣 wypierdek mamuta napisze jak straszna jest nerwica,jak okropne mia艂 dolegliwo艣ci, jak to kalek膮 zosta艂 przez nerwic臋 (to jest dobre haha) i co? mechanizm dzia艂a bo wy zaczynacie si臋 ba膰, nowe objawy nachodz膮 i k贸艂eczko si臋 zamyka. Dlatego takich pomara艅czowych 艣wirusk贸w bambusk贸w nie czytajcie. Ja sama jestem pomara艅czowa ale jestem z wami. moja psycholog kiedy艣 okrzycza艂a mnie 偶e wchodzi艂am cz臋sto na fora. Teraz robi臋 to tylko raz na p贸艂 roku, z ciekawo艣ci;) i co? jest dobrze! ahoj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koliin
zapomnia艂am si臋 przedstawi膰. Hania, l. 37. Jestem po 3 letniej psychoterapii, bez lek贸w. Mia艂am nerwic臋 lekow膮 i og贸lnie po trosz臋 zaburze艅. Dzisiaj czuj臋 si臋 dobrze. Uwa偶am to za cud od Boga kt贸remu powierza艂am wszystko! Nie mog臋 patrze膰 jak niekt贸rzy pisz膮 o nerwicy! uwierzcie, 偶e niekt贸rzy to jacy艣 chorzy fanatycy, niedoleczeni, ale nie przez lekarzy tylko samych siebie!! ju偶 sobie id臋. papa ps. mam m臋偶a i 2 dzieci. Bezproblemowo urodzi艂am i wychowa艂am je.

Udost臋pnij ten post

koliin to moze napisz cos wiecej,byla to terapia indywidualna czy grupowa?jak czesto chodzilas na ta terapie?ile czasu bralas leki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna z psychiatryka
wanessa 1984 odp mam codziennie objawy nerwicowe,nie tylko wtedy jak cos zalatwiam .Smieje sie z takich wpisow np co pisze osobka o nicu koliin!! cytuje .....TEN KTO PISZE 呕E NERWICA TO CO艢 NAJGORSZEGO, NAJSTRASZNIEJSZEGO CHCE WAS TYLKO PODKURZY膯. NERWIC臉 DA SI臉 OPANOWA膯, A TEN KTO艢 DO PSYCHIATRYKA NADAJE SI臉 W 1000%. DZIEWCZYNY Z FORUM, JESTE艢CIE DO WYLECZENIA JAK Z KA呕DEJ INNEJ CHOROBY I NIE S艁UCHAJCIE BAMBUS脫W..... odp ,WIEM tylko jedno ze zmije nie maja nerwicy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE CZYTAJCIE TAKICH FOR
BO TRAFICIE DO WARIATKOWA .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolllin
Wanesso, 藕le mnie zrozumia艂a艣. Nie bra艂am wog贸le lek贸w. Przez ca艂y czas nerwicy. Kiedy艣 chcia艂am ale m贸j m膮偶 pragn膮艂 dziecka wi臋c zdecydowa艂am, 偶e nic nie b臋d臋 bra膰. Chodzi艂am na indywidualn膮 terapi臋. Nieraz wydwawa艂o mi si臋 偶e to mi nie pomaga ale to pono膰 tak jest. Tak naprawd臋 pomaga tylko zobaczycie to na przestrzeni kilku lat. Widz臋, 偶e kto艣 z "pomara艅czowych" mnie atakuje 偶e nie mam nerwicy. Chc臋 Ci powiedzie膰 m贸j drogi/ droga 偶e za stara troch臋 jestem na skakanie po forach i k艂amanie. Czuj臋 偶e to nigdy nie wr贸ci bo mam Boga, m臋偶a , dwie ratolo艣le kochane . Wszystkie jeste艣my pi臋kne duchowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozesz napisac
sk膮d jeste艣 i czy terapi臋 mia艂a艣 p艂atn膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolllin
pocz膮tkowo ,ale to dawno chodzi艂am 3 miesi膮ce na p艂atn膮 terapi臋. Ale kobieta odk艂ada艂a mi wizyty. Wydawa艂o mi si臋 偶e ma艂o interesuje j膮 to co mnie boli i zrezygnowa艂am. Po roku dosta艂am si臋 na pa艅stwow膮 terapi臋 . Na pocz膮tku my艣la艂am e b臋dzie powt贸rka z rozrywki ale kobieta okaza艂a si臋 potem anio艂em. Mog艂am tam i p艂aka膰 i szlae膰 ze z艂o艣ci. super. jestem z okolic Bydgoszczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozesz napisac
mia艂a艣 szcz臋艣cie, gratuluj臋!:)

Udost臋pnij ten post

krysia pisalas ze latasz do toalety ja tez bo denerwuje sie np przed jakims wyjsciem, albo wczesniej przed pojsciem do pracy. Ostatnio tak sobie myslalam ze chodzenie do pracy niby sprawia艂o ze nie myslalam o "glupotach" ale zawsze rano mialam mega stresa jak to bedzie ze mn膮 w pracy, pomimo ze atmosfera byla tam super! Teraz bez pracy tez jest mi zle, bo wiadomo kasy nie ma no i szary swiat za oknem:/ Agni, Bianka pisa艂yscie ze bra艂yscie duspathalin, ja jeszcze go nie bralam lezy caly czas nieruszony, chyba jutro sie skusze rano zrobic probe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duspatalin raczej nie
pomo偶e na biegunki nerwicowe:(

Udost臋pnij ten post

no tak to okropne ja kiedys az sie trzes艂am na mysl o ca艂ym dniu, teraz troche lepiej jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babet25
wanessa przestan sie nakrecac tylko zacznij zyc normalnym zyciem , pisanie tu na forum i uzalanie sie na soba nic nie da !! te rady mozna sobie w buty wsadzic ! w kazdej ksiazce jest napisane ,ze po terapii zostaje l臋k, ale nie taki duzy jak przed... wiec nie masz co sie martwic . polecam ci ksiazke "inteligencja emocjonalna "golemana , naprawde warto poczytac i sie uspokoi膰 ! bardzo duzo ciekawych spraw jest poruszonych na temat emocji -bo nerwica to rozhustane emocje !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz kolllin
ty dla mnie jestes za smarkata .kobieto troche szacunku , kto kogo pierwszy zaatakowal,no chyba nie ja .Ale najlepiej swoich czynow nie widziec.A tak apropo mojej nerwicy to napisalam czysta prawde , dla mnie nerwica to kalectwo i wiec ze boli mnie fakt ze tyle mlodych ludzi ja juz ma .A kazdy nerwice przechodzi inaczej , jezeli bys miala nerwice w takim stadum jak ja to bys sie inaczej wypowiadala , widocznie ci terapia pomogla , bo mialas jeszcze slabe objawy , ja niestety nie mialam takiego szczescia jak ty.Piszesz ile masz lat i ze masz dziecii meza i chwala ci za to , dla mnie to bys mogla byc synowa .Dziwie sie tylko ze czytasz takie fora .ok koncze bo nie bede bawic sie z toba w piaskownicy .Na przyszlosc radze ci miej szacunek dla drugiej osoby a nie jad w slowach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE CZYTAJCIE TAKICH FOR
BO TRAFICIE DO WARIATKOWA

Udost臋pnij ten post

do- babet25-dziekuej ci za odpowiedz,a czy ty juz calkiem z tego wyszlas?ile czasu to masz jak sie leczylas itd?pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 racja kazdy pisac moze
tylko z kultura .WEdlug kolllin, stres stop , wanessa 1984 i inne macie nic nie pisac bo czytajac same sie nakrecacie i traficie do psychiatryka .To po co te forum istnieje ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokeen
bo to prawda. Zobaczcie na Biank臋 i Stres stop. To ju偶 chyba obsesja, a ma艂ym stopniu nakr臋canie si臋. Po co wam psychoterapia i leki? z takim nastawieniem faktycznie po terapii zostanie wam l臋k bo zamiast podda膰 si臋 terapii ca艂ym sob膮 to dalej wylatuj膮 z takimi tekstami. ajajaj. kiep艣ciutko.

Udost臋pnij ten post

bo jak cos mi jest to przynajmniej tu napisze, nie obarczam bliskich i staram sie 偶yc chwil膮 w czyjejs obecnosci

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰