Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

kumpela oprocz lęków, bardzo tez szybko sie denerwuje i irytuje, zrobiła postepy dzieki terapii ale nadal jej jeszcze trudno opanowywac się. Moj tata tez kiedys pił po pracy i zostal mi taki uraz do pijących facetow...

ja tez sie szybko denerwuje,i tylko o to sie kluce z mezem,dzisiaj maz przyjechal z pracy razem z moim tata i kupili sobie po 1 piwie,a mne juz plamy wyszly,serce mocniej bilo,i na placz mi sie zbieralo :(

no rozumiem czyli dlatego masz te lęki, powinnas miec faceta niepijącego w takim razie:( tylko kto w tych czasach nie siega po alkohol??? takich to ze swieca szukac!kolezanka moja nawet potrafi wpadac w szał i dochodzi do szarpaniny pomiedzy nimi...

no wlasnie i ona mi tlumaczy ze to sa typowe zachowania ludzi juz wspołuzaleznionych wlasnie z rodzin gdzie byl alkohol:/ zycze ci bys dała rade sobie znalezc psychologa jakiegos na nfz w poblizu 🌼 moze niedlugo ktos taki sie pojawi?:)

wanesso to zalezy głównie lepiej sie czuje, ale nie zawsze, jak mam dzien wypelniony to ciesze sie ze jest wieczor jestem jakos pozytywniej nastrojona, a jak nie mam jakis konkretnych zajec tylko sobie wymyslam to bywa ze i wieczorem jakas taka jestem niespokojna

zapisalam sie niedawno na kurs ksiegowosci i pod koniec stycznia sie zacznie nie moge juz sie doczekac, z praca ciezko cos odpowiedniego znalesc niestety:/wiec sobie kurs wymysliłam ktory odbywal sie bedzie po poludniami

ja nie mam wogole zajecie :(,nie mam dzieci i nie pracujei jakos sobie miejsca nie potrafie znalesc :(,tylko jak chodzilam na terapie to ten czas jakos lecial bo chodzilam tam codziennie od 8 do 14

ja juz szykowas sie bede spac, o 22.30 wojewodzki zawsze lubie go ogladac mozna sie posmiac z wariata:) ten to ma poczucie humoru i podejscie do zycia:) dobranoc

Gość a to szkoda WANESSA1984
ze nie masz zajecia ,masz duzo czasu , mysli ci kraza wokol swoich dolegliwosci , no i zlapala twoj punkt slabosci i cie ma .Rob wszystko z twoja choroba by ja ugasic w zarodku .Zobaczysz uda ci sie .

no wlasnie bede musiala,tylko nie umie sie zebrac,w ciagu dnia zle sie czuje,nie wiem czemu jest tak ze wieczorem jest ok.bobasek by mi sie przydal :)tylko z tym tez jakos trudno

Gość fruktoza12
waness zadnych dzieci przypadkiem sobie nie rób bo psychika ci siadzie , zeby miec dzieci najpierw musisz sie z nerwicy wyleczyc . bo pozniej bedziesz miala na glowie dziecko i pijacego męza -takze nie wiem czy sobie bys poradziła.

Gość tabletomanka2009
wansesso a msz w kim z bliskich oparcie? co do dzieci to nie raz wlasnie dzieci potrafia wyleczycz lęków o sibie ale trzeba miec kochajaca rodzine i pieniadze

Witajcie! :) Witaj Bianko :) widze,ze nadal jestes na forum i walczysz z objawami nerwicy.Nadal nie mozesz zrozumiec,ze to co dzieje sie z Toba,to nerwica. Robilas multum badan,wszystko ok.Czemu nie chcesz tego zaakceptowac i pogodzic sie z tym? Pozdrawiam .

JA TEZ chce dziecko :D juz moj instynkt sie budziiiiiiiiiiiiiii ze snu zimowego :) ale jeszcze mu troszke do pełnego rozwiniecia zostało ;) spokojnie czekam na mega silne pragnienie bycia mamą ! MOja bratowa rodzi na poczatku marca, w moim domu rodzinnym ogromne poruszenie , bo to pierwsze dzieciatko w naszej rodzinie :) Bedzie dziewczyka Gabrysia :)

ja teraz siedze w domu i mnie rozwala to siedzenie , uwielbiam miec zajęcie i wtedy angazuje sie w 100% i o niczym nie myśle.

musze Wam powiedziec ze nie pale juz 5 dzien,i nie wiem czy moje napiecie i inne objawy sa zwiazane z zuceniem palenia czy to dalej ta paskudna nerwica :(

noooo wanesso i rzucilas palenie i nic nam nie napisalas??????????????????????? Gratuluje! Palacz bez papierosa to jak narkoman bez narkotyku, nosi go i wariuje wiec na pewno rzucenie palenia sie przyczyniło do twojego stanu:)!!!! Agni ja mam tak samo musze miec zajecie wtedy nie mysle o jakis objawach

Gość milky5
HEJ WANESSA GRATULACJE!!! TRZYMAJ SIE...WYOBRAZAM SOBIE JAK CI CIEZKO my dzis w uk mamy duzo sniegu...przez noc tyle napadalo...nie wiedzialam czy szkola bedzie czynna...SAMA zaprowadzilam dziecko do szkoly i wracajac nawet sie dobrze czulam ...bawilam sie sniegiem jak dziecko ;-) a droga 25 min pieszo ;-) czeka mnie jeszcze wyprawa po dzieciaka o 15... ale o 11 juz wzielam kropelki nerwosol bo czulam znowu napiecie...i serducho wali jak szalone..staralam sie udawac ze nic nie dzieje...dzwonilam dzis znowu po urzedach...Boze ja zawsze taka operatywna uwielbialam za siebie i innych wszystko zalatwiac...a teraz mam problem z glupim telefonem bo serce mi wali jak glupie...koszmar

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować