Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Barbie pozdrawiam i 偶ycz臋 wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku przede wszystkim zdrowia bo to najwa偶niejsze a jak b臋dzie zdr贸wko to reszta sama przyjdzie .... Jak sp臋dzi艂as 艣i臋ta , jak stosunki z siostr膮 mam nadziej臋 偶e ok. czego ci 偶ycz臋 z ca艂ego serca R贸wniez pozosta艂ym zycz臋 tego samego niech w ko艅cu nastapi ten przelom i nerwica ust膮pi ......stres-stop , zdr贸wko , wanessa ,wyssany5 .milky agni-s.....i ca艂a reszta .....pozdrawiam ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 34
BIANKA - JESTE艢 ANIO艁EM Dzi臋kuj臋 Ci z ca艂ego serca, jeszcze dzisiaj napisze do Sanktuarium. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Bianka ja tez Ci臋 ciep艂o pozdrawiam juz w Nowym Roku 馃尲 wanessa dasz rade ,nie poddawaj si臋 !!! pozdrowienia Noworoczne dla wszystkich , oby sie oby艂o bez atak贸w paniki. 馃尲

Udost臋pnij ten post

wanessa moze kup sobie TONISOL zebys znowu nie wracala do silniejszych lek贸w! moze to chwilowe rozdraznienie po terapii , wiesz ten l臋k siedzi pod sk贸ra. Najwazniejsze zebys sie tego l臋ku nie ba艂a, bo bedzie cie straszyl mocniej. Z tonisolem poczujesz sie bezpiecznie. spr贸buj , a moze wszystko wr贸ci do normy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
a ja to teraz mam etap jakbym miala w lewej stronie cos i nie mogla wziasc oddechu...wtedy czuje jak cos mi rosnie i skoki cisnienia ..pewnie z nerwicy zi cisnienie mialam wzorowe 112/64...a caly czas mnie dlabily i mialam strach i czulam ze zaraz mnie wezmie dlatego zmierzylam...to okropne ;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
okropne stale mnie z lewej stronie dlabi kluje...oddech zatyka ;-((((((( nie umiem przez to NIE MYSLEC ze ze mna ok wszystko mnie drazni...rodzina...dziecko gra mi na nerwach...zamiast sie cieszyc

Udost臋pnij ten post

Pralinko ciesze si臋 偶臋 mog艂am ci chociaz troszeczk臋 pom贸c , wierze 偶e wszystko b臋dzie ok. zobadzysz jak nawi膮偶esz kontakt z ojcami Paulinami i powierzysz siebie i dzieci膮tko Maryji bedzie dobrze ...... Milky ja mam to samo co ty poczytaj wcze艣niejsze moje posty jak ci膮gle pisa艂am o ko艂atanich serca o dolegliwo艣ciach lewostronnych dziewczyny ci膮gle mnie tu pociesza艂y ale nic mi to nie pomaga艂o m臋czy艂am sie strasznie wstawa艂am z 艂贸偶ka z ko艂ataniami mi k艂ad艂am sie z nimi czsami zastanawia艂am sie czy moje serce potrafi jeszcze normalnie bi膰 ............. Posz艂am w ko艅cu do lekarza prywatni edo mojego sta艂ego lekarza i zn贸w zaczynam mu m贸wi膰 偶臋 serce mi ci膮gle ko艂acze , dretwieje mi lewa r臋ka a偶 do ucha w mostku czuje b贸l silny b贸l jak wchodze po schodach mam straszna zadyszk臋 a na klatce jakbym mia艂a po艂o偶nona ton臋 ci臋偶膮ru ......lekarz spoj偶a艂 na mnie i powiedzial pani ...........mia艂a juz pani robione wszystkie badania kilka razy holter , ci膮gle ekg .usg serca niech mi pani powie jakie by pani chcia艂a zrobi膰 jeszcze badanie 偶eby sie uspokoi膰 , prosz臋 przyj膮膰 do wiadomo艣膰i 偶e serce ma panie zdrowe , zdrowe , zdrowe to co panie czuje to wszystko p艂ynie z pod艣wiadomo艣膰i to wszystko zakodowane jaet w g艂owie ............od tego czasu nic sie nie zmieni艂o w moich odczuciach tylko 偶e ja zacz臋艂am inaczej reagowa膰 staram sie nie wpadac w panike tylko w takich zaostrzonych momentach powtarzm sobie 偶e serce mam zdrowe ...........czasami dzia艂a czasami nie ale juz jeat wi臋cej dobrych reakcji ni偶 tych z艂ych .......... Nie wiem czy tym wpisem co艣 ci pomoge ale bardzo bym chcia艂a .......do tego wszystkiego zmieni艂 mi lek z Propranolu na Rytmon0or na moje 偶yczenie ale lekarz powiedzia艂 m偶e w takich przypadkach wog贸le nie trzeba podawac lek贸w to tylko dna moj膮 pro艣b臋 偶臋bym tak mocno tego nie odczuwa艂a ...........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
"serce mi ci膮gle ko艂acze , dretwieje mi lewa r臋ka a偶 do ucha w mostku czuje b贸l silny b贸l jak wchodze po schodach mam straszna zadyszk臋 a na klatce jakbym mia艂a po艂o偶nona ton臋 ci臋偶膮ru ....." no to ja mam wlasnie to teraz..ten etap... i bierze nagle..robie cos..sprzatam ogrodek i czuje ze mam zadyszke, serce zaraz ma mi wyskoczyc to nakrecam sie ze moze mam tachykardie albo co koszmar

Udost臋pnij ten post

milky ja tak mam napisa艂am ci szczera prawd臋 i tyle czsu juz to mam i jakos 偶yje , c贸rka mnie ci膮gle przywo艂uje do porz膮dku ona skonczy艂a fizjoterapie mia艂a prace napisana z serca zawa艂y serca co ma na nie wp艂yw i zawsze jak mi to wszystko dolega艂o p艂aka艂am 偶e to juz napewno zaw艂 zacz臋艂am jej opisywa膰 moje dolegliwo艣膰i a ona zawsze mi powtarza艂a 偶e to nie s膮 zwiastuny zawa艂u a jakie sa ........nigdy nie chcia艂am 偶eby szczeg贸艂owo mi je opisa艂a bo wiem 偶e wkr贸tce wszystkie bym je mia艂a .....ona mia艂a praktyk臋 na r贸znych oddzia艂ach mi臋dzy innymi na kardiologi na ojomie pracowa艂a z ludzmi po zawa艂ach i to co my mamy to nie gro偶ne .......az trudno uwierzy膰 .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
ja tez wiem od lekarzy ze jestem bezpieczna..ale...zamartwiam sie, ze jak stale mam takie prowokowane kolatania to czy w koncu sie w zawal nie wpedze..jak tak stale te moje serce biega i cisnienie sztucznie skacze...no bo norlanie mam 120/70 a jak mam napad to nawet 160/100

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbie34
Dzi臋kuj臋 Bianko za 偶yczenia-u mnie jako艣 tak w miar臋 dobrze wszystko si臋 uk艂ada,chocia偶 mo偶e lepiej nie zapesza膰.Jestem szcz臋艣liwa 偶e od 22 grudnia kiedy moja siostra si臋 do mnie wreszcie odezwa艂a nasze stosunki si臋 poprawi艂y.Zacz臋艂am r贸wnie偶 rozmawia膰 z moim ojcem,kt贸ry si臋 do mnie nie oddzywa艂 od przesz艂o roku(pisa艂am kiedy艣 ze on razem z moj膮 siostr膮 trzymali si臋 razem,jedno drugie nakr臋ca艂o przeciw mnie i mojej mamie).Sp臋dzili艣my razem Wigili臋 i pierwszy dzie艅 艢wi膮t tzn.nasze dzieci,m臋偶owie,bracia i rodzice.Chocia偶 kiedy mama zaproponowa艂a mi to spotkanie nie by艂am zachwycona,i od razu wpad艂am w panik臋 to w dzie艅 Wigilii by艂am dziwnie spokojna,wyluzowana-my艣l臋 偶e to wszystko zawdzi臋czam 艣w. Ricie do kt贸rej si臋 codziennie modl臋.Wierz臋 r贸wnie偶 w to 偶e dzi臋ki niej u mojej siostry nast膮pi艂a ju偶 jaka艣 poprawa -po pierwszej chemii guz si臋 zmniejszy艂.Dziewczyny to co moja siostra mi opowiada艂a o szczg贸艂ach swojego leczenia u tego konowa艂a kt贸ry j膮 do tej tragedii doprowadzi艂,to w艂os si臋 je偶y na g艂owie.Kiedy ona robi艂a ju偶 kt贸re艣 z kolei usg piesi u niego(to by艂 ONKOLOG)i zmiana si臋 powi臋ksza艂a on ca艂y czas upiera艂 si臋 偶e tak ma by膰 bo to jest zmiana hormonalna.No wi臋c ona zapyta艂a go czy tego si臋 jako艣 nie leczy(ona mia艂a 3/4 piersi twardej jak kamie艅) to jeszcze na ni膮 nakrzycza艂 偶eby sobie choroby nie wmawia艂a.Tak 偶e nie dajmy si臋 zbywa膰 tylko same musimy si臋 upomina膰 o to co nam i nale偶y-skierowania na badania itp. Milky ja mia艂am tak jak ty i Bianka-tak jakby mi si臋 serce zatrzymywa艂o a za chwil臋 rusza艂o z kopyta i uderze艅 ze 130 na min. mia艂am.Dop贸ki nie zdarzy艂o mi si臋 to kiedy by艂am sama w domu z moim 5-cioletnim synkiem i kiedy weso艂o si臋 bawili艣my my艣la艂am 偶e te akcje wywo艂uj膮 stres i nerwy.Od razu na drugi dzie艅 posz艂am prywatnie do kardiologa bo teraz ju偶 nie by艂am pwna kiedy mnie to zn贸w dopadnie,czy czasem nie zemdlej臋 b臋d膮c z dzieckiem zn贸w sama.Lekarz by艂 super,zaj膮艂 si臋 mn膮,zrobi艂 wszystkie potrzebne badania,kt贸re opr贸cz jakiej艣 tam fali zwrotnej wykaza艂y 偶e mam tachykardi臋 emocjonaln膮 a ona powoduje cz臋stoskurcz tzn.jak si臋 czym艣 nakr臋c臋 to serce przy艣piesza i wtedy mo偶e wydarzy膰 si臋 ten atak.Wszystko zaczyna si臋 i ko艅czy na tym ze za bardzo wszystko prze偶ywam,podobni jak wszyscy nerwowi.Da艂 mi propranolol 10mg,za偶ywam go 2x po 1 tabl. cho膰 powinnam 3x,ale ja mam niskie ci艣nienie on jeszcze bardziej obni偶a艂 tak 偶e chodzi艂am jak pijana.Lek ten spowalnia akcj臋 serca i uspokaja tak 偶e otatnio odpuka膰 ataki takie silne jak dot膮d mi si臋 nie zdarzaj膮.Ja si臋 ba艂am wychodzi膰 z domu zeby mi si臋 to nie przydarzy艂o,nawt na spacer z synkiem,a teraz je偶d偶臋 sama na zakupy do market贸w.Tak,偶e mo偶e spr贸buj tego,je艣li lkarze w badaniach potwierdzaj膮 ze masz zdrowe serce,to ten lek nie powinin ci zaszkodzi膰,podobno nie uzale偶nia.Powodzenia.Mi艂ych sn贸w:-)

Udost臋pnij ten post

Barbie a偶 mi艂o przeczytac taki li艣cik , kt贸ry napisa艂a艣 nic dodac tylko nie zapesza膰 niech B贸g da 偶eby by艂o coraz lepiej ....wiem 偶e modlitwa czyni cuda a Sw. Rita ma szczeg贸lny dar ostatnio w go艣ciu niedzielnym czyta艂am o Sw. Ricie i tam jest ksi膮偶eczka do zam贸wienia wszystko o niej oraz modlitwy do niej chyba sobie zam贸wie .................wiele razy juz sie przekona艂am o jej dzia艂aniu .. Zycze wszystkim mi艂ej , spokojnej niedzieli ja mam dzi艣 Kolende musz臋 przygotowa膰 st贸艂 ..............

Udost臋pnij ten post

z tym sercem to ja ostatnio tez tak mialam czesto, ze nagle jakby sie zatrzymalo, a potem walilo jak op臋tane! Pralinko posluchaj Bianki, ma racje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pralinka 34
U mnie jak na razie jest niezaciekawie. Mimo, i偶 m膮偶 m贸wi, 偶e nie ma sensu sie na zapas zamartwia膰 to ja siedze i od czwartku od usg trz臋s臋 si臋 jak galaretka i wystarczy cokolwiek i rycze. Mimo tego, i偶 pr贸buje chocia偶 wieczorami przed snem g艂臋boko oddycha膰 i modli膰 si臋 to wci膮偶 nie potrafi臋 si臋 uspokoi膰 i przesta膰 wyobra偶a膰 sobie najczarniejsze scenariusze. Ale tak to ju偶 z nami nerwicowcami jest. Mam wra偶enie, 偶e wszystkie moje wcze艣nie艣niejsze problemy i dolegliwo艣ci by艂y niczym w por贸wnaniu z tym o czym si臋 dowiedzia艂am i jakie mo偶e to mie膰 konsekwencje dla mojego male艅stwa i dla mnie. Obiecuj臋 sobie, 偶e je艣li B贸g i Matka Boska pozwol膮 i moje 艂o偶ysko zmieni swoje po艂o偶enie to ju偶 niczym nie b臋d臋 si臋 zamartwia膰 tylko cieszy膰 i cieszy膰 i cieszy膰 ... P贸ki co bardzo si臋 boj臋 i obawiam, 偶e wpadam w depresje. Najch臋tniej bym tylko spa艂a, 偶eby nie my艣le膰 ...

Udost臋pnij ten post

pralinko spij, sen dobrze robi, wiem ze trudno przestac sie denerwowac... sprobuj zajmowac sie tez roznymi rzeczami, jakis smieszny film obejrzec, tak 偶eby chociaz na moment odetchn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
"kt贸re opr贸cz jakiej艣 tam fali zwrotnej wykaza艂y 偶e mam tachykardi臋 emocjonaln膮 a ona powoduje cz臋stoskurcz tzn.jak si臋 czym艣 nakr臋c臋 to serce przy艣piesza i wtedy mo偶e wydarzy膰 si臋 ten atak.Wszystko zaczyna si臋 i ko艅czy na tym ze za bardzo wszystko prze偶ywam,podobni jak wszyscy nerwowi." sluchaj a jak to niby wyszlo ta tachykadria??? mialas akurat atak podczas badania? ja mialam echo w trakcie ataku...takkk..w szpitalu czekalam na echo i...przede mna wywiezli z echo babke ktora zmarla...i jak to zobaczylam zaraz mi sie slabo robic zaczelo i jak mnie badali wyszla neiwielka tachykardia ale stwierdzili ze to jest ok i nic mi zlego sie nie dzieje co to za lekarstwo???potrzeba na pewno recepty? niestety ja jestem teraz w UK i tu mieszkam tu do kardiologa ciezko sie dostac chociaz mnie juz 2x przebadal raz w szpitalu i raz mialam specjalna wizyte i mialam i echo i ekg i holtera na 24h tez mam niewielka wade zastawki mitrialnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
przebadal mnie tez kardiolog w Polsce i kardiolog w Polsce jak bylam w szpitalu w kwietniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paquerette
duze ma tu znaczenie fala zwrotna to jest bardzo niebezpieczne !! trzeba uwazac .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbie34
Milky tachykardia to,jak mi t艂umaczy艂 kardiolog, nic innego jak przy艣pieszona akcja serca.U zdrowego cz艂owieka puls waha si臋 od 80 do 100 uderze艅 na minut臋.U mnie by艂o nawet 140.T膮 tachykardi臋 stwierdzili u mnie ju偶 14 lat temu-leczy艂am si臋 u endokrynologa na tarczyc臋 i zawsze jak do niego sz艂am to mia艂am takie t臋tno.I on mnie skierowa艂 do kardiologa po raz pierwszy-to by艂 naprawd臋 dobry specjalista.Uspokoi艂 mnie,偶e to serce mi przy艣piesza z emocji,a mnie wizyta u lekarza strasznie nakr臋ca艂a.Ten kardiolog stwierdzi艂 u mnie te偶 t膮 fal臋 zwrotn膮-ale powiedzia艂 ze jest niewielka i fizjologiczna,czyli 偶e taka moja uroda i ju偶.Nie przepisa艂 mi 偶adnych lek贸w.W pa偶dzierniku 2009 by艂am u innego kardiologa,kt贸remu powiedzia艂am o tej fali zwotnej bo my艣la艂am 偶e to ona jset przyczyn膮 moich atak贸w.Po badaniu doszed艂 do wniosku 偶e je艣li przez tyle lat nic mi si臋 nie dzia艂o to nie mo偶e by膰 ona powodem moich dolegliwo艣ci.Ale dla spokoju zrobi艂 mi echo,偶eby zobaczy膰 w jakim stanie s膮 moje zastawki.I te偶 stwiedzi艂 t膮 fal臋 ale powiedzia艂 ze z tym mo偶na 偶y膰.Musz臋 poszuka膰 tego wyniku bo chyba co艣 o zastawce mitralnej te偶 mam napisane a ni chc臋 s臋i teraz t艂uc bo ca艂y dom 艣pi.Zobili mi te偶 holtera i opr贸cz tego 偶e w ci膮gu doby mia艂am a偶 prawie 400 akcji z przy艣piszon膮 prac膮 serca nic z艂ego nie wykaza艂o.Ja tak m贸wi臋 偶e nic z艂ego,ale lekarz 偶artobliwie mnie upomnia艂,偶e jest taka teoria wsr贸d kardiolog贸w:jak serce szybko bije to si臋 kr贸tko 偶yje,i mam si臋 uspokoi膰,nie nakrca膰 si臋 byle czym. Je艣li chodzi o ten lek to wiadomo,偶e dobrzeby by艂o skonsultowa膰 go z jakim艣 lekarzem,mo偶e niekoniecznie kadiologiem,ale lekarzem pierwszego kontaktu,偶eby zobaczy艂 wyniki twoich bada艅 i stwierdzi艂 czy mo偶ez go bra膰.Mnie go przepisa艂 ten ostatni kardiolog i powiedzia艂 偶e to jest" lek student贸w"kt贸ry nie uzale偶nia,nie otumania jak niekt贸re leki na uspokojenie.Aha i jeszcze-kupuj臋 go ju偶 bez recepty,ale tak na pocz膮tek to powinna艣 mie膰 recept臋-chyba 偶e w UK s膮 inne przepisy i mo偶na go kupi膰 bez problemu? Ps.Przepraszam za wszystkie zjedzone e,klawiatura mi si臋 co艣 pierniczy:-)

Udost臋pnij ten post

Witajcie w nowym roku, kochani. U mnie nastroje kiepskie... Gdy sz艂am do pracy ostatni raz przed 艣wi臋tami, dopad艂 mnie po drodze taki l臋k, 偶e zadzwoni艂am po m臋偶a, 偶eby przyszed艂 i mnie odprowadzi艂. Wr贸ci艂am ju偶 sama, ale m膮偶 by艂 w domu, nie wiem, czy da艂abym rad臋 zaryzykowa膰, gdybym mia艂a wraca膰 do pustego mieszkania... Od tamtej pory jest ze mn膮 ci膮g艂y niepok贸j, wielka obawa, jak sobie dam rad臋 nast臋pnym razem - a to ju偶 jutro. Serce mi si臋 艣ciska na sam膮 my艣l:-( Jestem przera偶ona, bo m贸j stan zaczyna si臋 niebezpiecznie zbli偶a膰 do najgorszego w moim 偶yciu, kiedy to ba艂am si臋 sama zosta膰 w domu. P贸ki co zostaj臋, w pracy te偶 jako艣 staram si臋 funkcjonowa膰, ale... Dostali艣my ten kredyt mieszkaniowy, pewnie za ok.miesi膮c przeprowadzka - zmiany, stres, nieco dalej do pracy... Tak bardzo si臋 tego boj臋, 偶e tylko usiad艂abym i p艂aka艂a... Jak znale藕膰 w sobie si艂臋 i optymizm? Jak nie wr贸ci膰 do lek贸w? A mo偶e powinnam? Mo偶e lepsze to, ni偶 tak si臋 m臋czy膰? Mija rok jak jestem "czysta". Przez ca艂y ten rok pomalutku, po cichu pogarsza艂o si臋... Boj臋 si臋, 偶e lada chwila nie b臋d臋 mog艂a pracowa膰. A tu kredyt mieszkaniowy do sp艂acenia... :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Barbie dobry lek
ale na samym poczatku choroby ,zycze ci oby z twoja nerwica bylo wszystko ok.Tez to przerabialam , ale ja nie mialam tego szczescia , na poczatku choroby po tym leku bylo ok ale potem ...... szkoda gadac .Rzeczywiscie bianka ma racje , powodzenia o nerwicy fajnie sie czyta .

Udost臋pnij ten post

Pralinko co u ciebie , pr贸bowa艂as nawi膮za膰 kontakt z Ojcami Paulinami ?, druga sprawa przestan myslec nic nie zrobisz , nic nie porawdzisz tylko wp臋dzasz si臋 w wi臋ksz膮 nerwice a dziecko , kt贸re ro艣nie pod twoim serduszkiem to samo odczuwa co ty , tak samo czuje jak matka gdy ty jestes radosna szcz臋艣liwa ono tez a gdy nerwowa niespokojna ono tez ja zawsze to zauwa偶a艂am bo gdy sie denerwowa艂am dziecko mocniej sie rusza艂o ...............pomy艣l czy masz jaki艣 wp艂yw na to co sie dzieje nie m贸sisz zaufa膰 Bogu zobaczysz jak dostaniesz t膮 tasiemk臋 i powie偶ysz siebie i malenstwo b臋dzie ok .po co sie b臋dziesz zamartwiac bedziecie w najlepszych rekach rekach Maryji ........................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pralinka 34
BIANKA By艂am na stronie Sanktuarium i 5 razy pr贸bowa艂am wys艂a膰 maila z pro艣b膮 o modlitwe i wstawiennictwo ale okaza艂o si臋, 偶e co艣 si臋 pokie艂basi艂o z poczt膮 i nie mo偶na z mojego laptopa wysy艂a膰 wiadomo艣ci. Ale nie jest to dla mnie 偶adn膮 przeszkod膮 bo i tak kilka razy dziennie modl臋 si臋 do Matki Boskiej Le艣niowskiej, prosz臋 te偶 o wstawiennictwo naszego Papie偶a Jana Paw艂a II. W miar臋 mo偶liwo艣ci staram sie wycisza膰 i by膰 dobrej my艣li. Wierz臋, 偶e Matka Boska mi pomo偶e. Przesta艂am czyta膰 o tym 艂o偶ysku, ale za to znalaz艂am bardzo ciep艂e forum Marzec 2010. Cho膰 mam termin dopiero na maj ale jest tam dziewczyna, kt贸ra ma identyczn膮 diagnoze jak ja a doczeka艂a ju偶 szcz臋艣liwie 30 tyg. ci膮偶y i bardzo optymistycznie mnie nastawi艂a. Inne dziewczyny r贸wnie偶 przyj臋艂y mnie bardzo ciep艂o, tak wi臋c zagl膮dam tam do nich bo jest bardzo 偶yczliwa atmosfera. Zdarza mi si臋 te偶 zap艂aka膰 ale tak to ju偶 jest w ci膮偶y, 偶e hormony szalej膮 a ja przecie偶 mam do tego wszystkiego jeszcze nerwice i traumatyczne wspomnienia zwi膮zane z poprzedni膮 ci膮z膮 i 艣mierci膮 mojej C贸reczki. No c贸偶 musz臋 si臋 jako艣 trzyma膰. Pozdrawiam. Wszyscy si臋 pocieszaj膮 i nie k艂贸c膮 tak jak na innych forach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pralinka 34
Ostatnie zdanie to jaka艣 pomy艂ka, nie wiem jak si臋 tu znalaz艂o.

Udost臋pnij ten post

WITAJCIE,DZISIAJ ZAKONCZYLAM TERAPIE,MOJE ROZPOZNANIE TO ZABURZENIA L臉KOWE Z NAPADAMI L臉KU,CZY Z TEGO MOZNA WYJSC ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WANESSA1984 SERIO
Nie da sie z tego wyjsc na stowe,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uspic nerwice
WANESSA1984 szczerze to...... Nie da sie z tego wyjsc na stowe, ale musimy wierzyc .JA mam to samo od dawna , staram sie z tym normalnie zyc .Ale jest ciezko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wytrzymasz
wanessa1984 wytrzymasz ,mysli pozytywne duzo robia .a moze ci sie uda wyjsc z tego swinstwa , oj zyczyla bym tego wszystkim co choruja na ta chorobe , siebie tez .Przynajmniej olewajmy to.Czytalam taka ksiazke o osobie co wyszla z tej choroby , opisuje w niej krok po kroku jak walczyla z ta chorobom .Prpbowalam te wszystkie rady zastosowac u siebie , jest lepiej , ale to jeszcze nie jest to zycie co bylo przed chorobom .ACH.....

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰