Gość ojojojojejej Napisano Październik 20, 2008 poszlo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęśliwa ona 0 Napisano Październik 20, 2008 zaraz napisze do Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojejej Napisano Październik 20, 2008 ok czekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baby Love 0 Napisano Październik 20, 2008 Dziewczeta, bralam prysznic, dlatego mnie wcielo :) Ja mam w grudniu 18, a on tez w grudniu, ale 22. Dosyc dobrze zarabia. Jestesmy ze soba juz prawie rok.Wiele nas laczy. Ps. A co do wozkow widlowych to moj chlopak rowniez ma na nie uprawnienia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojejej Napisano Październik 20, 2008 heh to super:) mysle ze dacie sobie rade i mimo twojego mlodego wieku zycie ci zeby byly te 2 kreseczki:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek8608 Napisano Październik 20, 2008 PODZIWIAM WAS DZIEWUSZKI JA MAM 22LATA A MóJ NARZECZONY 23.....JESTESMY RAZEM 5 LAT A OD 2 LAT MIESZKAMY I PRACUJEMY W ANGLII I POWIEM WAM SZCZERZE ZE ZYCIE TO NIR JEST BAJKA I STRASZNIE SIE BOJE JAK NA RAZIE CIążY:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek8608 Napisano Październik 20, 2008 ALE WAM NAPRAWDE ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojojojojejej Napisano Październik 20, 2008 kwiatuszku z nieba mi spadlas:) powiedz jak jest tam w anglii?? przy czym pracujecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek8608 Napisano Październik 20, 2008 PRACUJEMY W OCADO (SPRAWDZ NETA) W SKRóCIE TO TAKA FIRMA KTORA ZAJMUJE SIE ZAKUPAMI PRZEZ INTERNET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek8608 Napisano Październik 20, 2008 TO MOJA DRUGA PRACA TUTAJ.........NIE NARZEKAMY OGółęM KASA JEST LEPSZA NIZ W INNYCH MIEJSCACH....PEWNA I REGULARNIE CO NAJWAZNIEJSZE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baby Love 0 Napisano Październik 20, 2008 Oki dziewczeta, uciekam spac :) Dzieki za wszystkie wypowiedzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatek8608 Napisano Październik 20, 2008 PAPA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach