Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baby Love

CIĄŻA?

Polecane posty

Czekam na 2 kreski 30.10.2008 Wtedy mam dostac okres ;( Czekam na 2 kreski chociaz mam prawie 18 lat, mimo wszystko pragne tego dzidziusia ;] DODAM ZE BOLA MNIE PIERSI, SZCZEGONIE PO BOKACH

Gość pies van kot
w takim razie zycze dwoch kreseczek :) P O W O D Z E N I A T R Z Y M A M K C I U K I !!! :) oby sie udalo :)

wiesz nie sugeruj sie tym za bardzo bo piersi bola tez przed okresem, wiem jakie to uczucie jak sie czeka na te 2 kreski bo sama tego samego oczekuje, mam dostac okres 23 i tez bola mnie piersi, sa tak obolałe ze najdelikatniejszy dotyk sprawia mi ból, pozatym na moich piersiach pojawiły zyłki :) zobaczymy czy cos z tego wyjdzie

Gość zanetka_xd
ja tak samo czekam .. powodzenia

Moje drogie, tak wiec, czekam, az wpiszecie czy zaciazylyscie czy jednak przyszla ta okrutna miesiaczka ;P Pozdrawiam. ja stram sie 2gi miesiac a wy?

Gość ojojojojejej
kurcze kochana mlodziutka jestes... a co ze szkola?? masz za co maluszka utrzymac?? ale nie bede ci prawic kazan bo kazdy za siebie decyduje i zycze ci powodzenia i mimo wszytsko zebys zobaczyla te 2 kreseczki:)

Gość ojojojojejej
to dobrze:) a jesli moge spytac ile on ma lat i ile jestescie razem?:) aaa a rodzice wiedza ze sie staracie??;)

Gość ojojojojejej
nie chce cie pouczac albo cos ale zdajesz sobuie sprawe ze z pensji np 2000 jest tez ciezko wyzyc?? zalezy tez jakie miasto ale z maluszkiem to ciezko... nie chce cie zniechecac tylko chce cie ostrzec(oczywiscie nie wiem ile zarabia ale mowie na zapas:D ) :)

Gość hahaha za 2000 ciezko
a co powiesz jak ludzie zarabiaja 1200 zl?? boszeee 2 tys to juz fajnie by bylo

Gość Ania89pc
Hey wiem moje pytanie jest głupie i aż wstyd je zadać, bo eh, mam 20 lat i pytam ale jak już zaczełam t daje. Wczoraj kochałam sie z chłopakiem chodzimy ze sobą od 3 mies. i to był nasz pierwszy raz. On miał gumke ale skończył w nią wcześniej nawet nie wiem kiedy i potem dalej jeszcze sie kochaliśmy.. czy sperma która była w gumce mogła sie przedostać czy raczej nie.. ? Pozdrawiam

Gość ojojojojejej
powiedzialam zalezy w jakim miescie... powiedzmy 1000zl wszystkie oplaty i drugie tyle na 3... a maluszek troszke zabiera tej kasy. wiem bo moja siostra tyle ma a wcale kasa nie szasta i naprawde jej jest ciezko a oszcedza jak moze. no ale ona nie karmi piersia wiec to dodatkowo idzie kasa na mleko:( a ci co maja jak napisalas 1200 moze nie maja wyboru takie zycie ale jesli ma sie wybor to mozna pocezkac prawda?

18 lat i juz gotowa na dziecko?zycze szczescie tak na powaznie nie zlosliwie:) i nie mowcie ze nie da sie wyzyc za 2 tysiace hehe smiech ludzie zyja za mniej i maja na utrzymaniu cala rodzine nawet 5 osobowa i daja rade

Gość ojojojojejej
wiem wiem ze sie da mowie na paru przykladach z zycia tylko... ale mysle ze powinno sie decydowac na dziecko jesli bedzie sie moglo mu zapewnic dobre zycie, nie mowie jakies rarytasy itp najdrozsze rzeczy itd bo nie o to chodzi ale zeby w miare niczego nie brakowalo:) sama wychowywalam sie w rodzinie gdzie brakowalo zawsze pieniedzy ale wcale nie mam za zle tego teraz rodzicom wiem ze im bylo ciezko ale jak bylam mala i chcialam cos to nie rozumialam ze tego nie dostane bo nie ma kasy... nie chcialam nikogo urazic mowie to tylko ze swoich obserwacji:) jesli urazilam to naprawde przepraszam:) a autorce zycze wszystkiego na naj najleposzego;)

Gość ojojojojejej
mam nadzieje:D mowie tylko to co zauwazylam w swoim otoczeniu:) sama bym juz chciala dzidzie ale na razie jestem bezrobotna a moj facet zarabia ok 1600 zl i strasznie sie boje ze gdybysmy wpadli nie dali bysmy rady...:(

Gość ojojojojejej
20, moj narzeczony ma 24 rozmawialismy o tym i widze jak on na mnie patrzy jak glaszcze po brzuchu i mowi zrobmy sobie dzidzie albo " moja dzidzia" :D ale ja sie panicznie boje ze sobie nie poradzilibysmy, a ja na razie nie umiem znalezc pracy:(

hehe mam podobnie tyle ze moj ma 22 i tez bardzo chce dzidzie ale poki co jeszcze pracy nie mamy stalej ja sie ucze dipiero od nowego roku on szuka prace a potem ja jak skoncze szkole wiec nie mam z czego utrzymac dziecka chociaz ona bardzo tego pragnie widze to a po 2 rodzice chyba mnie zabili hehe

Gość ojojojojejej
u mnie rodzice nie byliby najszczesliwsi tzn mama ale na pewno potem by sie cieszyli:) moj ma wlasnie stala prace i z nadgodzinami moze zarobi 1700 niby tylko 100zl wiecej a jednak az tyle.. strasznie sie boje tego no i na razie uwazamy;) za ok mies planuje wyjechac z nim do angli moze tam sobie zycie ulozymy:)

na stale?wiesz my tez o tym myslelismy jesli nie znajdzie pracy jedziemy tam bo nic nas tu nie bedzie trzymalo tylko u mnie nienajlepiej z jezykiem ale mysle ze dalal bym rade:)macie tam kogos znajomego?

Gość ojojojojejej
rodzice tam sa:) mama wraca tu na stale a tato chyba chce tam wrocic wiec ja chce jechac z nim.. moj facet ma uprawnienia na wozek widlowy i chce przy tym pracowac bo to lubi:D mam nadzieje ze cos znajdzie a ja z tata pewnie na poczatku w jakiejs hali bede pracowac tam gdzie oni pracowali a potem chce sie zalapac jako np kelnerka ale musze jezyka sie pozadnie nauczyc:) zobacze jak to bedzie i chcialabym tam zostac na stale.

Gość ojojojojejej
southampton tam sa rodzice no i my tam z tata bysmy pojechali... na poczatek bysmy mieszkali z jakimis tam polakami tak jak rodzice mieszkaja a potem chcielibysmy wynajac jakie 2-pokojowe mieszkanko

Gość ojojojojejej
nie bylam nigdy tam:D prace czy zalatwiona hmm.. mysle ze jak tato zagada z szefem to bedzie;) moj brat kiedys pojechal do nich na 2 mies i mial prace zalatwiona od reki ;) wiec mysle ze nie byloby zle... ale na dlugo w takiej pracy nie bede robic:O ale wiem ze keidys tato robil przy bukietach:D skladal chyba i mi by to odpowiadalo bo lubie takie bzdury robic;) moze na cos takiego bym sie zalapala;)

Gość ojojojojejej
dawaj meila i ja ci wysle nr gg:D