Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waham sie

Ciao Surveys i inne ankiety za pieniądze

Polecane posty

Gość waham sie

Co sądzicie o zarabianiu na ankietach. Czy rejestracja tam jest bezpieczna? Czy to nie jest jakoeś oszustwo? W jaki sposób zostaną dostarczone do mnie pieniądze? Presze odpowiedzie bo chciałabaym sie zarejestrować, ale sie waham

Gość waham sie
ale jesteście :O

Gość waham sie
może lepiej przyjde jutro :(

Gość daj sobie spokoj O.....
bylam zapisana do kilku takich firm od roku,to jedno wielkie oszustwo,ani jedna anketa do mne nie przyszla,tzn niby przychodziły,ale do żadnej z nich nie byłam "odpowiednia".Tylko zasypie cie tona spamu :O I jeszcze można nieźle wirusów nałapać

Gość waham sie
O chociaż jedna osoba sie wypowiedziała. Dzięki :) Jeśli jeszcze ktoś ma coś do powiedzenia to zapraszam

Gość kur
Ciao Surveys ja osobiście nie polecam, na początku to nawet i spoko było co jakis czas jakieś ankietki przychodziły ale teraz ostatnio tak gdzies od roku do żadnej nie mogę się zakwalfikować. Wypełniam jeszcze ze strony epanel są to dłuższe ankiety i wiecej czasu zajmuje ich wypełnienie ale jeśli ktoś sie nie zakwalfikuje to i tak płacą jakąś część sumy która przypadłaby przy wypełnieniu całej ankiety. Ale ostatnio też już ankiet nie przysyłali :( A co do wypłat to trudno mi cokolwiek powiedzieć bo jeszcze nie wypłacałam kasy bo oni przelwają na konto dopiero jak jakaś suma się uzbiera (np 20 zł)

Gość waham sie
Czyli trzeba nieć konto? Ja nie mam jeszcze konta aspecjalnie dla tych ankiet zakładaćnie będe zwłaszcza po waszych opiniach. Założe konto a sie okaże, że nie było po co. Ok wielkie dzięki za odpowiedzi. Szkoda miałam nadzieje, że troszke pieniędzy sobie zarobie

No ja właśnie specjalnie po to założyłam konto i teraz chcialabym je zlikwidować,ale nie wiem jak to zrobić i w dodatku mam na nim 27 gr zarobionych przez klikanie w maile :O Wstyd :O Nie wiem czy jak mam te "pieniądze"to mogę zlikwidować konto nie wypłacając ich

Ja zapisałam się do Do ciao i jeszcze kilku w zeszłym tygodniu.Efekt tego taki,że do tej poey dostałam parę ankiet, ale oczywiście do żadnej się nie zakwalfikowałam:\\Dzisiaj dostałam ankietę z Ciao na temat gum do żucia, która miała mi zająć 15 minut, a zajęła ponad godzinę, przy czym kasy i tak niedostałam, bo przy końcu się zablokowała:/Przyszłości z takim rodzajem zarobku nie wiążę.To tyle.

możesz zlikwidować bez wypłacania.Poszukaj dobrze w panelu użytkownika, na pewno jest opcja Usun konto.Ja jestem zapisana do około 10 takich firm oprócz ankiet.Kokosów na tym nie zarobię, ale i tak nie mam co robić to klikam, może za rok uzbieram sumę do wypłaty. Takie strony są dobre dla ludzi, którym się nudzi, ale nie ma co się nastawić na jakieś większe pieniądze.

Ale mi chodzi o konto bankowe. Ja na początku myślałam tak jak ty,ale potem sie wkurzyłam,że na moim wysilku (bądź co badź niezbyt szybko idzie to klikanie,troche pracy trzeba w to włożyć) ktos zbija kasę i to na pewno niezłą,a nie ułamki groszy :O I jak pisałam,powkradały mi sie wirusy,poza tym mimo że niby usunęłam wszytskie konta pare m-cy temu,to i tak dalej dostaje od nich maile jakby nie przyjęli mojego wyrejestrowania do wiadomości.Więc na pewno nie wykasowali moich danych tak jak obiecali.To pewnie dlatego dostaję mnóstwo maili w obcych językach :O

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..

Gość klaudynaaaaa
ty jestes jakas jebnieta z tym testem po wszystkich topikach latasz i namawiasz. ogarnij sie debilko!!!!!

Gość manusia
hej ...witam...zarejestrowałm sie w ciao jakis tydzięn temu i do dzisiaj nei przyszedł mi linka aktywacyjny...:/ jak starams ie zalogowac to jest inf ze mam wejsc na poczete i aktywowac linka.... to normalne? kiedy przrzyjdzie ten e-maili jak w ogóle przyjdzie...

Gość kgqq
Z wlasnego doswiadczenia moge podac, ze A.W.Surveys to najpewniejszy portal. za jedna ankiete dostajemy 1-6 $, uwaga trzeba znac jezyk angielski, wbrew temu co pisza poniektorzy! tu mozna sie zarejestrowac http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=kg9889 wystarczy kliknac 'create a free account' w prawym gornym rogu wczesniej polecam zerknac do dzialu F.A.Q. na tej samej stronie - tam jest wszystko dokladnie wyjasnione

Gość agab1980
witam, chciałam zmienić numer konta bankowego i nie ma nigdzie w ustawieniach ciao. czy ktoś może mi pomóc?

Gość daj sobie spokoj z klikaniem
w cokolwiek, reklamy, ankiety itp. to jest oszustwo

Gość Dr Marek
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM CIAO - zapytacie dlaczego? otóż to zwykłe naciąganie naiwnych, ankiety przychodzą - owszem, nawet po kilka dziennie, jednak możecie zapomnieć, że do jakiejkolwiek się zakwalifikujecie. Często po 30 minutach wypeniania ankiety na samym koncu dowiedujecie się, że nie jesteścieodpowiednim typem respondenta:) szkoda czasu na naciągaczy i tyle. Rozumiem, że ktoś nie należy do danej grupy badawczej, jednak to bada się w kilku pytaniach początkowych, a nie po wypełnieniu ankiety. Po prostu, Wy wypełniacie ankiety, Ciao ma za to kase od firm, a respondent po wypełnieniu ankiety dowiaduje się że jest be :)

Gość edziatorpedzia
Do Ciao należę od ponad roku i nie narzekam. Ankiet przychodzi spopro, fakt nie do wszystkich sie kwalifikuję ale na dzień dzisiejszy zarobiłam ok 150 zł. Wykorzystałam na doładowanie telefonu i zakupy w Merlinie bo to się najlepiej opłaca. Za wypłatę gotówki troche obcinaja (10 zł). Za to jeśli chodzi o Tolunę.... zarobiłam 2600 pkt. ale cięzko cos tu nazbierać- ankiety długie, kiepsko płatne (za 5000 pkt- 50 zł). Wypełniam ankiety w jeszcze paru innych stronkach ale Ciao nabardziej sobie chwalę. A i ważna uwaga, nie czekaj aż dostaniesz ankietę na maila, wchodź na swój profil i sprawdzaj czy są ankiety do pobrania, bo z dosiadczenia wiem, że są ankiety a maile nie przychodzą. Pozdrawiam.

Gość edziatorpedzia
Najbardziej to polecam IBIS, dużo ankiet, i bez ściemy. Miałam ankiety radiowe (kupa punktów) i wody (dostawałam próbki kurierem). Oczywiście nie ma się co nastawiac na zarabianioe konkretnuch pienjiędzy na ankietach- traktuje to trochę jak hobby :) Nie zajmuje duzo czasu a pieniążki się zbierają. Polecam.

Gość pracawdomu
Link: http://www.AWSurveys.com?R=Eveline88 tutaj jest super strona do zarabiania pieniedzy. Wystarczy zalozyc free acount i sie zarabia. Co prawda jest minimum do wyplaty 50 $ ale da sie je uzbierac. I przelicznik jest fajny polecam:)

Gość 46go
ja znalazłem serwis w którym do wypełnienia są 3 ankiety dziennie płatne po 14$ są krótkie a odpowiedź należy wybrać ze wskazanych. Minimum do wypłaty to 1000$ ale uzbieranie tej sumy to 24 dni wiec serdecznie polecam:) dla zainteresowanych link do rejestracji http://Surveys-Faq.com?ref=2608016 Pozdrawiam!

Gość paweloo
46go a wyplaciles te 1000$ na konto

Gość progressive90
Witam. dzisiaj zaczalem korzystac rowniez z tego serwisu http://Surveys-Faq.com?ref=2752307 za 1 dzien lacznie dostalem 92$ zobaczymy jak bedzie przy wyplacie 1000$ rownież dam zdac. pozdrawiam