Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda grażyna

Czy moge podobac się facetom??Zdjęcie!

Polecane posty

Gość jesteś
jesteś baaaardzo ładna!. wręcz piękna!

Gość gfthhhj
szczerze?? jakas taka jestes dziubdziusiowa :o

Gość michailllo
szczerze masz treoche dziecinna gębę, jak to ładnie ktoś opisał trochę dziubdziusiowatą. image przypomina troszkę ppanienkę tórą dyma się po imprezie w remizie i szczerze mówiąc wcale się nie dziwię że trafiasz na takich facetów.. może "ten zawód" jest ci przeznaczony??... no przecież nie każda może być prawniczką

Gość wsciekla
zmien kolor wlosow...ja jeszcze miesiactemu bylam blondi bo myslalam ze facetom podobaja sie tylko blondynki..ale kazdy mi mowil ze blond nie modny ze kolor lambadziar wiec przefarbowalam sie na brunetke i co ...i kurcze mam wieksze branie niz wczesniej i jeszcze co zauwazylam ze faceci traktuja mnie powazniej...a jak bylam blondi to slyszalam rozne komntarze glupie zaczepki czasam bardzo wulgarne ...ale naprawde masz ladna twarz tylko zrob sobie naturalny kolorek wlosow i bedzie ok

Gość wsciekla
a i jeszcze jedno masz bardzo ladnie zarysowane kosci policzkowe i ladne oczy tylko to musisz umiejetnie podkreslic.a co do ubrania to wydaje mi sie jak na twoj wiek jest ok tylko te buty powinny byc na lekkim ocasiku co wysmukli twoja sylwetke..piers do przodu usmiech na twarzy i faceci miekna ale oczywiscie inny kolor wlosow powodzenia

Gość ruda grażyna
:)

Gość ale z Twojej prawej
czy z mojej?? :D Blondyna mi sie bardziej podoba ;) Lubie takie drobniutkie figury. I z twarzy taka slodziutka...

Gość heheheeeeeeeeeeeeee
jesteś ok moja rada zrezygnuj z noszenia rurek bo optycznie skracaja nogi i powiększają tyłek ,ps, biodra też wydają się szersze także RURKOM MóWIMY NIE

Gość wszyscy jak jeden....
taka zwyczajna jesteś ,ale nie pękaj lepiej być zwyczajną niż brzydką , może jakiś facet cię zauważy , ale chyba nie rzucasz się specjalnie w oczy

Gość wg mnie......
jest ok ale troche za pyziasta jesteś, no i szeroka w biodrach, ale jest dobrze...

Gość wijatkowy bobas
yyyy:o

Gość dawno dawno temu...
mi sie nie podobasz