Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocoooo

aborcja

Polecane posty

Gość szalonyyyyyyy
a mój się dzisiaj biedak tak rano żenił z tymi swoimi jajkami, że aż mi zabrudził spermą pościel. Idiota. Byl sobie w drzwi wsadził i na wilka, a nie musze teraz robic pranie pościeli.

Gość hedasss
ja bym tak nie mogla, jakby mi tak chłop latał z ptakiem po calym mieszkaniu.

Gość nieuppppppp
bo to jest dopiero problem, jak chlopisko nie wie co z jajkami zrobic, bo albo dac mu i niech się uspokoi, no ale może byc ciąża i co, kolejne dziecko. Podatnicy się burza, że nie chca już utrzymywac darmozjadow. usunąc raczej nie, no bo co powiedza te nawiedzone osoby, które wczesniej usuneły a teraz krzyczą, że nie, udają jakie to one uduchowione.

Gość tinuś
Ci " obrońcy życia poczętego", mają w dupie narodzone dzieci, sami są bydlakami, fałszywi, obłudni,niech zajmą się własnym tyłkiem i rodziną. Kobietę sprowadza się do roli reproduktorki, chodzącej macicy. Poza wartością rozrodczą, kobieta nie ma żadnej inne wartosci. Więc może umrzeć, stracić zdrowie, cierpieć psychiczne męczarnie, zmarnować sobie życie, ale nikogo to nie obchodzi - MA URODZIĆ! Kobieta w tym kraju nie może decydować o swoim ciele i o swoim życiu.W tym kraju to prawo przysługuje każdemu człowiekowi, o ile jest mężczyzną. A jeśli chodzi o mężczyzn, to dlaczego nikt nigdy nie obarczy niechcianą ciążą "szczęśliwego tatusia"? Przecież do tanga trzeba dwojga. Kobieta sama w ciążę nie zaszła. Nie tylko ona "się puściła". Jeśli ona nie była na tyle odpowiedzialna, żeby myśleć o konsekwencjach, to on powinien o nich pomyśleć i nie iść z nią do łóżka. Ale oczywiście mężczyźnie wolno więcej. Mężczyzna może się wymiksować z bycia ojcem, zostawić kobietę z dzieckiem bez środków do życia i o tym nie mówi się negatywnie. Szkaluje się tylko kobiety, które postawione w trudnej sytuacji, w akcie desperacji dokonują aborcji. Poza tym, kwestia życia. Dlaczego ciągle myśli się tylko o tych nienarodzonych, o ich prawach, o ich cierpieniu, o ich uczuciach? Nie wiemy przecież od kiedy człowiek staje się człowiekiem, nie wiemy z całą pwenością, czy płód w łonie matki cokolwiek czuje i czy cokolwiek myśli. Natomiast wiemy z całą pwenością, że kobieta żyjaca ty i teraz myśli, odczuwa i cierpi. I to jej w pierwszej kolejności należy się pomoc. Nie jestem za zabijaniem dzieci, ale życzę wszystkim fanatykom, aby mieli odwagę dbać o te urodzone-CHORE ! GŁODNE ! BITE ! I NIE MAJĄCE PERSPEKTYW ! w naszym wspaniałym katolickim !!!!!!!!!!!!!! kraju !!!!!!!!!!!!! Dać życie to nie wszystko-TO DZIECKO MUSI JESZCZE ŻYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NIE WEGETOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .aborcja jest dokonywana na PŁODZIE. nie na dziecku, ale właśnie na płodzie. pro-life jest ruchem idiotycznym, bo organizm kobiety często sam wyrzuca z siebie płód w pierwszych tygodniach ciąży, zwyczajnie zarodek nie może zagnieździć się w macicy. a poronienia? za to też należy karać? bo w końcu nie wiadomo, czy kobieta czegoś nie wzięła, mogła je sprowokować.

Gość deghhhhh
zadnych zakazow, a ci co sa za winno si ę ich opodatkowac a zebrane w ten sposób pieniadze przeznaczyc dla narodzonych chorych, biednych.

Gość Do Cocoooo
Szkoda, że nie ma Cię na tym topiku. Zrobiłaś dużo dobrego, opisując w jaki sposób dokonywana jest aborcja.

Gość tamtoooooo
a może tak cocooo i pozostali zajęliby się już narodzony i biednymi dziećmi. Byc może cohronice poczęte ale ile narodzonych umiera z glodu, choroby. http: //www.edudemo.home.pl/dane/czytelnia/teg/biedne_dzieci.pdf

Gość mówka
witam was serdecznie nie dokonalam nigdy aborcj ale ciągle miałam przeświadczenie że mnie dotyczy i po głębszym szukani dotarłam do wiadomości bardzo smutnych poniewaz moja Mama dokonała tego i mogę wam powiedzieć z własnego doświadczenia jest to czyn który zmienia kobietę nie do poznania z pełnej miłosci zmienia sę w pełną rozpaczy zagubienia kobietę.Ponieważ bardzo poruszyła mnie ta sprawa szukałam lekarstwa może bardziej ratunku nawet może nie tylko dla mojej Mamy co dla mojej rodziny i możecie wieżyć lub nie ale ten czyn wpływa na całą rodzinę zło które zostało otwarte bedzie rozprzeszczeniać się coraz bardziej jezeli jesteście zainteresowane to napiszę póżnije jak przerwać zło a co do tego czy małe Dziecko jest w faktycznie juz w momencie poczęcia polecam wejść na stronę http://gloriapolo.neuevangelisierung.org/contactopl.html

Gość wiśnióweczka
ja bym nie mogła...to przecież mój syneczek lub córeczka, od poczatku, ma sobie rosnac pod moim serduszkiem i czuc sie bezpiecznie...

Gość ons
Aborcja jest zwykłym zabójstwem z zimną krwią.