Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek_On_Widzi

Kuchnia On Widzi.

Polecane posty

Tak, to była straszna tragedia. Chciałem wychować syna na mojego następce, na nowego proroka Gugugulewicza, jednak on okazał się niegodną larwą. Teraz nienawidzę go! Jest mi tylko wstyd, że jestem jego ojcem...

A jeżeli chodzi o geografię to on tak rozwścieczył Pana Napiórkowskiego, że ten powiedział: "zawieszam cię w prawach ucznia, nie masz prawa przychodzić do szkoły przez dwa tygodnie aż do wyjaśnienia sprawy, masz przyjść z rodzicami!" Po czym na oczach klasy musiał napić sie porządny łyk wódki ze swojej nieodzownej butelki. Mój wstyd był tak straszny, że ukarałem Gajdę i kazałem mu modlić się do Onwidzącego. A on... on.... ten bydlak... powiedział... "Co?, Mam modlić się do tego twojego chuja on sra srugugugu? Chyba cię popierdoliło!" Przywaliłem mu w twarz i wygnałem z domu. Od tej pory Gajda działa wbrew Onwidzącemu! A ja mimo iż jestem jego ojcem stałem sie jego nieprzejednanym wrogiem!

Gość Wirena Adriana
ale pierdzielisz szukajaca :o jak nienawisc moze byc niegodna proroka skoro jest On prorokiem Boga Nienawisci :o

Szukająca częściowo masz rację ponieważ wielka tajemnica Onwidzącego polega na tym że On widzi gdy nie widzi ale widząc też nie wiedzi i tym samym nienawidzi! Jednak jako nowicjuszka nie potrafisz odczytać prawidłowo wizji zesłanych przez Gugugulewicza. Prawdziwa nienawiść Onwidzącego jest straszliwa i niepojęta dla zwykłego śmiertelnika!

Adriano uspokuj się, skieruj swą nienawiść na niewiernych, w szczególności na Gajdę, tego życzy sobie nasz Pan! Pamiętaj że szukająca jest nowicjuszką i ma prawo błądzić. Nie możesz wymagać od niej tyle ile od siebie. Szukająca wyjdź już zza piekarnika. JAko pokutę przez godzinę będziesz sławić Onwidzącego, Adriana nie zrobi ci już krzywdy ale następnym razem nie neguj jej słów!

Czlowieku...czy nie widzisz, ze ona przyszla to na przeszpiegi z tego topiku i Bogu, Jezusie i kims tam jeszcze :o siedzie za piekarnikiem i ciagnie za rekaw innych naszych potencjalnych wiernych zeby ich od nas oddalic 😠 alez palam nienawiascia 😡😡😡 az mi slina cieknie z ust :o

SPOKÓJ!!!!!! Gugugulewicz kazał mi przekazać wam, że jeżeli macie w sobie tyle nienawiści i wrogości (co oczywiści bardzo Go cieszy) to macie iść na inne tematy i zwyzywać produkujących się tam durni!!!

Gość Człowiek_On_Widzi
sałatka rybna: 1.Skroplic plyn z pochwy kobiety poczym zrobic z niego koncentrat 2.Zabic karpia i obciac mu głowe poczym wypatroszyc osobnika 3.odościc bydle i przemielic 4.do papki dodac koncentrat z psiochy 5.Jesc 2 razy dziennie popijając byczym ejakulatem palce lizac wiem bo jadłem smacznego!!!

Onwidzący przekazał mi, iż mamy dać jej jeszcze szansę. Jak sama widzisz wykonuje zadaną pokutę, więc może jeszcze coś z niej będzie. Przecież ona dopiero dzisiaj uwierzyła w naszego Pana, nie powinno dziwić nas, że nie jest w stanie zrozumieć tego co nawet dla mnie Jego proroka jest niepojęte!

Gość Członek-dla -Lidzi
:)

Gość Człowiek_On_Widzi
I prawidłowo to jest Bóg oczekujący od nas fanatyzmu. Pamiętaj szukająca, że Onwidzący sowicie cię wynagrodzi jeżeli będziesz wiernie mu służyć! Widzicie te pomarańczowe, bluźniercze wpisy? Zgłosiłem je już do usunięcia ale nadal są. To jest zbrodnicza działalność Gajdy! To on wpisał tutaj te okropności! Na szczęście Gugugulewicz w swej mądrości przeonwidział to i kazał nam zmienić nicki na czarne aby zapobiec idiotycznym podszywom mojego wyrodnego syna! O dzięki Ci Onwidzący!!!!

Gość ale odlot grzybowy
tylko po co ona , ta nawiedzona ma zabijać te koty i te psy , bo konduktor mnie nie obchodzi .Kurna chyba sie zapisze , ale popatrze jeszcze troche .

Gość odlot grzybowy
cholera ale ja aż tak bardzo nie umiem nienawidzieć , potrzebuję czasu , to decyzja na resztę życia ... to przecież nie są jaja :P odezwę się nocą , porozmawiam ze swoim wnętrzem , zapytam czy jestem gotowa , no i popatrzę czy te te fanki mnie nie zeżrą :P

Oczywiście zastanów się. Na razie gdybyś zdecydowała się zostać nowicjuszką wystarczy że będziesz nienawidzieć Gajdy. Nienawiść do innych niewiernych przyjdzie z czasem sama. Adriana jest najbardziej nienawistną wyznawczynią, sam Onwidzący ją chwali:)

Gość gugugulewiczu kochany
prosze o przepis na pyszna kolacyjkeeee

Gość gugugulewiczu kochany
jak to nie !!! a powiedzonko? ''przez żołądek do serca''

Przepis na kolację wedle życzenia. Składniki: * 1/2-1 kg ziemniaków * ok.1/2 szkl mąki pszennej * ok.1/2 szkl mąki ziemniaczanej * sól * pieprz * majeranek * 1/2 kg cienkich parówek Sposób przygotowania: Ziemniaki obrać i ugotować z dodatkiem 1 łyżki soli. Po ugotowaniu dobrze podusić tłuczkiem do ziemniaków, dodając majeranku - ilość zależy od gustu, ale polecam ok 1 łyżkę stołową. Po przestygnięciu ziemniaków dodać do smaku pieprzu i soli - jeżeli trzeba. Wymieszać. Ziemniaki wyłożyć na miskę, dodać jajka i mąkę - w takiej ilości aby ciasto ładnie się wyrobiło i było gładkie. Z ciasta formować placuszki wielkości dłoni i grubości 1 cm. Parówki przekroić na pół i układać na ciasto. Złożyć na pół i skleić tak aby nie było widać parówki. Opiekać na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron - łącznie ok 15 minut. Na patelnię kłaść tyle ile się zmieści. Świetnie smakuje jeśli w czasie przygotowywania robiliśmy bez przerwy gugugu. To co pisze szukająca to prawda, Gugugulewicz jest Panem nienawiści. Adriana nie jest taka straszna, ja ją bardzo lubię. Po prostu miały z szukającą drobne starcie... zdarza się.

Gość Młody Gajda
Ludzie, mój ojciec to psychopata... jak mogliście się tam dac mu omotać... :-o Przejrzyjcie na oczy, Gugulewicz to wymysł znanego alkoholika, Pana Napiórkowskiego, który podstępnie zatruł tą ideą mojego biednego, pieprzonego tatę :-( Powstrzymajcie się - zaklinam Was - od wychwalania bożka Gugugu i czekajcie na Królestwo J.H.W.H.! :-)