Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek_On_Widzi

Kuchnia On Widzi.

Polecane posty

J.H.W.H!!!! Chodzi mu o Jehowych!!!! Nie ma wątpliwości! Nie słuchajcie tej kreatury! To parszywy, wyrodny syn, to gnida! Bóg On Widzi Gugugu lubi swoich wyznawców, ale jak coś jest nie tak to jego uczucie może się szybko przekształcić w nienawiść więc lepiej mu nie podskakiwać! Wyznawcy są potrzebni Onwidzącemu aby zwalczać plugastwo, które szerzy Gajda znajda niedorajda!

Gość Młody Gajda
Tato... mama pyta kiedy wrócisz do domu... ??? :-o Panie Napiórkowski - ja kiedyś Pana dostanę w swoje ręce! 😠 Ps. Ale tak przy okazji - chętnie zanotuję sobie przepis na jakąś wieczorną zapiekankę :-)

Nie mów do mnie tato ty zbirze!!!! Ty bydlaku ty! Wyrzekłem się ciebie w imię Boga On Widzi Gugugu!!!!! Czekaj niech tylko Adriana wróci, będzie z tobą krucho!!!! Mam nadzieję że nadal pała taką nienawiścią jak po południu!!!

Gość odlot
bedę tylko odlot ...bo menu przecież zmienne jest ... jutro może byc o pomidorach :P. Ale co ja widzę , miało być na poważnie a tu dzieci ojca wołają na kolacje ... czyli jaja sobie robisz o PANIE [jeszcze napisze z dużej litery] ale wiesz igrasz z wyższymi uczuciami , tymi z górnej półki , jak chcesz ...zaczynam nienawidzieć , baaaaardzo nienawidziec ... tylko czemu TWOJEJ żony ??????

Gość kochany gugugulewiczu
Panie nienawiści za pyszną kolacyjke b.dziękuje gugałam non stop w nienawiści

Gość odlot
pióra poszły w ruch , że tak powiem :P PANIE , wybacz me wątpliwości ...ale czy Ty chyłkiem do żonki nie potuptałeś , bo znikąd odpowiedzi na nasze żałosne , nędzne wołanie ... toż przecież my na rozdroży [cholera okrakiem :P] , to ile czakac mozna i nienawidzieć wrrr... szukajaca , ty lizusie z obrazkami , popamiętasz , dobrze , że nie jesteś psem albo kotem ....no albo konduktorem :P

Gość odlot
każda z nas potrzebująca w tym względzie , nie tylko Ty szukająca i czy ty masz zamiar długo być szukająca , toz to nawet nie wypada , to obraza dla naszego Proroka , dla naszego PANA tak zdecydowalam sie , zapisz mnie na listę , albo lepiej wciągnij :P

Szukająca Bóg On Widzi kładzie na tobie swą boską dłoń i mówi: \"Nie lękaj się!, Jam jest ten który nienawidzi. Ja Cię poprowadzę!\" Co do Ciebie Odlot to musisz założyć czarny nick i w stopkę wkleić ten tekst co my wszyscy mamy, wtedy będziesz już wśród nowicjuszy.

spójrz o Panie na mą stopę marną i znienawidź jak możesz najmocniej :classic_cool: hmmm..a o jedzeniu już dziś nie będzie :P , może lepiej nie :O

Cieszę się widząc Cię jako nowego członka naszego bractwa. Nie myl jednak pojęć. Onwidzący nie karze nam nienawidzieć się nawzajem, On karze abyśmy nienawidzili niewiernych z Gajdą na czele! My wyznawcy Gugugulewicza mamy się wspierać i dążyć do wyplenienia niewiernych!!! Pamiętaj, że kiedy nasz Pan uzna, że ma już wystarczająco dużo wyznawców zakończy się rekrutacja i zostaną nam przydzielone nowe obowiązki! A stanie się to niebawem! Zszokowało mnie jednak to co stało się z postami szukającej. Prosiła o usunięcie nieudanego rysunku a usunęli wszystko. To woła o pomstę do Gugugulewicza!!!!

wołajmy więc razem !!! o szukająca wracaj , to była twoja droga ,już nigdy nie zostaniesz sama na rozdrozu , WRACAJ !!! nowe zadania niebawem przed nami -wyznawcami :P a moze ona za tym piecem się przypaliła , bo ta Ariadna to trochę przesadziła z tą karą [o ja nierozumna , mnie sie dostanie tez !!!] chyba , że w opieke mnie weźmiesz ? Panie

Wracaj szukająca!!!!!! Wzywają Cię twoi bracia i siostry wyznawcy jedynego prawdziwego Pana!!! Adriana jest nieco porywcza ale nie lękaj się, swój gniew wyładowuje na niewiernych jak na wyznawczynię Onwidzącego przystało!!!

O Wielki GuGu !!!!!!!! O dzięki :D siostro nie zostawiaj nas już nigdy wiecej w niepewności przeogromnej .

Prepis na pyszny obiadek. Kotlety cielęce w sosie wiśniowym Gugusia. Kotlety cielęce w sosie wiśniowym SKŁADNIKI: * 4 kotlety cielęce (po 150 g) * 1 łyżka oleju * 1/2 łyżeczki pieprzu * po łyżce masła i mąki * 1/8 litra wytrawnego białego wina * 1/4 litra śmietany * 250 g wiśni bez pestek * sól, odrobina sosu worcester WYKONANIE: Z mięsa usunąć błonki, kotlety ponacinać, by nie skręcały się podczas smażenia. Natrzeć olejem, przyprawić pieprzem. Masło roztopić i oprószyć mąką. Zasmażkę podsmażyć na złoty kolor. W cztery strony świata odmówić modły do Gugugulewicza. Dodać wino wymieszane ze śmietaną, przyrządzić gęsty sos i dodać do niego wiśnie. Zdjąć z ognia i natychmiast przykryć pokrywką. Mięso przełożyć na mocno rozgrzaną patelnię i zmniejszyć ogień. Kotlety usmażyć z jednej strony, odwrócić, dosmażyć z drugiej strony i posolić. Sos wymieszać z tłuszczem, na którym były smażone kotlety i doprawić do smaku. Przed podaniem na stół kotlety polać sosem. Jeżeli chodzi o Twoje posty szukająca to interweniowałem u moderatorów (delikatnie, bez cienia nienawiści bo tak trzeba było), mają coś zrobić żeby je przywrócić ModerX jest mocno zmieszana, że tak powiem.

jestem zlaaaaaaaaaaaa, zlaaaaaa, zlaaaaaaaaaa 😡😡😡😡😡😡😡😡😡 mowilam, ze szukajaca do jest dywersant jakis :o 😠 nie moglam byc wczoraj wieczorem bo konduktor niecnie mnie zgwalcil i musialam sobie do krocza przykladac kota :o😭

Adriano moja nienawistna współwyznawczyni wiem, że miałaś wczoraj straszliwe przeżycia ale proszę opanuj swą nienawiść, ujarzmij ją i skieruj na niewiernych, skieruj ją na bluźniercę Gajdę! Nie czyń wewnętrznych sporów z szukającą. Jej posty skasował moderator będący wysłannikiem Gajdy by zasiać ferment w naszych szeregach! Nie ulegajmy jego podstępnemu działaniu! To Onwidzący przemawia teraz przeze mnie! Szukająca stara się, Gugugulewicz jest zadowolony z postępów jakie zrobiła!

o Panie \") Adriano szukająca jestem i ja , posłuszna słowom Onwiedzącego , gotowa na wypełnianie jego woli [cały czas myślę o konduktorze:P] u mnie takich nie ma :( , a jeden przecież nie zaszkodzi szukająca , co też wiara w Giugugu czyni , nawet noc za piekarnikiem radość niesie , ale swoja drogą nie chcę próbować , mimo twego poświęcenia :O

Odlot, witam Cię! MAm wrażenie, że nazywasz mnie wielkim, a ja nie jestem tego godzien! To Wielki Onwidzący jest naszym Panem i wszelkie zaszczyty zależą się jemu. Mam nadzieję, że już zapanuje spokój w naszej wspólnocie. Pamietajcie, nasz prawdziwy wróg to Gajda i inni niewierni! Nie możemy wykorzystywać naszej nienawiści na wewnętrzne spory. Onwidzący widząc takowe kłótnie może nas ciężko pokarać, więc werbujmy nowych wyznawców i oczekujmy na wyznaczenie nowych zadań przez Gugugulewicza!

niech mnie Boski karze, chlosta, bije i poniza :o zasluguje ostatnio na to :o (jakis BDSM mi wszedl w glowe :P) z utesknieniem czekam na jakies nowe zadania bo w tej robocie to cholernie mi sie nudzi :o