Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xshgojjlljl

Czy uważacie, że 8 lat różnicy między facetem a kobietą to dużo??

Polecane posty

Gość Fioletowowłosa
poza tym, wiecie... faceci wcześniej umierają... lepiej mieć młodszego :P

Gość withyou
Szczerze, to zależy dla kogo... Ja mam 18 lat i jestem prawie 3 lata starszy od mojej dziewczyny, a niektórzy uważają mnie za jakiegoś pedofila ;p

Gość Fioletowowłosa
a, nic :) czy muszę uwodzić zaraz kazdego 25-latka, którego poznam, nie bacząc na to, czy jest chętny, czy nie? :D

Gość Fioletowowłosa
nie wysyłam fotek... poza tym - na co chętnym...? :D nie szukam kochanka, a raczej nie tylko kochanka :) a wartościowy partner nie zwraca większej uwagi na powierzchowność, tylko na charakter i inteligencję, a tych nie zdołałeś poznać... poza tym... "Użytkownik: _Kwiatek (ilość postów: 1943) Adres e-mail: Tlen.pl: nie podał/a Kilka słów o sobie: Mężczyzna, 32 lata, z centrum kraju ;) churchill@onet.eu" :D

Gość Fioletowowłosa
szukam pana do lat 31 :D howgh :P

Gość Fioletowowłosa
Ale na pewno jesteś już mniej jurny niż 7 lat temu :P a jeśli nie, to za 7 lat będziesz znacznie mniej jurny niż teraz :D i... KŁAMIESZ

"i... KŁAMIESZ" o boże!! ty widzisz i nie grzmisz!! :P "Ale na pewno jesteś już mniej jurny niż 7 lat temu " aaaaa rozpłodowca szukamy :P

jeszcze do ostatniej środy byłam z facetem w wieku 34 lat ;] ja mam 20 ;) na początku-tzn przez jakieś 2-3 tygodnie było fajnie, starał się itp. A potem co? przyszła szara rzeczywistość czyli: on ciągle w pracy, ciągle zajęty, wszystko było ważniejsze od spotkania ze mną.... i tak mogłabym pisać bez końca... po prostu olał sprawę i kompletnie przestał się starć... miał "dziewczynę" dla której znajdował czas ledwo raz w tygodniu ;] bosko.... rozstaliśmy się przez sms za obopólną "zgodą".... nie mam siły opisywać dokładniej bo to jeszcze świeża sprawa, ale mnie na początku zależało tak naprawdę...

Gość Fioletowowłosa
Nie rozpołodowca, a RÓWNIEŻ KOCHANKA :) Mój ex w łóżku przypominał skrzyżowanie zbutwiałego pieńka z brzozowym polanem, a ja niestety posiadam temperament i niestety nie zwykłam zdradzać

Gość Fioletowowłosa
Wolę umrzeć w taki sposób niż z braku sexu :P a na razie raczej to mi grozi :D

Gość xshgojjlljl
No prosze, nie sadzilam, ze moj temat sie tak rozwinie:D Jestem pod wrazeniem i dziekuje za wszystkie posty:)

Gość DARIN123
Ale 17 latka z 29 letnim mezczyzna to dla mnie chore:| Przeciez to jeszcze nastolatka, ktora zupelnie nic nie wie o zyciu, chodzi do liceum, smarkula, ktora chce sie wyszalec, a 29 latek powinien zakladac w tym czasie rodzine. W ogole mi takie cos nie pasuje. NIE ZGADZAM SIE Z TYM. Są NASTOLATKI BARDZIEJ DOJRZAłE NIż 26 LATKI. NAWET MOGą WIęCEJ WIEDZIEć O żYCIU. OCZYWIśCIE ZALEżY W JAKIM SRODOWISKU SIE WYCHOWAłY. A CO DO ZWIąZKU Z 17 LATKI Z 29 LETNIM FACETEM NIE MAM NIC PRZECIWKO. TEż MOZNA żYC

Gość emka220
Sama nie wiem co o tym myślec... Jeszcze nie tak dawno sądziłam, że 8 lat różnicy między facetem a kobietą to naprawdę spora różnica. Poznałam świetnego chłopaka, z którym bardzo dobrze się dogadujemy i rozumiemy - on ma 26 lat a ja 18. Najgorsze jest to, że boję się reakcji mojego otoczenia: znajomych, rodziny, gdybyśmy zaczeli się spotykac na powaznie... ja- dziewczyna, która dopiero zdaje maturę i on chłopak, który jet już po studiach...

Gość gwiazda123
Wiesz z jednej strony jest to duza roznica wiekowa ty majac 20 lat masz calkiem inne poglady na zycie niz 28 letni chlopak-wiem cos o tym bo przez prawie 2 lata bylam w takim zwiazku,na poczatku owszem bylo fajnie ale z czasem sie zaczelo psuc bo on chcial wiecej i wiecej a ja na duzo rzeczy nie bylam jeszcze gotowa...:/ ale rowniez to zalezy od charakterow,znam tez takie zwiazki gdzie jest taka roznica wieku i sa wciaz razem juz od kilku dobrych lat:)

Gość To teraz ja się wypowiem
Między mna o moim facetem jest osiem lat różnicy.Ja mam 25 on 33.jesteśmy ze soba 4 lata i jak narazie jest nprawde fajnie:) Facet jest dojrzały,wie czego chce od zycia,wyszalał się już na imprezach więc praktycznie nie mam z nim zadnych problemów.Nie jest jakimś sztywniakiem bo dba o nasze zycie rozrywkowe a na co dzień sprawia ze wcale się przy nim nie nudzę.Dodam że mieszkamy razem od dwóch lat i moge na niego liczyć w kwestiach porządkowych czy tez zakupowych.Przy nim czuje sie naprawde wyjatkowo więc w moim przypadku osiem lat to naprawde niewielka róznica wieku.

Gość bRIDGESA
Miedzy moim facetem a mna też jest 8 lat różnicy ja mam 20 a on 28 ale uklada nam sie swietnie i mam nadzieje ze dalej tak bedzie. Uwazam ze wiek nie ma az takiego ogromnego znaczenia, mysle ze to dojrzalosc decyduje, mnie juz od dawna nie bawia imprezy w klubach z ruwiesnikami itd szukalam swojego azylu i znalazlam ..

Gość bRIDGESA
Ale byka zrobilam :/

Gość młoda być może
Ja mam 16 lat.. za 3 miesiące 17 i jestem z chłopakiem, który ma 24 .. Dogadujemy się bardzo dobrze.. Co prawda jesteśmy razem od pół roku i nie wiem co będzie dalej tak samo jak on.. Póki co cieszymy się sobą ( bez seksu)