Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaneJanee

pomóżcie w trudnym wyborze

Polecane posty

Poza tym Jane jest makabrycznie droga, a po przelozeniu na spacerowke (co w naszym wypadku nastapilo jak maly mial 5 mcy) okazalo sie ze spacerowka wcale nie jest rewelacyjna. W dodatku kolka rozpadly sie (doslownie: rozpadly) zaraz po zakonczeniu gwarancji :( Osobiscie gdybym teraz miala wybierac, kupilabym zwykly wozek gleboki, z resorami, a potem lepsza spacerowke, bo w niej duzo dluzej sie wozi dziecko. Z tym ze ma rzeczywiscie fantastyczne gondole, zwlaszcza matrixa, ktory jest dla dziecka bardzo wygodny i w aucie super bezpieczny..... Wiec tego trpche zal. Ale mialam Jane, razy dwa, i NIE POLECAM

Gość JaneJanee
Dziewczyny dziękuję za pomoc w wyborze wózka 🌻 No więc byłam w sklepie, oglądałam je. Bardzo mi się spodobały te wózki, ale z gondolą capazo, nie matrix, bo większa:) co do amortyzacji - niby jakaś jest, ale nie można tego sprawdzić po gładziutkiej powierzchni sklepu, gondola - super spacerówka - szerokie i komfortowe siedzisko dla dziecka, fotelik - fajny, zdecydowaliśmy się na cały zestaw:) stelaż-leciutki jak piórko mężowi też ten wózek sie spodobał. Wybraliśmy ten kolor: http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?cPath=31_62&products_id=136 mam nadzieję, że nie będę zawiedziona później.