Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos mi to powie

Czy otyli ludzie uprawiają sex???

Polecane posty

jak i ona i on sa otyli????

Gość otyli tak
ale idioci nie powinni, istnieje ryzyko rozmnażania :P

ja tam szczupła nie jestem, poznałam ostatnio tez sporego faceta i jakos nie potrafie sobie nas razem w łózku wyobrazic:( jakbym chudego miała to juz kompletna kaplica :(

Gość 72549
Oczywiście,że otyli ludzie mogą uprawiać sex;) głowa do góry;) spróbujcie;)

Gość BAQQS
skoro pochodzimy od małp to czy one tez srają?

Gość Reninna
Oczywiscie, ze moga. Ale czy to robia? I tu jest pies pogrzebany. Wiem, ze otylym kobietom jest duzo trudniej sie rozebrac przed mezczyzna, wiele z nich nigdy nie przelamie tej psychicznej bariery.

Gość moze uprawiaja
jesli zdolaja znalezc odpowiednie narzady i otowory wsrod zwalow tluszczu

Gość jakajakajakajkaja
a niby czemu mieli by tego nie robić??? skoro akceptują siebie nawzajem to w czym problem? podobno nawet większe kobitki a faceci mają większą ochotę na seks.żeczywiście problem pojawia sie jesli ona jest przy tuszy a on szczuplutki bo pewnie ona ma kompleksy i sie wstydzi ale jeśli są parą od dłuższego czasu tzn on kocha ją i akceptuje taka jaka ona jest to pewnie uprawiają seks i nie ma problemu.Znam perę właśnie gdzi eon jest jak patyczek ona troszkę przy kości ale ilekroć ich widzę to patrzą na siebie tak jaby cały pozostały swiat nie istniał dodam że są ze sobą jakieś 8 lat maja dziecko więc co za tym idzie uprawiają seks,jeżeli oboje są otyli to już raczej ich indywidualna sprawa tylko pamiętajmy to że ktoś jest otyły nie znaczy że jest gorszy otyłość nie bierze się znikąd często jest przyczyną choró lub jej następstw a często uwarunkowaniem genetycznym oczywiście są też kudzie otyli na własne życzenie ale nie wielu ich jest dlatego bardzo przykre są wypowiedzi że tak uprawiają jeśli znajdą narządy w zwałach tłuszu proponuję pomyśleć co jeśli was kiedyś taka przypadłość dotknie??