Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dość już chlania

Pijane bydło

Polecane posty

Gość Dość już chlania

Byłem kiedyś na Rodos, miejscu, które akurat wtedy upatrzyli sobie młodzi Angole na wypady dwutygodniowe. To był dopiero dramat, gorzej niż w Polsce :(. Uliczka w centrum o 20, ładna, knajpki, dyskoteki po lewej, po prawej. Wracając o 24 ta samą uliczką przedzierałem sie przez leżących, nawalonych w trupa (albo co gorsza-naprawdę zdechłych bo np. zaciukanych nożem...) Angoli, faceci, dziewczyny, psy, koty, nieistone, wszyscy bez wyjątku upodleni na maksa. Pobojowisko dosłownie 😠. Na plaży od rana to samo. Dwa-trzy trupy dziennie, kilkaset omdleń po alku i dragach to norma :( wszędzie i codziennie. I muzyka, wszędzie, bębniło okrutnie, Hades, panie, piekło, syf. Ja tylko zastanawiałem się jak oni to fizycznie wytrzymują, kac przy 38 C jest nie do wytrzymania. Są narody, które pija i już, szczególnie zaś popuszcają wodzy fantazji na wyjazdach, taki luzik 10. Nie jest to tylko Polska przypadłość. Spójrz np. na młodych Niemców, ulubiony trunek, wóda z Redbullem i jazda. I w trupa. Piwo to przeszłość, piwo piją stare dziady. A do tego jeszcz lufka, albo cos mocniejszego. Albo jakieś leki zwędzone babci staruszce...Takie czasy.

Gość Wszędzi syf i beznadzieja
Mało to bucowatej młodzieży, która siedzi wypasionymi dupskami w fotelach w czasie podróży, kiedy osoby starsze muszą stać? Są wyjątki, ale to dużo za mało. Mało to kobiet, które nie raczą nawet kiwnąć głową, nie mówiąc o wydaniu odgłosu paszczą jednego słowa, w związku z otwarciem i przytrzymaniem drzwi czy innemi czynnościami ułatwiającymi przemieszczanie się pci pięknej w środowisku publicznym? SWATDZM. Mało to drętwych buców musi przed wsiadnienciem do środka lokomocji miejskiej czy wioskowej sztachać się i ostatniego macha wypuszczać niemal wewnątrz pojazdu? SWA... Mało to młokosów w różnym wieku strzyka śliną na trotułary jakby od tego zależało poprawienie własnej gospodarki ustrojowej? Hary i psie gówna na chodnikach i trawnikach to coś co mnie bokiem wyłazi. Mało to osobników, którzy z braku papieru muszą mazaź sprejami swe gówniane kaligrafie na świeżo odnowionych kamienicach, a czasami na pomnikach lub ścianach obiektów sakralnych (!!!)? Tych, co sadzą bohomazy po pomnikach czy kościołach (vide pomnik M. Bałuckiego na Plantach i kościół św. Jana Chrzciciela i św. Jana Ewangelisty w stolicy) to bym bykowcem po siedzeniu traktował.

Gość no i bardzo dobrze
bo roznica jest taka ze na zachodzie upijaja sie DZINEM z tonikiem, WHISKEY itp a to przeciez takie markowe, hight class trunki ... ;) u nas chleja vode wiec my poijacy a oni sie tylko lekka upijaja ;)

Gość dfdsfds
Czyli raj istnieje :):):)