Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBTFFT

CZY 30 METRÓW KWADRAT MOZE MIEĆ MIESZKANIE JEDNOPOKOJOWE CZY TO JUŻ KAWALERKA??

Polecane posty

Gość OBTFFT

kto sie zna? bo gosc wynajmuje mieszkanie jednopokojowe i tak pisze ale przeciez skoro ma 30 metr kwadrat to juz kawalerka a nie mieszkanie wg przepisów no nie? tak malo metrów mieszkanie miec nie moze chyba.

Gość Ha Ha NIech zyje głupota
Według jakich przepisów? zawsze mi się wydawało, że mieszkanie 1 pokojowe to potocznie kawalerka.

Gość OBTFFT
nie nie..mieszkanie jednopokojowe to nie kawalerka .

Gość Ha Ha NIech zyje głupota
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kawalerka No nie wiem. Wikipedia może nie jest wyrocznią, ale też tego jednoznacznie nie określa. a czym się różni kawalerka od 1 pokojowego?

Gość ady to kawalerka
hahhaaa

jeden mój znajomy ma mieszkanie 1-pokojowe ponad 36 czy 37 metrów, wiec nie takie małe jakby sie wydawalo, spory balkon, kuchnia, lazienki nie widzialam, z kolei inny kolega ma mieszkanie 2- pokojowe ktore ma 39 metrów naprade objętosciowo nie ma takiej wielkiej róznicy, no moze tylko ta ze jednak ten drugi pokój dla dziecka ale czy 36 metrów to kawalerka? mozna by zrobic w sumie i tutaj takie dwa male pokoiki i wtedy juz by nie byla???

u mnie w mieście, w blokowisku z początku lat 70, jest mieszaknie 3-pokojowe o metrażu również 39 m2 :)