Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara_Panna

Boję się, że zostanę stara panną

Polecane posty

Gość lorelaiiii
tak,poszedł skoczyc po raz 5 z okna.moze tym razem jak przewidzialam nie upadł na nogi wiec moze jeszcze sie nie pozbierał z trawnika

Gość lorelaiiii
dzięki,trzymaj się:)

nie jestem ciacho!!! tak ogolnie to wszystkie dziewczyny tu maja problemy emocjonalne .i nie umieja nawiazac kontaktow z facetami dużo pisze ,ze są ładne itd ,a ile w tym prawdy?

Gość weronisiax
oj wypraszam sobie -nie mam problemow emocjonalnych,mam faceta kocham -ale co mam do jasnej pogody zrobic kiedy z jego strony to juz nie jest tak jak kilka miesiecy temu????????? Ciacho moze nie jestes,ale juz nie udawaj takiego skromnego bo gdybys nie uwazal sie za "fajnego" to bys fotki nie wstawial:)

Gość lorelaiiii
hehe,ja tam wcale nie napisalam ze jestem ładna:P poza tym nie tylko dziewczyny maja tu problemy emocjonalne:P

Gość weronisiax
....Torcik:) nie ciacho hahahha:)

Gość lorelaiiii
poza tym ludzie tu siedzą zeby sie wygadac bo czasami albo nie maja komu albo nie chcą juz zadreczac swoich przyjaciól swoimi problemami itd

widzisz amorello jak piszą że są ładne to pewnie tak uważają i takie się czują - w sumie to kwesia gustu, ale dlaczego im nie wierzyć dużo dziewczyn jest ładnych a każdemu co innego się też podoba- aproblemy emocjonalne no cóż...

Gość weronisiax
Ajjjj Ladna nie ladna.........Nie na tym zwiazek polega....Nieraz faceci zostawiaja sliczne panienki i na odwrot-uroda to niestety za malo do udanego,trwalego zwiazku...

amorello - z tego co gdzieś mi się przewineło, wiem - pamiętam, że swego czasu wystawiłeś fotke do oceny, oczywiście inny nick i ale fotka ta sama, problem z własna oceną masz?

wczoraj czytalem taki topic o samobojcach ...i myslalem ,ze sie ktos wygłupia ,ale czytajac dalej wywnioskowalem ,ze nie Jeden pisal ze jego kolega tu kiedys pisał ,ale za pozno sie dowiedzial i sie zabił Dziewczyny nawet pisza o gwałtach

z drugiej strony pojęcie wszech panujace, że ładne są z kimś pozostałe te co są same są brzydkie, jest mocno przereklamowany i panuje na kafe, a nawicjusze, w to wierzą..

czy jestem ladna? podobno tak:D gada o tym 80% napotkanych przeze mnie osob ja mam to w dupie wyglad tez chodze w bluzach i kapturach pale pety i bzykam sie kiedy chce

Gość lorelaiiii
amorello i ty tak wszystkie te topici czytasz?nie masz nic lepszego do roboty? po pierwsze wiekszosc tu sie z siebie nabija i pisza wymyslone rzeczy,a inni faktycznie maja jakis problem i nie mają z kim pogadac.smutne ale po to jest te forum

Gość weronisiax
....Tak,jedni odnajduja kogos szybciej drudzy wolniej nie ma to nic wspolnego z uroda...

Gość lorelaiiii
nie,nie ma,bo gdyby tak było to tylko piękni by kogos mieli,a jak wiadomo wcale tak nie jest.trzeba miec w zyciu szczescie zeby trafic na wlasciwa osobę,niektórzy nie trafiają,ja pewnie tez,tak wiec ja jakies 10 lat bede tu tkwic:)

Gość weronisiax
hahhaha za 10 lat bedziesz szczesliwa mezatka :)......Ale z drugiej strony to przykre moj brat ma 30 i jest...Sam-kilka nieudanych w sumie dlugich zwiazkow a od 3 lat Sam-jest przystojny itd ale sam,wiem ze jest mu z tym zle ale cuz poradzic....

Ja tez na tą wlasciwa osobe nie moge trafic :O w tym roku hmmm bylo ich okolo 7/8 i jakos nie wyszło .bylo cos tam zawsze ,ale szybko sie konczylo

Gość lorelaiiii
wątpie,z wiekiem to krag poszukiwan sie zaweży juz zupelnie i nie bede miala gdzie szukac.no ale tak to w zyciu bywa,jednym sie uklada innym nie:(tak wiec za pare lat zaloze watek"34 lata,stara panna)

Gość weronisiax
o wlasnie...I Amorello jest zywym przykladem ,ze uroda to nie wszystko:)

Gość lorelaiiii
amorello teraz to ty sie nabijasz a tu powazny temat:P

głupoty gadasz mowisz ze jestes wysoka ,wyjdz na dyskoteke na pewno ktos Cie poderwie jak zakrecisz dupka

Gość lorelaiiii
no ale jak on podrywa na forum to trudno brac go za przyklad (bez obrazy amorello)

ja to sobie czasem myślę., że może za szybko rezygnuje, może czasem trzeba dać szanse, poczekać.