Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabrenko

KURATOR

Polecane posty

Gość sabrenko

Mam prośbę do kogoś kto przez to przechodził. Właśnie otrzymałam wyrok sądowy w sprawie alimentów. Jutro wybieram sie do komornika, facet siedzi za granica i nie interesuje sie dzieckiem, wyrok został ogłoszony bez jego udziału. Czy ktoś wie jak długo musi sprawa być u komornika zanim dostanę zaświadczenie o nieściągalności? jakie dokumenty muszę złożyć (oprócz wyroku) do komornika? Z góry dziękuje za jakakolwiek pomoc.

Gość fkilkusssss
to trzeba było sobie z byle facetem nie robić dziecka. A jak się zrobiło to matka też jest zobowiązana do utrzymywania dziecka. Także do pracy a nie do roboty.

Gość no nie dogadam sie z nim
U komornika na miejscu wypelniasz wniosek o egzekuzje po czym trzy mc musi minąc by odebrac zaswiadczenie o bezskutecznosci egzekuzji i z takim zaswiadczeniem mozesz wystąpic o alimenty do funduszu alimentacyjnego.

Gość no nie dogadam sie z nim
egzekucja :D:D

Gość sabrenko
do fkilkusssssa - Także do pracy a nie do roboty??? a niby co to miało znaczyć bo chyba sie pierdyknęłaś. A w ogóle skąd wiesz z kim mam dziecko, co ty w ogóle o mnie wiesz i jakim prawem piszesz takie rzeczy, obyś ty zawsze miała życie usłane różami krowo. Do nie dogadam sie z nim - dzięki wielkie za pomoc