Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usg agatowa

USG ul.Agatowa 10, Warszawa-Zacisze... ma ktoś doświadczenia??

Polecane posty

Gość usg agatowa

jak w temacie... Jest to poradnia USG, zapisałam się tam na usg ciąży i ciekawa jestem czy ma ktoś jakieś opinię na temat tej poradni.

Gość usg agatowa
żadna pani tam nie trafila???????????

moja ginekolog mi tam polecała, ale w koncu robiłam usg gdzie indziej

Gość lulu idzie spać
na Aatowej moja córeczka miała poważny zabieg.Klinika na wysokim poziomie,nie mogę powiedzieć ,że to tylko lekarze-to cudowni ludzie!!dzięki pomocy tym ludziom,moja córeczka żyje i jest okazem zdrowia.Warto!Polecam

Gość usg agatowa
mi nikt nie polecił, sama znalazłam przez internet, szukałam dobrej kliniki zajmującej się tylko usg, chce dokładnie przyjrzeć się mojemu maluszkowi i każdemu kawałkowi jego ciałka a z tego co czytałam na ich stronie to są bardzo dokładni... idę tam w środę następną - zobaczymy :):):) lulu idzie spać --- cieszę się że pomogli Twojej córeczce :)

Gość pyytsjaaaawertyu
podnoszę chce się tam zapisać jakieś opinie ???

Gość gosiaczek81
rowniez prosze o opinie znalazlam w google - a szukam dobrej poradni

Gość upupupuppuupup
upupupupu

Gość diki
ja byłam i jeśli chodzi o doświadczenie lekarza to słyszałam dobre opinie, osobiście nie jestem lekarzem więc trudno mi ocenić pracę na której się nie znam. Natomiast to w jaki sposób są traktowani pacjenci chodzi mi tutaj o 2,5 godzinne opóźnienie które dla pracowników nie jest niczym niezwykłym to dla mnie było szokiem biorąc pod uwagę, że zostawiamy swoje nr telefonów więc można jakoś wcześniej poinformować pacjenta o takim olbrzymim opóźnieniu. Wyszłam więc z kliniki głodna jak wilk!!!!!!!!

Robiłam usg w 25 tygodniu ciąży i bardzo polecam dr Kuran. Badanie bardzo dokładne, pani doktor nigdzie się nie spieszyła, a ja otrzymałam wszystkie niezbędne informacje.

Gość gość
lekarze bardzo dokładni, ale są duże opóźnienia. Na badanie czekałam 2 godziny!!

Gość gość
Właśnie wczoraj byłam na usg w tej przychodni i moje wrażenie jest negatywne, a nawet bardzo. W przychodni było kilka par i mimo że byliśmy umówieni na godz 18 to do gabinetu weszliśmy o godz. 19.20 i nikt nawet nie przeprosił za tak długie opóźnienie. Było też bardzo gorąco więc pacjentki przysypiały na fotelach. Poza tym byłam umówiona na usg połówkowe i przy okazji echo serca. Pan doktor przez 10 minut badał serduszko dziecka a na moje pytanie o inne narządy, odpowiedział że to oddzielne badanie, przy czym jak zapytałam przy rejestracji o kompletne badanie "połówkowe" otrzymałam odpowiedz, że to jest szczegółowe badanie + dodatkowo echo serca. Jak zapytałam lekarza o płeć to poprosił Panią co wszystko zapisywała, czy to widać bo on nie bardzo widzi. Poza tym był bardzo miły, a całe "kompleksowe badanie" trwało 10 minut ! Jesteśmy rozżaleni, że tyle się zapłaciliśmy a teraz już umówiliśmy się na nowe badanie z prawdziwego zdarzenia. Dodam że pracownica przychodni, upiera się że było to badanie kompletne. Nie polecamy i na pewno nigdy nie skorzystam z tej przychodni, nawet gdybym nie płaciła za badania !!

Gość gość
Dziwne to co piszesz. Ja miałam echo serca robione na Agatowej (ze skierowaniem). Badanie było wykonane kompleksowo, sprawdzono wszystkie narządy, łącznie z pępowiną.

Gość gość
To nie jest dziwne tylko nie kompetentne ze strony przychodni, ponieważ jak pisałam wcześniej, całe badanie trwało 10 minut. Badanie prenatalne w 3 miesiącu ciąży robiłam w Multimedzie przy ul. Waryńskiego i trwało 25 minut i mam kilka zdjęć dziecka, a zdjęcia które otrzymałam wczoraj wykonane są samego serca. Żałuję że tych badań nie wykonałam w Mulitmedzie.

Gość gość
Niedaleko od Zacisza, przy Wileniaku jest najlepsze USG w calej Warszawie - roznica kilku przystankow,a roznica w jakosci niesamowita. Swietny sprzet, badanie nagrane na plytce, plec poznalam w 12 tc :P Nie chce, by ktos oskarzyl mnie o reklame, wiec jak bedzie ktos zainteresowany, to napisze, o kim mowa.

Gość gość
dobry gabinet usg warszawa http://www.gabinetusg.com.pl/ jest na bialobrzeskiej. Wykonuja usg i dopplera roznych czesci ciala i narzadow. Do tego ceny maja atrakcyjne

Gość gość
A gdzie jeszcze robią usg dobrze?

Gość panibovary
W Boramedzie, maja dobry sprzęt i zdjęcia wychodzą dokłądne Oprócz tego robię też m.in. usg piersi czy jamy brzusznej. No i mają cały zespół lekarzy.

Gość gość
Won z reklamami !

Gość gość
Ja miałam tam robione usg dwa razy za pierwszym razem 12 tygodnia i sama spowodowałam opóźnienie ponieważ dzieciaczek nie chciał się przekręcić i wracałam tam z 3 razy po kolejnych pacjentkach Oczywiście jest to irytujące dla osób czekających ale dla mnie na tamtą chwilę było bezcenne bo wiedziałam że lekarz nie chce tylko odbębnić usg Poza tym na drzwiach wisi kartka że każdy przypadek jest indywidualny przez co mogą zdarzać się opóźnienia za co przepraszają i proszą o zrozumienie Kolejne usg było później przy stwierdzeniu wady genetycznej(przez badanie inwazyjne) Wtedy my chwilę czekaliśmy Ale warto było Badanie było przeprowadzone bardzo dokładnie w bardzo przyjacielskiej atmosferze Jak się później okazało jednym z lekarzy obecnych podczas badania był psycholog który po badaniu był do naszej dyspozycji Opiekę mieliśmy do samego końca a nawet dłużej... teraz znowu jestem w ciąży i mam nadzieję że wszystko będzie tym razem dobrze ale na usg wybieram się właśnie na Agatową bo wolę poczekać i dwie godziny w całkiem przyjemnej poczekalni ale mieć pewność że trafiłam w dobre ręce Polecam z czystym sumieniem :-)

Gość gość
W Warszawie praktycznie od ręki można też wykonać usg tutaj: http://krajmed.pl/badania-usg/ Cennik mają na stronie, więc mozecie sobie sprawdzić. Ja za usg jamy brzusznej płaciłam tylko 120 zł.

Gość gość
Ja tam byłam 4 razy. W 12 tc znałam płeć. Mam 15 minutowe filmiki z każdego badania i do tego całą masę zdjęć. Byłam bardzo zadowolona dlatego tam wracałam.

Gość gość
Ja chodzę prywatnie na usg do www.med-expert.pl. Szybko można się dostać i jest bardzo miła obsługa.