Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arno44

byłem na spotkaniu Naszej Klasy

Polecane posty

Gość kobieta w czerwonym berecie
To nie chodzi o Jego wyjście z domu na spotkanie klasowe..To o calokształ .On pewnie jest krętaczem i kłamie..pewnie nie raz ja zawiódł,dlatego Ona się złości.Szukaj winy w Sobie a nie..w kimś!

ale na spotkanie chciałam zabrać męża, bo lubię z nim "bywać" i co usłyszałam, a po cholerę Ci mąż, będziemy w swoim gronie, dawne przyjaźnie, miłości, powspominamy, poprzytulamy ja tez nie widze najmniejszego sensu zabierac własnej kobiety na takie spotkania,bo i po co...tylko dlatego ze jestesmy razem,ze sie kochamy,i co mamy trzymac sie za rece na takiej imprezie,i przytulac sie...NIE ide sam na taka impreze bo idac tam mam ochote spotkac sie z dawnymi ludzmi,pogadac potanczyc powspominac i napic sie wodki z dawnymi kumplami.... miłosc nie umrze jesli zostawie swoja dziewczyne w domu...na ten wieczór zreszta spotykam sie z taka inteligentna kobieta ze nie musze jej tłumaczyc ze to spotkanie to taki sped na ktorym by sie nie odnalazła...

>>>Czemu jej ze sobą nie wziąłeś? Czemu się dwoją kochaną żoną nie pochwaliłeś wśród swoich znajomych? A może obrączki na placu też nie nosisz? Bo to było spotkanie klasowe, co w tym dziwnego? Spotykam się od lat ze znajomymi z liceum i nie widzę powodu, żeby ciągnąć na takie spotkanie męża. Tak samo jak idę na wódkę ze znajomymi z pracy albo koleżanką na piwo. To takie dziwne? Z moim mężem na mecze i do pubu też nie chodzę. Tak, wiem, patologia, sodoma i gomora, rozpad więzi małżeńskiej... Ech...

Gość arno44
widzę że mamy tu dwa obozy, przy czym jeden wyznaje ( tak jak ja) że na spotkanie po latach brać współmałżonka to tak jak piąte koło u wozu- jeden przyjdzie z żoną?mężem- inny nie i jest drętwo. Nie rozumiem drgiej grupy ludzi, którzy widzą w tym zaraz wcześniejsze zdrady, schowaną obrączkę czy jakieś inne bzdury..problem polega na tym,że współmałżonek dostaje spazmów na wieść że nie uczestniczył w dobrej zabawie bo po prostu nikt go tam nie chciał ! NO i po co to wszystko- ciche dni i nie wiem co tam jeszcze. Jak myśli że bedzie mnie tresować to jest w błędzie

Gość Zuzia nieduzia
ja byłam na takim spotkaniu, wszyscy świetnie się bawili,wspominali ,opowiadali co u kogo słychać. Nie wiem po co miałby tam być mój mąż?Ja na jego spotkanie klasowe nawet bym nie wpadła aby z nim iść a co dopiero robić jazdę! rzeczywiście idiotka

Gość pac pałaca
wydaje mi się,ze ona ma problem sama z sobą albo uważa ciebie za swoją własnośc i nagle dostała świra jak zobaczyła,że możesz bez jej pozwoleństwa wyjść z chaty:-)

jak ktos jest zaborczy to drugiej osoby nie pusci nawet z psem na spacer samotnie.... a co dopiero na spęd klasowy...:O sa desperatki na tym swiecie i tego sie nie uniknie:O

Gość arno44
ale ja nigdy nie sądziłem,ze ona jest taka wariatka inni mają fajne wspomnienia a ona zrobiła z tego taką jadkę jakbym wyszedł z domu bez informacj gdzie i wrócił po tygodniu- koszmar..ja jej już nie zmienię ale teraz dopiero przecieram oczy z kim żyję

wg. mnie spotkanie klasowe to spotkanie klasowe i powinni na nim byc ludzie z klasy. jak sie zrobi spotkanie: pochwalmy sie swoimi zonami/dziecmi to wtedy sie pakuje cala rodzinke do samochodu :P na spotkaniu klasowym ludzie wspominaja szkole, nauczycieli, smieszne sytuacje. Co ta zona mogla wspominac skoro jej tam nie bylo w tej szkole? W ogole nie jestem za tym by malzonkowie WSZEDZIE chodzili razem. Raz na kiedy spotkanie z kolezankami/kumplami jest wskazane do naladowania akumulatorow. Malzenstwo to nie wiezienie. I wcale nie jest prawda ze faceci podrywaja kobiety na kazdej imprezie. Podrywaja Ci co sie urwali ze smyczy, tacy co to kobiety na codzien podziwiaja z odleglosci bo zona zabronila nawet rozmawiac. Ciekawe jak bysmy sie my czuly gdyby nasi mezczyzni zabronili nam rozmawiac z kolegami, wychodzic na spotkania z kolezankami (bo przeciez napewno beda tam jacys mezczyzni), zakazali spotkan klasowych :O

Gość tea40
Arno, jakże ja Cie rozumiem, jak ja się spotykam raz w miesiącu z koleżankami to mąż się wścieka jakbym nie wiadomo co robiła. Potrafi kilka razy dzwonić z pytaniem kiedy wracam. Twoja żona nadawała by się dla mojego męża:)))

Gość tea40
Popieram, spotkania klasowe tylko i wyłącznie bez współmałżonków

u nas dotąd się nie zorganizowali:D 2 lata temu sie spotkalismy, jak jeszcze NK nie było i teraz tez byly próby, ale jakos mało osób reflektowało:D Dla mnie lepiej- nudni ludzie. I pomyslec, ze kiedys wydawali mi się zabawni :-O

Gość kama34
jmyślę,że twoja żona próbuje wmóc na tobie pewne reakcje i pożniejsze zachowania,będziesz wolał zostać w domu i siedzieć na smyczy niż oglądać jej nieszczęście z tego powodu.Gratulacje na nowej drodze życia:-(

Gość Obiektywna rocznik 83
trza było ją zabrać ze sobą! każdy facet pajacuje, ale zadbać o żonę to już nie umie! generalnie nie powinno sie puszczać na takie imprezki samych partnerów, bo potem różne głupoty wychodzą..

Gość kama34
obiektywna jesteś głupia jak but..sieź w domu i nigdzie nie wychodź ,wstydu oszczędź. Gówniaro:-)

Spotkania klasowe ze współmałżonkiem ???? To jakieś nieporozumienie :P Ja tez byłam na takowym, mój facet też ale żadne z nas nie wpadło, żeby któreś zabrać na takie spotkanie. Spotyka się przecież grupa ludzi która kiedyś chodizła do jednaj klasy prze kilka lat, są wspomnienia, śmiech z głupawych dowcipów, oglądanie starych zdjęci itp itd... I co mój facet miałby tam siedzieć ze mną jak na tureckim kazaniu i się głupkowato uśmiechac ???? Bez sensu! Wspołczuje Ci, że Twoja żona tego nie rozumie i taki problem z tego robi, a co najważniejsze nie ufa Ci....

Gość arno44
wydaje mi się,że to nie sprawa zaufania( nigdy nigdy nie miała i nie ma powodów aby coś sobie wkręcać)ona lubi mieć kontrolę, teraz to widzę jak nie pasuje jej kompletnie wszystko lącznie z moją pracą( pracuję po kilkanaście godzin), jak ją uprzedzam o spóżnieniu żle, jak nie dzwonię też żle- taki gatunek wiecznie niezadowolony ale teraz już przesadziła

Gość kama34
ja byłam na spotkaniu po latach.jedni sie pochwalil co osiagneli inni powyglupiali,troche tanca,troche drinkow-normalna impreaza.ludziska optymistyczne ,pelen luz.moze to sie powtorzy a moze nie i po jaka cholere robic afery?

Gość tea40
Ja jeszcze nie byłam, ludziska po całym świecie się rozjechali i trudno było zebrać ich razem, ale w przyszłym roku stanę na głowie i to spotkanie zorganizuję:)

Gość krynia 38
ja tez byłam na takich spotkaniach dwa razy ,mój mąż także i nawet do głowy by nam nie przyszło żeby isć razem.Ludzie oszaleliście małzęństwo to nie więzienie!!!!!! Czasem człowiek musi naładować akumulatory