Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec_z_narzucaniem_sie

Potwierdźcie tylko smutną prawdę na ten temat

Polecane posty

do imperia - ja pisze pod swoim nickiem zawsze :) a ze inni ludzie maja podobne poglady... autorka niech wyluzuje troche...

"Wiadomo że musi być zainteresowanie z obu stron ale rozkręcanie związku leży w rękach faceta" nie tylko, nie tylko :P faceta trzeba najpierw zachecic do tego zeby rozkrecil zwiazek :P

A ja tam bym pierwsza już nie odzywała się. Zabiegać o faceta? W życiu, skończmy z tym uprawnieniem, pewne rzeczy powinny być na miejscu. Uprawnienia NIE MA. I nie zabierajmy sobie tej subtelnej przyjemności - pozwólmy IM zabiegać o NAS.

Gość koniec_z_narzucaniem_sie
Rety, aleście się porozpisywali. A z czym ja mam wyluzować? Zadzwonił przed chwilą i powiedział: "Aleś mi narobiła w głowie tą Twoją wiadomością. Nie uciekaj, rozumiesz?! Nie pozwolę Ci." chciałam coś zdziwiona odpowiedzieć na co on aż krzyknął: "Pozwól mi powiedzieć, bo jak teraz tego nei powiem, to będę strasznie żałował! Będę się odzywał, dzwonił, pisał, spotykał z Tobą, tylko bądź przy mnie i daj mi trochę czasu. Bo chcę"

Gość ja wam powiem
do ponury_kurczak dokłądnie tak samo sądzę. Też nie zamierzam zabiegać o faceta bo to on powinien o mnie zabiegać:-o Co o rękę też go będę prosić???? Wiem jedno: Że facet jak chce to dzwoni sam a jak nie to czeka i udaje wstydliwego:-P Powiem tak: kiedyś zabiegałam o faceta i nic z tego nie wyszło choć też wydawało mi się, że mu zależy. Od tamtej pory powiedziałam stop. Jak będzie chciał ktoś się ze mną umówić to sam to zrobi i nie muszę mu wchodzić nawet w paradę czy udawadniać, że mi się podoba a jak nie to choćbym mu piekła jego ulubione ciasta i padała na kolana przed nim to i tak gówno z tego. I możecie mnie teraz wszystkie wyklinać i pisać o równouprawnieniu albo jaka ze mnie księżniczka:-P

Gość 2oiewzmdh43
co sie ciskasz, jak jej sie moze udac teraz