Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Cieszę się że mogę z Wami pogadać, bo od paru dni dołka mam że szok... A tutaj można się wyluzować przynajmniej :D M nawet nie chce już rozmawiać o dziecku, o temperaturze itp. Ale może tak po prostu reaguje. Myślał że od razu po pierwszym przytulaniu bez zabezpieczenia się uda, a tu mija 3 miesiąc. Może tak reaguje, nie wiem.

A poza tym wydaje mi się, tzn czuję że się udało. Tylko martwię się, że to znowu tylko na chwilę i przyjdzie spóźniona @, dlatego z testem czekam jeszcze. Tylko huśtawka hormonów straszna, podobna jak przed @, upierdliwa jestem strasznie :P

kruszynka rozumiem cię doskonale co czujesz super ,że znalałam to forum i was bo naprawde tak jak piszesz można się wyluzować nie martw się co do swojego M mój mąż też tak reaguje oni nie pokażą, że ich to boli i denerwują się tak samo jak my tylko nie mogą tego pokazać bo to twardziele są

masz racje czekaj z testem jak już coś jest to jest i będzie przez najbliższe 9 miesięcy:)

Juz jestem, wlasnie dotarlam do pracy! Mery, ja w tym cyklu stosowalam testy i bardzo mi pomogly. Obserwowalam wszystko ale z moich obserwacji, to bym myslala ze owu byla dwa dni wczesniej. Duza nadzieje pokladam w tych testech i mam cicha nadzieje ze nam sie udalo! Sylwinka @ ciagle nie ma i nie bedzie! Niech juz nadejdzie ta sob! To czekanie juz mnie wykancza i na Ciebie kruszyna tez. I prosze sie nie dolowac :D Sama mam dni lepsze i gorsze, staram sie nie mylsec i nie nakrecac, ale wiem ze to prawie niemozliwe. Wczoraj bratowa pokazala mi pierwsze USG i dzidzi 11 tyg - cudne, az sie poryczlalam bo tez tak chce :) ale wiem ze nam sie wszystkim uda i to juz teraz!

Kruszyna mój mąz też nie chce o tym rozmawiac :O faceci tak mają :O ja też mam czasmi takiego doła, że szok ale to mija :) dobrze, że jest nasz topik bo pewnie wszystkie byśmy zwariowały :D dzień dobry Dorka :)

Jestem jestem, no musze w koncu najpierw do pracy dojechac :) no patrz a te dwie juz figlarne od rana :):) i dobrze! Sylwinka humor dopisuje? A mdlosci mecza?

języczek to pewnie do swojego męża lubisz :P i cały czas nam tutaj zagadujesz ty zboczeńcu :D:D:D:D:D:D Kruszyna bilobil na pamięc jest dobry :D:D:D:D:D

Sylwinka, my wiemy co ci jest! DZIDZIA! Ach tak od rana o jezykach sie rozmarzamy :) nie ma to jak sroda poranek :)

Sylwinek Ty nie musisz nam mówić bo my dobrze wiemy :D:D:D:D:D I zagadujesz nam tu cały czas :P:P:P