Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Dziewczyny dzięki za życzenia urodzinowe 👄👄👄, wczoraj miałam gości a dzisiaj stawiam Wam kawke, herbatke i urodzinowe ciacho na stół :) proszę się częstowac ;) Katie-g fajnie, że do nas wróciłaś :):)

Cześć Śpioszki :):):) Ja już w pracy, noc była ciężka bo strasznie wiało i padało po szybach :( Niewyspana jestem :( Jakiejś infekcji dostałam, może po antybiotyku, nie wiem bo kurczę osłonę przecież brałam. Wczoraj wzięłam od mamy nystatynę dopochwową, może mi ulży... Ech a dziś jeszcze dentysta... Wszystkie ząbki zdrowe już mam, dziś tylko usuwanie osadu na szczęście :) A na środę umówię się do gina, zobaczę co powie... I postanowiłam, że zacznę na wiosnę się zmieniać :P Fryzurka nowa już jest, zrobię sobie jeszcze ładne pazurki, może zacznę się w końcu malować :P Pomysłów mam dużo :) I wiecie co? Termin @ znowu się przesunął, 03.04 powinna być... Oj 2 tygodnie czekania jeszcze MASAKRA! NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008........03.04.................Bielsko.... . . ..23.......0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............21............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............20............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............16.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........14............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............10............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................9............22.10.2009....... .....30..........?? A poza tym, spóźnione życzenia urodzinkowe dla Grażki przesyłam 🌼 🌼 🌼 Polusia, to już 20tydz, ale ten czas leci :):):) I bobas duży już jest, ale fajnie :):):)

Kruszyna dziękuję 👄 Fajnie, że poprawił Ci się humorek i oby tak dalej :) 2 tygodnie do @ to dzisiaj miałaś skok temp? Kochana idz do lekarza, nich skróci Ci te cykle bo się wykonczysz z nerwów a pamietam jak mówiłaś że same ciężarne tam siedziały w poczekalni więc wierze, że szybko zajdziesz z jego pomocą w ciąże :):):) Ja dzisiaj nie mam jakiś większych planów :O Musze zrobic jakiś dobry obiad i nie mam pomysłu. Zaraz ide do sklepu :)

🖐️:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D zaraz wrócę tylko zjem śniadanko :D:D:D Kruszynka a może się udało i jesteś w ciąży ale by była świetna wiadomość :D:D

Kruszyna zobaczyłam Twój wykres :) Skok bardzo ładny :) Oby się teraz udało :) Trzymam kciuki :)

Nooo długo czekałam, ale w końcu jest skok i dziś 3dzień wyższych temp. Czekam do 14-go dnia z testem, czyli do 03.04.... W środę idę do gina bo musi mi tą nystatynę przepisać - mamie muszę oddać :P Przy okazji zapytam co robimy dalej, czy badania, czy od razu clo, bo na usg raczej nic nie zobaczy w tej fazie cyklu. Sylwinka - to byłoby cudowne mieć już fasolkę :) Staram się nie nastawiać, ale wiecie, ta iskierka nadziei zawsze się tli :)

Grażka dzięki za ciasteczko pyszne sama piekłaś :D:D Kruszynka ja to cały czas trzymam kciuki za starające bo ta dolna tabelka musi się uzupełniać w końcu :D:D

no i polazły gdzieś ja też lecę bo muszę jeszcze ubrać Magdę lecieć do sklepu i sprzątnąć bo jutro mój ojciec przyjedzie :D:D

acha wiesz dobre też jest tantum rosa na infekcje :) no ale szybko przejdzie i będzie atakowanie banana :D:D

ja jestem w pracy juz:) Syliwnka jakie powietrze z materaca? co Ty znowu chrzanisz;) Grazka ja te znie mam pomyslu na obiad... Kruszyna zmiany to dobra rzecz, ja chce zrzucic kilogramy:P A Dorka lezy na plazy i sie smazy:)

hej dziewuszki kurcze spałam do 10 bo mąż mi nie dawał spodkoju przez wekend i musiałam odespać :) wekend spedzilismy w sumie u tesciow , wyprobowaliśmy nasze stare łóżko ;) ktore tam zawieźliśmy :) mierze temp , dzis ost dzien biore clo w sumie to zadnych skutkow ubocznych nie mam.

mam do was pytanie czy oproczwas , wasi mężowie biorą jakieś wspomagacze,witaminki, bo ja sie zastanawiam czy mężowi coś nie zacząć aplikować :)

Hej Anna :):):) Mój M pije razem ze mną zioła o.Sroki, ale już kończymy, bo jeśli była u mnie owulka to już po wszystkim. Z tego co wiem, to niektórzy panowie biorą L-karnitynę, ale zwykłe witaminy też nie zaszkodzą, albo Magnefar B6 :)

No dobra, a gdzie reszta sobie poszła co???? Oj nudy ostatnio na kafe... Coraz wolniej te stronki zapełniamy, trza się do roboty wziąć :P:P:P

jestem w pracy i nie moge dzis za duzo napisac, Dorki nie ma, a ona tez duzo pisala, poza tym nie wiem co:)

Też jestem w pracy, ale lenia mam nieziemskiego :P:P:P Za oknem deszcz na przemian ze śniegiem, wiatr, paskudna ta pogoda... U mnie to się przekłada na samopoczucie :)

kruszynka ja do pracy na południe wiec moge troche poklikac ale mam tez pranie jeszcze do zrobienia tez nie lubie takiej pogody bo mi sie myśliciel włancza, a to nic dobrego , bo raczej te złe myśli przychodza wczoraj ogladałam teraz albo nigdy i tam ten gościo okazał sie bezpłodny , i tak zaczełam sie głupia zastanawiać a co jesli.... potem sama byłam zła na siebie!!!

ale moj mąż zaczał sie włąsnie zastanawiać ze onmoze te mogłby coś brac nigdy nic nie zaszkodzi :) nasze szwagrostwo sie bedzie starac za jakies 2 mc o dzidzie wczoraj nam powiedzieli , ale oni juz maja jednego szkraba wiec wiedza ze moga :) och jeszcze pare dni i usg zobacze co z pecherzykami

a wogule kruszyna mi sie wydaje ze jak jestes zaraz po owu to lekarz na usg moze zobaczyc czy pęcherzyk pękł , mi w ktoryms cyklu tak proponował , tylko ze ja miałam szkolenie z pracy paro dniowe, chocoiaz jak długo po owu to tez nie wiem czy cos jeszcze bedzie widac

Anna - usg pewnie i tak mi zrobi, bo on zawsze chce "podglądnąć" co i jak :) Myśliciela sobie wyłącz kochana, bo jeszcze dołek Cię dopadnie niepotrzebnie :) Witaminki nie zaszkodzą, a z drugiej strony M będzie miał poczucie że on też coś w tym kierunku robi :):):)

wiem kruszyna dlatego sie zastanawiam jakie mu kupic , bo wiedze chociaz nic nie mowi ze jednak ma poczucie winy ze tak jakby on nic nie robi ze swojej strony

Cóż, ze swojego doświadczenia Ci nie doradzę. Wiele razy słyszałam właśnie że M biorą L-karnitynę, podobno działa na plemniczki, może poczytaj trochę o tym :)