Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

dziewczynki działajcie i dopadajcie banany :D:D Aniu trzymam kciuki bardzo mocno :D:D:D:D a gdzie Dorcia co :O Kruszynka a jak się czujesz :D:D

Kruszyna a nie mówiłam Ci ja też nie miałam śluzu i jestem w ciąży no na takie bara bara musiała być dzidzia :D:D:D:D:D

Sylwinka czuję się super :) Mięśnie mnie od kilku dni bolą i krzyż też, ale myślałam że to po tym intensywnym sprzątaniu mam zakwasy. Kłuje brzuszek trochę, ale dla dzidzi wszystko wytrzymam :) Cycuszki nie bolą w sumie, ale wiesz to samiutki początek dopiero. Mam nadzieję że już cały czas będzie dobrze :) A przed chwilą wróciłam z bety :) Oczywiście pod pretekstem spraw słuzbowych :P:P:P:P Wynik będę miała dzis wieczorem lub jutro rano :)

Dorcia to chyba dopiero dzisiaj wraca:) nie spodziewajmy sie jej za predko:) ja musze popracowac niestety, pozniej na przerwie ide dokupic swietczene kartki...za pare dni zaczynam wysylac:)

Dorcia pewnie wypoczęta, opalona, wyserduchowana :D:D:D Jutro musi nam wszystko tutaj ładnie opowiedzieć :):):)

Kruszyna to czekamy na betę :) Ja po wyjściu od dentysty odebrałam wyniki badań. Nie są najgorsze, ale niektóre obniżone, a białe krwinki podwyższone. W czwartek się dowiem co i jak.

Polusia będzie dobrze :):):) Sylwinka, po tylu serduchach ile mieliśmy w tym miesiącu jajo nie miało szans się wywinąć :P:P:P

Kruszyna chyba zapomnialas o mnie:D w moim przypadku polowanie juz trwa:P

Agi, no przecież, teraz Twój czas trwa!!!!! Dorcia i Anna chyba mniej więcej w tym samym czasie :) Wiecie co??? Ja bym chciała żebyście wszystkie naraz w kwietniu zobaczyły II kreseczki :D:D:D:D To by się dopiero działo na kafe!!!

wiecie dzisiaj jest dosyć że ciepły to jeszcze najszczęśliwszy dzień :D:D:D:D:D ja przed chwilą zjadłam obiad i muszę jeszcze naczynia umyć :) Kruszyna a kiedy idziesz do gina :)

Kruszyna GRATULACJE!!!!!!!!!! Tak sie wczoraj zastanawialam ze robilas sobie dzemke w ciagu dnia, i taka mialam nadzieje ze jestes w ciazy, ale nie chcialam zapeszac! Superowo, to teraz sie posypie brzucholow na naszym forum... Agus Twoj maz wie co robi, te najlepsze plywaki zatrzymal dla jajeczka :) Anna u Ciebie tez super wiesci, teraz tylko dzialac dziewczyny :) Oh niech ta wiosna przyniesie dla kazdej mala fasolke..... dzis pieknie i cieplo na dworzu wiec do ogrodka lece teraz :)

ja musze je zobaczyc:) musze !!!! chcialabym urodzic w 2009 :) a jak nie no to trudno;p 2010:)

Sylwinka, najpierw to ja poczekam na wynik dzisiejszej bety, potem po 48 godzinach powtórzę. A do gina umówię się na 08.04 (tylko w środy przyjmuje), myślę że będzie mógł choć potwierdzić ciążę :)

Agi ja nastawiałam się na styczeń/luty 2010 :) W sumie początkiem roku bobas urodzony najstarszy w klasie itp :) A u mnie będzie chyba najmłodsza, grudniowa kruszyna w pseckolu hehe :)

to grudzien bedzie??? :) niezle:] w takim razie ja chce styczen luty marzec zreszta niech sie dzieje co chce;)

To będzie tak jak moja mama :) Ona ma urodziny 20.12 i zawsze była najmłodsza w klasie :) A teraz to się cieszy i mówi, że ona ma dopiero 45 lat i to aż do grudnia :P

Kruszyna moze Ci te ziolka pomogly:) moze je kupie w maju jak bede w Polsce:)

Kruszyna powaznie???:) ale ja nei wiem ile by Cie wyniosla przesylka do Anglii:) najwyzej przelalabym Ci na konto pieniadze, dl amnei to nei problem:) jak cos to mail agos.stacherska@poczta.onet.pl:) sprobowac zawsze warto a tutaj nei wiem gdzie mozna by je kupic;)

widzialam kreski jak dla mnie b.wyrazna;) nawet nei cien ale taka polmocna;)

Termin wychodzi na 12.12. :) Myślę że te ziółka pomogły, choć piłam tylko co 2-gi dzień i tylko do skoku temperatury.

stronaL:):) chyba tylko ja sie ciesze z lapania stronek:) !!!!

KRUSZYNA GRATULACJE!!! :D Ojejku jak super. Następna zaciążona :) Dbaj o siebie i o tą małą kruszynkę, którą nosisz w sobie. Ja zmykam do zajęć. Dziś trochę obowiązków mam. Buziaki dla wszystkich.