Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

ok chetnie pojde :D a zawsze na tronie siedzisz??ja tylko narazie na pierwszej wizycie siedzialam i wiesz co mysle ze chlopczyk bedzie,tak strzelam w ciemno :)

ostatnio nie siedziałam:D wejść jest łatwo ale się podnieść jest trudno moje w ogóle pierwsze pytanie które zadaję na samym wejściu to czy będę siedzieć na tym tronie :P a lekarz się zawsze śmieje :D

a moj maz sie zawsze pyta co czuje po takim badaniu,tak jakby to przyjemne bylo i wogole mowi ze fajna robote ma ten lekarz :p no nie wiem czy przyjemnie mu kazdego badac :p lekarz to lekarz i zadnej przyjemnosci z tego nie ma ;)

Sylwinka wiem, ze bedzie ok :) dzisiaj sie juz dowiesz, ze to chlopczyk>??????:D

nastepnym razem idzie ze mna na usg :) ale nie wiem czy bede na tronie wtedy siedziala ;) kurcze wlasnie z kolezanka rozmawialam,wyszedl jej test pozytywnie i @ dostala,hmmm sa niby takie przypadki ze wciazy ma sie @ ale ciekawe czy to jest to

dobra lecę jeszcze posprzątać :D nie wiem czy jeszcze dzisiaj wpadnę a jak nie to jutro się odezwę pa pa

Suri moja koleżanka normalnie miała @ i nawet nie wiedziała że jest w ciąży tylko każdy jej mówił że przytyła no to się wybrała do gina a on jej powiedział gratuluję za 6 miesięcy zostanie pani mamą :D:D:D:D:D:D:D

Suri jakies cuda normalnie;) :D ale fajnie z jednej strony:) bez zadnych ceregieli itd:) jestem juz glodna;) mam przerwe dopiero o 14:) pamietacie czy Dorka mowila, ze wraca we wtorek???? czy mi sie tylko zdaje>??? dzis juz czwartek chyba powinna byc juz

no wlasnie................???????????????????????? ale chyba nic jej nie jest, po prostu pierze, rozpakowuje sie, a moze nei ma dostepu do neta:]

no ale w domu ma neta a mogła by chociaż do nas pomachać a tak się martwimy bo nie wiadomo co się dzieje :)

ale moze net jej nei dziala:D a w pracy ma duzo pracy;p szukam roznych wytlumaczen:) byle z nia bylo wszystko ok

No jestem już. Byłam na spotkaniu, troszkę nerwów miałam, a teraz zjem sobie spokojnie kanapki :) No co z tą Dorcią się dzieje.....

smacznego, te krechy kruszyna sa bardzo ladne i widoczne:)

ale tez bylo widac na poprzednim tescie;) teraz beta juz na pewno b wysoka:) Ty jesz a ja bardzo glodna;) zjadlam jablko, na sniadanie tylko jogurt i kawa:) wieczorem robie spaghetti:) pawel kupi winko:) ogladam dr house:D jupi czerowne winko na endo piekne;)

Witam was moje kochane! Juz do was wrocilam! Nic nie przeczytalam, wiec nie wiem co sie dzialo! Wakacje jak z bajki! Wypoczelam, wyszalalam sie! Pogoda byla przecudowna, wiec jestem nawet niezle opalona :D:D:D Szkoda bylo wracac, ale fajnie wrocic do swojego domku! Teraz mam duzo do nadrobienia :D:D:D:D Dziewczyny a co sie dzialo? W skrocie prosze mi pisac! Myslalam o was codziennie!

dorka my tu do glowy dostajemy co z Toba,martwilysmy sie:) nie bede juz ostatnia w tabelce:)kruszyna zatestowala pozytywnie jupiiiii:) dobrze ze wrocilas!!!!!!!buziaki

przestancie o jedzeniu.....Kruszyna a co to za spotkanie:> kiedy powiesz w pracy o ciazy??? ja boje suie tez trioche tego momentu, nie zwolni mnei nikt i wszystko bedzie ok, ale jakos tak dziwnie mi bedzie:D

Dorka ale masz pzresrane:D poczytaj soebie zreszta:D jest troche Tobie;) ale pierwsza wiadomosc to Kruszyna:) i jej dwie kreski:P