Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Sylwinka, pewnie ze bedzie dobrze! Dzidzia silna, juz duzo przeszla! Ja wiem ze bedzie dobrze!!!! Agi ja bym nie brala testu, bo Cie bedzie kusic, i bedziesz o tym myslec! Jak sie spozni to bedziesz wiedziec! Super ze jedziecie sobie wypaczac! no i grazka super ze w gorach bedzie kolejna rocznica! Nam moze sie udalo a moze nie... zamierzam dalej szalec, bo bez testow nie mam pojecia, no i super bedzie podtrzymac jescze ten wakacyjny zar!

zar tropikow:D no nie wiem czy wezme test czy nie ale raczej nie;D jestem popd tym wzgledem niecierpliwa:D a i wole wiedziec ile wina do kolacji moge sie napic i czy jakiegos drionka mocniejszego, wolalabym nei ryzykowac:) pozniej jedziemy do polski wiec jesli @ przyjdzie w hiszpanii, dni plodne beda przed wylotem do Polski lub po :)

Agi jak sie bedzie spoznial to bedziesz wiedziala aby nie pic :) oczywiscie zrobisz jak chcesz i pewnie wezmiesz i wyjdzie pozytywny i bedzie to wasza najlepsza wyprawa!!!!

Dorka ale wlasnie on ma przyjsc o ostatni dzien podrozy:P wiec musialabym nei pic przez cala wyprawe:D nie pije duzo ale do kolacji z reguly tak:)

Dopiero mi się udało przeczytać co napisałyście :) Dorcia super, że wakacje się udały :) Kurcze marzy mi się, żeby gdzieś jechać, ale chyba nie prędko nam się uda. Ja dzisiaj byłam rano u mojej gin. Wszystko jest w porządku, tylko muszę żelazo zażywać, bo spadły mi płytki krwi. Niby nie poniżej nirmy, ale ma brać te tabletki, żeby anemii nie było. A jak sprawdzała jak małemu serduszko bije to tak łapkami machał, że nie wiem :P

Polusia cudnie! Agi pic to chyba za bardzo nie bedziesz mogla, bo przeciez test moze wyjsc neg, bo za wczesnie robiony.... mysle ze sam organiz ci podpowie... ale wiem o co ci chodzi.... ja tez nie pije jak szalona, ale lubie kieliszek winka do obiadu... no a jak sa czekania po owu, to nie pije zuplenie! na szczescie te wakacje byly przed owu i troche pilam koktaili :D:D:D:D:D

czerowne winko polepsza endometrium:) ale oczywiscie nie pije jak pijaczka jakas:D

Nareszci Dorka wróciła bo już zaczęłyśmy się denerwować WITAMY:):):):):):) Grażka super, że z maleństwem wszystko dobrze to teraz najważniejsze :):):) Sylwinka wiem co czujesz ja też poroniłam i to w 12 tc więc domyśl sie co ja teraz przeżywam właśnie jestem w tym terminie więc każde nawet najmniejsze boleści mnie wyprowadzają z równowagi, ale myślę pozytywnie musi być dobrze

Agi ja jestem poproś Kruszyne niech przyśle ci te ziółka może one naprawde działają zaczniesz je pić i już niedługo się uda napewno nie zaszkodzi a może się uda zawsze warto spróbować

Ja mysle ze kruszynie pomoglo, ze wyluzowala i sie przytulala jak szalona!!!! Ziolka oczywiscie moga pomoc, ale ja uwazam ze bed Kruszynie tez by sie udalo! Mery prosze sie nie martwic, raz sie nie udalo, ale teraz na pewno bedzie dobrze! Ja juz tez chce do domku!!! ale dzis dosc szybko mi zlatuje, tyle pracy! a jak tam anna? Jak monitoring?

Mery:) my juz z Kruszyna zalatwilysmy te interesy ziolka przyfruna:D ale moze nei bedzie trzeba ich brac:D :) oby ooby :)

Agi mam nadzieje ze juz nie bedzie u Ciebie potrzeby na zarzywanie ziolek :D:D:D:D A jezeli bedzie trzeba i Tobie pomoga, to tez sie wtedy za nie zabiore :D:D:D

Dorka to ja Ci je dam wtedy, bo ja bede je juz miala w Londynie;):)

No super dzieki! Mam nadzieje ze obie nie bedziemy ich potrzebowac :D:D:D Ja sie nie nastawiam, ale oczywiscie mam mala nadzieje na ten cykl.... Jeszcze 30 min!!!!

w moim przypadku na powodzenie moze miec wplyw niska czestotliwosc dziaalania:)

No i moze tak nawet lepiej :) A u mnie duza ilosc alkoholu :D:D:D bardziej ze strony ukochanego ;) no i czasami z mojej ;)

chociaz czytalam kiedys, ze wartop sobie zrobic 5dniowy posta przed owulacja no i my sila rzeczy robimty:D a jesli chodzi o alkohol, to co masz tu na mysli??? brak dzialania czy marne skutki????:D

Dzialanie wzmozone pod wplywem alkoholu... ale to raczej oslabia chlopakow ;) my przed wyjazdem mielismy dosc powazna przerwe, ale nadrobilismy :D:D:D

wcale sie nei dziwie:) teraz ogladalam ten program na tvn style prowadzony przez angielska prezenterke ona ma 37 i mysli o dziecku...no i caly program byl o plodniosci, robieniu badan tu w Uk. Radzila sie im kochac 3-4 razyw tygodniu a ona na to, ze gdzie??? jak???? nei da sie:D jak im sie uda to w weekend;p bo brak czasu, zmeczenie inne przyczyny niezle co? :)

ja spadam:) moze pojawie sie w domu, ale pochrzanilam cos w bezprzewodowym necie i nei wiem jak to bedzie:)

Ja juz tez lece do domku! Postaram sie nadrobic zaleglosci dzis wieczorkiem :D:D:D Agi u nas tez nie mozliwe jest codziennie, ale staramy sie co dwa dni :) ale bez stresu, bo jak nie ma ochoty to nie ma zmuszania ;) to ma byc przyjemnosc, a nie obowiazek.

hej Dorka naraście wróciłas u mnie dziwnie raz tak raz tak, jutro ide na usg i zobaczymy co mi lekarz jeszcze powie. mam sajgon w pracy nawet nie chce mi sie o tym pisac, mam niezgodnosci i moga nas za to pociagnac i wogule do dupy cały dzien był , wszytko na opak ,a zaczełos ie od złośliwosci rzeczy martwych-komp !! mam nadzieje ze chociaz lekarz mi poleprzy humor dobrymi wiesciami

Wstawać śpioszki moje kochane :):):):):) Ja dziś od 6 na nogach, byłam w laboratorium betkę powtórzyć i spóźniłam się do pracy :P:P:P:P Wczoraj zrobiłam sobie drzemkę o 19-tej, super :) A dziś mi się nic nie chce, słońce tak pięknie świeci!!! Aż się chce wyjść na spacer :)

Agi przesyłkę wyślę Ci dziś lub dopiero w poniedziałek (jutro oczywiście poczta nieczynna) :) Dorcia - zazdroszczę Ci takich wakacji, ehhhh, wrzuć chociaż jakieś zdjęcia na nk żebym mogła pomarzyć :D:D:D:D Sylwinka daj znać czy maluch pokazał siusiaka :D:D:D:D Mery - mocno przytulam, będzie dobrze, zobaczysz :)

ja nie spie:) Dzieki Kruszyna, kiedy wyslesz to wyslesz:) i tak bedzie super:) moze zaczne je pic dopiero jak przyjdzie@ i tyle:) u nas mialo byc slonce a ciezkawe niebo od rana;/ buuuu. W dodatku dzien w pracy zaczyna sie pracowicie...

Dzien Dobry! Agi nie ma jeszcze slonka, ale ma wyjsc po poludniu i bedzie slicznie! Ja wczoraj spotkalam sie ze znajomymi i dopiero po 10 wrocilismy do domu, wiec jeszcze nie nadrobilam zaleglosci, zostawiam sobie lekture na weekend :) Anna trzymam kciuki aby wiesci u lekarza byly dobre i wtedy zupelnie nie bedziesz sie przejmowac praca ;) Sylwinka daj znac jak wczoraj! Ja zaraz ide zrobic herbatke i mam rogala z czekolada na sniadanko :D:D:D:D