Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

najadlam sie jak prosiak, bo jeszcze sobie kupilam deser czekoladowy i oczywiscie caly zjadlam w przeciagu sekundy :D:D:D:D Kruszyna, chyba zawsze najgorzej przelozonym powiedziec :) Moj szef ostatnio zazartowal, ze mam nawet nie myslec o dzieciach, bo on za bardzo mnie potrzebuje i nie dalby rady beze mnie :D:D ale wiem ze zartowal, bo powiedzial to na imprezie, i to dlatego ze ja jako jedyna nie pilam i zrobil sie podejrzliwy :)

No ja póki co mam ten problem, że muszę jedną osobę przyuczyć na moje zastępstwo, a ona jest hmmm ze średnią własną inicjatywą :(

kruszyna nie przejmuj sie :) Ciebie tam nie bedzie :) bedziesz z dzidzia w domku, wiec ona bedzie musiala gdzies ta inicjatywe zdobyc bo inaczej bedzie miala problem :D:D:D

Ja już taka jestem że chciałabym porządek po sobie w pracy zostawić, żeby mój zespół wiedział co i jak :) Potem przecież chcę wrócić do pracy, a nie chcę odgrzebywać zaległości, dlatego wolę kogoś nauczyć pewnych rzeczy. Ale jeszcze zobaczymy :) Trochę czasu zostało :)

Kruszyna, jak wrocisz to na pewno bedzie inaczej. Przeciez nie bedzie Cie przez kilka dobrych miesiecy :D:D:D Pewnie ze nie ma co zostawiac balaganu, bo to nie w pozadku, ale nie ma tez co sie dodatkowo denerwowac. Ja juz chce przyszly tydzien :D:D:D aby zaczac staranka :D:D Chlopak mi napisal, ze zamierza sie oszczedzac do tego czasu :( chyba na zbyt powaznie wzial te daty ;)

cześć laseczki :) Polusia dobrze, że się wybrałaś do lekarza, teraz dbaj o siebie i duzo odpoczywaj. Anna, Magda, Agi, Dorka trzymam kciuki za staranka :) licze na to, że każda z Was zobaczy w maju dwie kreseczki :) a mnie weekend minal bardzo szybko ale super! dzisiaj przyjechała do mnie siostra :) mam nadzieję, że za niedługo bedzie mieszkac juz w moim miescie bo mają zamiar się przeprowadzic :):) a dzis na śląsku super pogoda, ciepło i słonecznie :) pozdrawiam staraczki i cięzaróweczki :) Miłego dnia :):)

Gość magda/
I po badaniu... pęcherzyk pękł :)a nie zanikł jak podejrzewał lekarz ostatnio ...pytanie tylko czy zdarzyć urosnąć do odpowiednich rozmiarów....w piątek mial 17 mm wiec jakas szansa jest ....w srode jeszcze jedno badanie i jak sie nie uda i przyjsdzie @ to w nastepnym cyklu zaczynam brac leki stymulujące .....teraz musze uzbroic się w cierpliwość...

Magda, to sa super wiesci! Idealnie! Czekamy teraz z wielka niecierpliwoscia na wyniki! Czyli pekl w weekend, kiedy wy sie relaksowaliscie w lozeczku :D:D:D:D Oj cos czuje ze wskakujesz na dol drugiej tabelki :D:D:D:D

Sylwinka, chyba nie tak zawsze :D:D:D chyba masz mala przerwe jak sie bawisz bananem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość magda/
no z usg wynika ze wowczas pekl gdy rzeczywiście starnnie się zabralismy do dziela...martwi mnie i mojego gina rozmiar tego pecherzyka no i śluż też dziwny mialam...no tylko czekac mi pozostalo...

Skoro tak duzo urosl od jednego usg do drugiego, to moze udalo mu sie urosnac do prawidlowych rozmiarow w weekend. Nie ma co sie martwic na zapas, teraz czeka nas czekanie na dwie krechy! A nawet jakby sie nie udalo (w co calkowicie nie wierze) to na pewno sie uda nastepnym razem!!!! Magda bedzie super!!!!! juz na sama mysl skacze z radosci!!!!

cieszę sie bardzo ,ale nie chce sie napalać , bo po ponad roku starań mam juz dośc rozczarowań...więc wybaczcie mi moje sceptyczne podejscie...

Gość mimmmoza
POZNAJ http://www.kobiecesztuczki.pl http://forum.kobiecesztuczki.pl Kobiece Sztuczki - Poznaj sposoby na facetów. Są sposoby na facetów. Zmień marzenia w rzeczywistość • twórz dobre relacje w Twoim związku • unikaj potknięć i błędów • uwolnij swoją siłę w pełni Tego możesz się nauczyć ! Więcej na http://www.kobiecesztuczki.pl

tak bardzo chciala bym zeby to bylo już.... tzn termin @ ktora oczywiscie ma nie przyść , a tu 2 tyg trzeba czekac.....

Pewnie ze nia ma co sie napalac na calego, ale trzeba myslec pozytywnie! Najwazniejsze ze dzialaja metody twojego gina, i nawet jezeli teraz sie nie udalo, to juz na pewno sie uda nastepnym razem! juz na pewno Twoje staranka nie beda trwaly rok!!!! Wiadomo jaki byl problem przez ten rok ion juz sie nie powtorzy!!!! Magda, zobaczysz bedzie super, dzidzia jak nic!

dobrze ,że Was mam !!! zmykam , bo zaraz wroci M i idziemy na spacere... taka super pogoda!! zyczę Wam wszystkim udanego popoludnia i wieczoru!:)

a moj banan jest, ale sie oszczedza :( za powaznie to wszystko sobie wzial do serducha :D:D:D Ale moze uda mi sie go namowic bo troche mi sie dzis chce :D:D:D Dzis robimy sobie pizze na obiad, na sama mysl juz jestem glodna!

zmykam do domku! mielgo wieczorku wszystkim zycze! Oczywiscie zajrze do was wieczorkiem, ale pewnie i tak tu nikogo nie bedzie :(:(:(

Dzień dobry śpioszki :) Magda - dobre wieści nam przekazałaś :) Życzę Ci żeby ten czas szybciej zleciał i żeby @ nie przyszła :) Sylwinka - mam sposób na zaparcia :P Jazda na bananie :D:D:D:D Od razu mi lepiej hihi :D:D:D:D:D:D:D:D