Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pajka

Czy można zjeść bardzo dużo na śniadanie?

Polecane posty

Jeśli jestem cały dzień w ruchu, poza domem i czasami nie mam możliwości żeby zjeść obiad? Duże śniadanie, czyli np 2 jajka, pomidor, 1 kromka chleba razowego z szynką i jedna z pastą makrelową,plasterek szynki drobiowej, kefir i do tego zielona herbata:) Mam żołądek wielkości Francji, więc moglabym jeść i jeść...

Gość tojestduze
to jest duże śniadanie?

Matko ... przeciez to jakies dietetyczne sniadanie ;/ Nie wiem, moze nie znam sie ale wydaje mi sie , ze kobiety w ciazy powinny wiecej jesc ... w koncu jedza za dwoch ... A tak jak ktos napisal masz zoladek jak watykan, a nie Francja :P skoro tak malo do niego wchodzi ;)

noo jak to NIE JEST duże śniadanie to jak wygląda wg was duże? Jak dla mnie to jest ogromna porcja żarcia, dla mnie niekiedy na cały dzień, zazdroszczę przemiany materii:)

a gdzie pisze że autorka jest w ciąży:) poza tym w ciąży je się dla dwóch osób, a nie za dwie :)

Gość zzzzzzzzzzzzzz
Ja jestem w ciąży i w życiu bym takiego śniadania nie zmieściła, to jest MEGA ŚNIADANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość butterfly .
bardzo dobre sniadanie- jak jesc duzo to wlasnie rano. szczegolnie te jajka jesli sa na cieplo to swietnie. tylko ze- kefir i pomidor ochladzaja organizm i lepiej zima z tego zrezygnowac.

Gość ojej dla mnie to jest
duze sniadanie. Ja ledwo jedno jako zjem ;-)