Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizka123

jak oszukac test ciążowy?

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhh
nie wiem po co ty chcesz to zrobić ale daj nasikać cieżarnej koleżance na test:)

Gość a ile masz na umowie
czy ty jestes normalna:o co facet cie zostawil i chcesz zeby zostal z tobą ze wzgledu na dziecko? To chory uklad :D

Gość a ile masz na umowie
masz męża dziecko, bawisz sie w idiotyczne zabawy z kolezankami i jeszcze piszesz CHCEM :o to lepiej nie chciej!

Gość ja bym Ci powiedziała
Ja bym Ci powiedziała jak sprawić by test wyszedł pozytywny, ale wydaje mi się, że ściemniasz i że moja podpowiedź może być użyta do niecnych celów, więc lepiej nie podzielę się tym sposobem. Nie wierzę, że matka i żona wymyśla takie głupie zabawy z koleżankami i jeszcze do tego to "chcem".....

Gość Anialisa
A na czym ma polegać ten żart, bo nie kumam? Masz męża, dziecko i chcesz koleżankom pokazać pozytywny test, a one mają co z tym fantem zrobić? Przestraszyć się czy co? Na czym ma polegać ten kawał? Ma być śmiesznie dla koleżanek, bo w ciąży jesteś? Albo mają się załamać? Oj, coś kręcisz moja droga...

Gość Cocoooo
nie idzie oszukac testu,musialabys brac antybiotyki niektore z nich powoduja sztucznie dodatni test

Gość Josphine
A co jesli dziewczyna nie chce w ten sposob przytrzymac faceta tylko dac mu nauczke zeby sie na nastepny raz zastanowil nad slowami ''kocham cie'', '' chce miec z toba dzieci'', ''chce z toba zamieszkac'' i nie wypowiadal ich jesli tak nie czuje. Nie bawil sie jednoczesnie kolkoma kobietami, klamal... Moja siostrzyczka tak chce utrzec nosa jednemu typowi a potem mu powiedziec ze klamala tak jak on ja oklamywal. Dlaczego ona ma teraz miec przesmutne walentynki a on sobie wyral spedzenie ich z inna w tak perfidny sposob. Niech koleś troszke pomysli i poczuje na wlasnej skorze jak to jest byc oszukiwanym... Pozdr dla wszystkich

Gość Zwoola
NO MÓWCIE. BO JA TAK JAK JEJ SIOSTRA CHCE TYM ZARTEM PRZYJEBAĆ SWOJEMU EX.