Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaola2323

jestem gruba

Polecane posty

Gość olaolaolaolaola2323

mam 25 kg nadwagi ale jestem ladna z twarzy nie mam chlopaka dlaczego az tak liczy sie czy ktos ma ladna figure???

Gość końkursuer
bo czymś trzeba przykuć oko, na początek chyba wyglądem prawda?:classic_cool: ale masz chujowo hahahaha :D

Gość patryskaryska
i co z tego ja tez mam nadwaga a mam narzeczonego..i to przystojny..

Gość olaolaolaolaola2323
a ile masz ?

Gość we dont think
kochana Olu:) czy kobieta jest ładna decyduje również to czy ma ładna figure:).Mężczyzn pociągają szczupłe dziewczyny:) Więc zamiast wpierdalać słodycze i chamburgery przerzuć sie na owoce i warzywka i zacznij dbać o siebie:) grubasie:)

Gość patryskaryska
neistety ten mój przystojniak ma jedną wadę:(, zajada się przy stole babajagami z nosa bez najmniejszej krępacji, nawet kiedy przyjdą do domu goście :classic_cool:

Gość olaolaolaolaola2323
ja krepuje sie wychodzic gdziekolwiek bo sie wstydze

Gość we dont think
seks z grubasem?!

Gość patryskaryska
dzieki za podszyw..moj facet jest kulturysta..jest wspaniały aja mam 23 lata.i jakies 20kg nawagi

Gość Hankama
oj nie rozumie dlaczego w dzisiejszym świecie wszystko opiera sie na rozmiarze 36 , 38

Gość patryskaryska
pomyłka :( on jest nie kulturystą, ale chałturzystą :classic_cool: gra na pobliskich weselach i pije na umór:D

Gość we dont think
bo ja tylko z zabawkami pluszowymi,wzglednie z kabaczkiem,ale to juz tylko analny :classic_cool:

Gość patryskaryska
wcale sie nie opiera tylko faceci luba marzyć o czyms co jest dla nich niedostepne..czyli fotomodelki po retuszu photoshopoa..i o pieknych furachpo 399 koni..

Gość Hankama
z tego co wiem to te szczupłe piekne laski uwarzaja sie ża bóg wie co , najlepsze sa takie jak my , troche nadwagi , troche zakąpleksione i jest ok , ja faceta nie mam ale mmam nadzieje że niebawem spotkam

Gość patryskaryska
ale mam ubaw z podszywów..widze ze ktoś ma problem..ale wiez co wkurze cie jeszcze bardziej..jest kulurysta ma 203cm i ma wielkiego penisa..aha i jest wspaniałym facetem czego połowa tutajeszy moze tylko pozazdroscic facetów bo do pięt mu nie dosiegacie..hehe

Gość patryskaryska
nie mow tak ja mam nadwage ale nie mam z tego powodu kompleksów.w ogóle nie mam ich..a co??;))

Gość Hankama
kto sie pierwszy pode mnie podszyje temu robie laskę :classic_cool: podawać maile przy podszywie

Gość patryskaryska
lubię się przechwalać moim niedorozwiniętym chłopakiem który po równo czas dzielił między szkołę a zakład dla obłąkanych w Tuszynku :classic_cool: co z tego, że ma pyte 7 decymetrów, skoro nawet w wieku 25 lat nie nauczył się alfabetu bo był za trudny :classic_cool:

Gość Hankama
Z galanterią sanacyjnej damy z dobrego domu przechadzam się po przepastnych pawimentach osiedlowej Biedronki obserwując towary przez moje binokle wykonane z drutu zbrojeniowego żebrowanego ze stali 34GS i folii śniadaniowej, a znalzłszy regał z drażami padam na kolana i nucąc "Przybyli ułani" układam z draży domino.:classic_cool:

Gość patryskaryska
ojoj widze ze zabolało..jesteś nidorozwinetym małym fiutkiem czy baba bez chłopa? moj fact własnie robi magistra..więc do tepoty mu daleko..

Gość patryskaryska
chociaż prężąc swoje dupsko przy lustrze mruczał sobie pod nosem, że starsi koledzy z celi we wronkach dobrze go nauczyli Anal-fabetu, po czym dyskretnie wciska sobie w dupsko palec wskazujący równocześnie łykając w gardło rozgrzaną lokówkę :classic_cool:

Gość kaskje
ehhh ja mam jakieś 10 kilo nadwagi... i tez sama... najpiekniejsza nie jestem... ale najbrzydsza też nie...

Gość patryskaryska
jednak facet z małym fiutkiem ..buhahahah

Gość patryskaryska
ostatnio w klubie popełnił straszne faux pas, gdy ściągnął swoje 2-paskowe drechy i krzyczał, żę będzie z każdym w lokalu walczył na kutachy :classic_cool:

Gość patryskaryska
PARSZYWY PODSZYWKU NIE SPOWOKUJESZ MNIE..BO JA MAM TO CO TY NIGDY NIE BEDZIESZ MIAŁ..i jestem szczesliwa jak nikt na świecie.buzka pappa