Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

nuda straszna, moze zaraz tutaj cos rozkrecimy?

Polecane posty

tez mi sie tak wyddawalo ze brum nie uprawia seksu:) jak maz 17 lat to chyba juz mysliz tymi sprawami? Kiedys gdy mialem 17 letnia dziewczyne toto co chwile sama zabierala sie za odpinanie moich podni i zabawianie sie...

he, wtedy kiedy ja mialem 20 lat, wiec troszke temu to bylo... nie wiem czy poprostu ja na nia tak dzialalem, czy bylem takim dobrym kaskiem :) ale fakt ze żadnej innej kobiety nie spotkalem ktora by tak bardzo ochocza uwielbiala bawic sie swoimi ustami!

Maniek kilka razy juz 15tkę świetowałam :P ja 33 rocznik jestem :classic_cool:🖐️

no to co najwyzej swietaowalas dwa razy! a w jakim wieku miala swoj pierwszy raz? i czy milo go wspominasz? zaplanowany?

MR Big miałam 20 i zrobiłam to z 30latkiem ;) jasne ze planowany :P juz czas był na mnie najwyzszy :D:D:D

no ale wiecej szczegolow prosze:) ja mialem 17 lat i wybzykalem kumpla z klasy siorke, ktora miala 26 lat:) no wtedy bylo naprawde zawodowo, szczegolnie ze pozwalala na wszystko. pozniej sie zdarzalo ze jezdzilem do niej, bzykalem ja w pokoju gdzie na drugim tapczanei spal jej brat:) jaja jak nie wiem, tez na przyplapal jej dziadek, a wiadomo co mowil jak dowiedzial sie ile mam lat

haha, mysle ze by go nie ucieszylo to co piszesz:) a pewnie gdy wyciagnal to mu wkrecalas ze najwiekszy na swiecie:) no tak, ale czy odrazu seks, czy jakis czas przed pieszczoty itd.? no dalej opowiadaj, moze tez cos bylo smiesznego? no wszyscy piszcie jak to bylo bo u mnie wesolo:)

se kilka drinków wczesniej strzeliłam na trzezwo chyba bym była dziewicą do dziś :D:D:D

ee, widocznie on nie rozpalil twoich zmyslow:) no ale nic nie chcesz pisac to szalu nie bylo:) z innej beczki kredyt musze wziasc w jakim banku warto? kredyt gotowkowy