olawd 0 Napisano Listopad 12, 2008 hej slonka wybaczcie ze sie nie odzywam ale od niedzieli mamy psiaka w domu i uwagi trzeba jej tyle poswiecac ze.... ale jest przeslodka nowym fasolkom grtuluje !!! duze buziaczki!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 Hura, hura, hura w końcu na forum odezwała się Kinia, Obca i Rusaczek! Kinia jak się zaweźmiesz to będziesz miała piękny prezent na Walentynki (obejrzałam tabelkę, bo nie mogłam skojarzyć na kiedy masz termin) pozdrawiam i ślę . Fajnie, że jeszcze o nas pamiętasz. Rusaczek strasznie mi przykro, że znowu się nie udało, pewnie jesteś zdołowana i psychika Ci siada. Ja miałam dwie inseminacje też bez powodzenia. Być może w następnym cyklu będę podchodzić do trzeciej, ale zobaczymy co ostatecznie doktorek zaproponuje. Odzywaj się do nas jak tylko masz czas. Przesyłam pozdrowienia i moc Obca jak tam synuś? Pewnie rośnie jak na drożdżach a opieka nad nim wymaga wiele poświęcenia i pewnie dlatego rzadko się odzywasz? Trzymaj się ciepło i życzę maleństwu zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 Olawd proszę się tu psem nie zasłaniać, tylko meldować o zdrowiu fasolki, samopoczuciu mamusi i czy tatuś już się trochę stracha przed akcją "poród"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 No to miałam wyczucie, nie ma jak pisać do siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 Kalpek moja kuzynka też miała poronienie i strasznie to przeżyła, ale wzięła trochę na wstrzymanie (podobno lekarze sugerują, że pół roku powinno się odczekać z kolejną ciążą) i za rok o tej samej porze znowu była w ciąży i mała ma już teraz skończone 6 lat. Trzymam za Ciebie kciuki i na pewno Ci się uda! A za przykład możesz sobie wziąć naszą kochaną Olęwd, która miała bardzo podobną do Ciebie sytuację z poronieniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 I jeszcze chciałam pozdrowić moje kochane dziewczynki tj. Myszkę , Smerfetkę , Misiaczki , PaniMisiowa , Madzik , Kolantę , Monię , Graminis , Niusiusię oraz pozostałe babeczki, których nie wymieniam, bo alzhaimer mi na to nie pozwolił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 Tłumaczę Kolanta to miała być Jolanta. Jolanta to czekam z niecierpliwością co Ci doktorek powie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 12, 2008 Widzę, że dzisiaj gadam sama do siebie, ale jeszcze chciałam dodać, że byłam dzisiaj na badaniu progesteronu, bo mi lekarz kazał zrobić i mam mu wyniki pokazać na następnej wizycie. I zmierzam do tego, że tak mi ukłuła w żyłę, że aż mi taka gula jak żylak pod skórą wylazła i nawet mnie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Listopad 12, 2008 Cześc Sara A ja niedawno z pracy wróciłam, padam ze zmęczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 12, 2008 cześć dziewczynki :) Sara ja robilam tydzień temu to badanie i też mnie żyły 3 dni bolały. Dzisiaj doszłam do wniosku, ze niestety napewno ten jeden raz zbliżenia nie sprawił, że jestem w ciąży. Mam juz wszystkie objawy przedokresowe :( Ale czego tu się spodziewać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 12, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 12, 2008 Hej jolanta:0 co lsychac? Ja sie objadam dzis slodkosciami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 12, 2008 CZeśc Jolanto!!!!!!!!!! Jak samopoczucie???? Musze powiedzieć,ze w Medicusie jest jednak drożej niż tam gdzie ja chodzę. Jutro lecę do Polski i w piątek ide do lekarza. Może da mi jakieś tabletki żeby juz teraz zacząć działać przed kolejną owulacją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 12, 2008 witajcie:):):) Sara witajj:):) trzymam kciuki:D nikolka25 oj ja jednak trzymam kciuki:D Obca_ dziekujemy:) jak znajdziesz czas zajrzyj:) EwQa jak tam?? jaka mala?:) madzik Myszko24 Smerfeciu panie Misiowe kalpek Monia mam nadziej e ze lepiej sie czujesz:) Kakusia22 jolanta2 kkinia30 nie martw sie na zapas lekarz zrobi wszystko zeby ciaza przebiegała jak najlepiej!!!:) graminis ciażowe UROKI:p Rusaczek zbieraj sły !!! uda sie mowie Ci!!! olawd fajnie ze macie juz pieska :) rosnie maly obrońca dla Maluszka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 12, 2008 hej a gdzie chodzisz i ile płacisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 witaj jolciu :-) jeszcze raz gratulacje jak się czujesz? misiaczki uroki tak tak.. ale teraz przeszło mi mulenie i się zajadam pysznościami :-) zjadłam pyszniutki żurek a teraz wcinam kiszone ogórki ;-) he he he :-) a myślałam, że to żart z tymi ogórkami :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 12, 2008 Jolanto ja chodze do Home Care Clinic Medical Centre, Phibsborough, Dublin 7 i niby jest tylko 20 euro taniej ale jak ja chodzę 3-4 razy w cyklu to jednak troszkę zaoszczędze (chociażby na tabletki, zastrzyki i takie tam). Ciekawe co mi powie ginekolog w piątek. On juz tylu kobietom pomógł... Misiaczki dzięki za podtrzymywanie na duchu Z resztą wszystkie potraficie dodawać otuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 12, 2008 ja czuje sie dobrze może takie malutkie mdłosci ale jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 12, 2008 Nikolka no to czekamy co ci lekarz w piątek powie. Od razu napisz jak wrócisz. Misiaczku jak samopoczucie ?. moja mała śpi. Dzisiaj podsypia po czym budzi się je 10 minut i znowu godzinkę śpi. I tak w kółko. Dziewczyny kiszone ogórki zmniejszały mi mdłości. No dziewczynki które sie dlugo nie odzywają: your mind i Sylwia co tam u was??? iwa jak staranka? Pewno juz jesteś w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 serio? no to chyba nie był zły pomysł z tymi ogórkowymi zachciankami :-) i rzeczywiście mi lepiej... może i na mnie działają :-) ewuś... może i dla mnie fotkę małej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 12, 2008 graminis puść mi pustego maila to ci wyslę, mój adres masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 12, 2008 witaj EwQus :) a TY jak??zmeczona?? u mnie tak sobie..leze juz tak mysle o roznych sprawach..do tego szef mnie dzis wkurzyl i wiecie co sobie jeszce umyslił?chce do kamer ma takie na zakladzie przemysłówki podłaczyc dzwięk!!!PORYpało go nie dość ze mu przeszkadza ze rozmawiami i żartujemy w pracy..a szkoda gadać zeby nie to ze sie staramy o dzidzie dawno bym sie zwolniła ...musZe=JAKOŚ przebolec zacisnąć zęby .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 wysłałam :-) i... czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 skąd się biorą ci upierdliwi szefowie :-) mój wyjechał i utknął poza granicami do końca tygodnia!!! ufff :-) misiaczki... zaciśnij zęby i przytulańsko na maksiorka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 12, 2008 graminis sa sa tulaski;) nie mowilas jak Twoj zareagowal na dzidzie:) cieszyl sie napewno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 moja męża :-) najpierw zaniemówił a teraz szaleje z radości i planuje... muszę na spacery zakładać czapkę i rękawiczki... a jego wrodzony pesymizm przejawia się już wyłacznie w obawie o zdrówko maluszka!!! ale przeciaż będzie dobrze!!! wiem to :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 12, 2008 graminis :D jasne ze bedzie dobrze:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 dzięki misiaczki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 12, 2008 ja ide nyny jakos zle mi tak cos.. do tego podbrzusze sie odzywa dzis jakos 11dzc,, caluski Milej Nocki:D dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 12, 2008 misiaczki :-) działajcie :-) ja też uciekam :-) dobranoc:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach