Monia671 0 Napisano Listopad 16, 2008 Witam! Smerfetko- trzymaj się! Ty silną kobietą jesteś, to dasz radę! Trzymam kciuki za Ciebie i dzieciaczki! A gdzie reszta? Aj już mam połowę zakupów za sobą, jeszcze \"tylko\" mi prezent na chrzest.... Taka jakaś śpiąca jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 16, 2008 Monia witaj:) to walnij sie spać;p Smerfeciu jestes dzielna kobieta!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Listopad 16, 2008 Cześć Misiaczki! No, pasowałoby, ale mój mi nie pozwoli, bo co on będzie robił, a co Róza itd, wiesz jak to jest z chłopami..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 16, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 16, 2008 siorka przyleciała już mam nową fryzurke i nowy kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 16, 2008 jolanta2 pochwal sie :) zaloguj sie na fotosik.pl tam mozna wstawic fotki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 16, 2008 oj dziewczyny gdzie sie podziewacie?? bo ja niedlugo uciekam do pracy ale jak dobrze pojdzie to ost.tygodnie w tej firmie..chce sie zwolnic poszukac czegos innego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 16, 2008 BECIA GRATULACJE !!!! Moja Emilka już w domu. mam nadzieję że żółtaczka nie wróci. Patinka uśmiałam sie z ciebie! Mi się poród zaczął po bara bara z mężem. Co prawda źle się zaczął bo nie od skurczów tylko wody odeszły ale grunt że poszło :D A wiesiołek za późno zaczęłam brać i nie zadziałał. Smerfetko uściski! Zobacz jak to zleciało, jeszcze trochę się pomęczysz i małe będą z tobą! Nie daj się depresji i złemu samopoczuciu tylko !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 16, 2008 Misiaczku jak zmienisz prace to pewno i fasolka od razu sie pojawi. Widzę dziewczynki że znowu coś pichcicie smakowitego :) ja idę zrobić gofry bo tylko to i drożdżówki mogę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 17, 2008 EwQunia super że Emilka juz w domku:D napewno juz bedzie ok:) dzwoniłam do Smerfetki ale chyba ja przyjmuja na oddzial czy cos bo sie rozłańczała..jak bede cos wiedziała dam znac:) nic zmyka bede zagladać po1 jade z moim do dentysty..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 17, 2008 no dodzwonilam sie do Smerfetki:D byla na usg wszystko oki lekarz mowi ze dobrze ze przyjechala bo male sie pchaja sie dostala tabletki i zastrzyk na płucka poleżytroszke napewno..ale w szpitalu sie dobrzee zajmą w razie wu lekarz jest na miejscu.:) ma kaszel i dlatego narazie sama lezy w sali:) a ogolnie ok :) macie pozdrowienia i caluski zdążyła wczoraj zdrobic pare zdjęć i mowi ze wrzuci jak bedzie mogla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 17, 2008 smerfetka_________ kochana nasza trzymaj sie tak cieplutko efqa__________ najwazniejsze ze Emilka juz w domku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 17, 2008 czesc dziewczyny cos marnie piszecie mnie wczoraj caly dzien nie bylo w domu i pozno wrocilam a dzis siedze w domu:):):) smerfciu bedzie dobrze:):) efcia cale szczescie ze emilka juz w domu cala i zdrowa:):):) buziaki dla wszystkich ja jade do mamy pozniej sie odezwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 17, 2008 a i dziewczynki przyslecie mi jakis link tzn program ktory moze udoskonalic mi zdjecie:):):) wczoraj sciagnelam ale wszystkie sa po ang i jakies marne zakladam nk wkacu tylko musze fotki skrocic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rusaczek 0 Napisano Listopad 17, 2008 Witam! Dziewczyny dzięki za miłe słowa - kochane jesteście. Teraz czekam do końca roku, bo na razie nie chce mi się zaczynać z IVF. Może się tyko wybiorę do kliniki, żeby ustalić czy mam zrobić jeszcze jakieś badania. Prawdę mówiąc, to się trochę spodziewałam, że z tej trzeciej IUI też nic nie będzie, bo mi raczej takie rzeczy tak łatwo nie przychodzą. Zawsze mam pod górkę :( . No ale każda górka ma jakiś szczyt ;) i to nic, że za tą górka może być następna i następna .... Najgorsze to, że znowu zbliżają się Święta i te \"życzenia\" powtarzane z roku na rok (a zwłaszcza od rodzinki męża) tzn. życzliwa teściowa, szwagierka itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 17, 2008 Rusaczku w zeszłe święta ja też byłam zdołowana życzeniami w które już nie wierzyłam... A tu niespodzianka. Nie martw się za rok możesz też mieć już radosne święta. Odpocznij sobie i po nowym roku znowu do dzieła! Pani Misiowa nie wiem co jest z ta Emilką bo jak wróciła z tego szpitala to ma wilczy apetyt. Kurcze chyba mi pokarmu dla niej nie starcza! Smerfetko kochana trzymamy kciuki żeby dzidzie jak najdłużej siedziały w brzuszku! Dobrze że już jest w szpitalu tam na pewno się odpowiednio wszystkim zajmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 17, 2008 Czesc dziewczyny:) Rzeczywiscie jakos tu pusto sie zrobilo ostatnio hehehe:) EfQa ciesze sie ze Emilke masz juz przy sobie i dobrze ze ma wiekszy apetyt, bedzie rosla jak na drozdzach:D dla Ciebie i dla niej:) Smerfetko wszystko bedzie dobrze- trzymam kciuki aby dzidzie posiedzialy jeszcze troszke w brzuszku....napewno bedziesz miec dobra opieke :)buziaki ogromne....postaram sie zadzwonic do ciebie Rusaczek nie martw sie , napewno za niedlugi czas oglosisz nam dobra nowinke - za co oczywiscie trzymam mocno kciuki Misiaczku jak Ty sie masz??? PaniMisiowa buziaki dla Ciebie i Patrysi Madzik jak po wizycie u mamy??? Wszystkie Was pozdrawiam i caluje i lece po kawke:) bede zagladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 17, 2008 witaj melduje sie:D Myszko sie mam znakomicie heheh:P EwQa moja kolezanka wogle nie miala pokarmu karmila butla a dzidzia rosnie jej o oczach:P heeh ,nie martw sie na zapas:) pomoc capucino dziala na pokarm?hmm ja sie ciesze bo udalo mam sie dostac do dentysty i moj juz dzieki temu jako tako:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 17, 2008 Smerfetko mocno zaciskaj nogi! Niech te dwa małe rozbójniki jeszcze trochę w brzuszku posiedzą, bo przecież mają jeszcze ze 2 miesiące czasu jak mnie pamięć nie myli EfQa to cudownie, że Emilka już w domku. Czyżbyś się bała, że po jej żarłocznej działalności zostaną Ci same brodawki? Rusaczek wiem jakie to rozczarowanie kolejne nieudane podejście, ale i dla Ciebie kiedyś zaświeci słońce, trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 17, 2008 Misiaczku ciesze sie ze masz sie znakomicie hehehee:) Saro a co u Ciebie slychac???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 17, 2008 efqa______ a moze ona po poworocie ze szpitala odczuwa lęk i poprostu potrzebuje twojej bliskości i dlatego wisi na twoich piersiach, przystawiaj jak najczęsciej to za dwa dni naprodukuje sie wiecej mleka i bedzie ok, ja pilam herbatki na laktacje Hiipa i pilam duzo wody niegazowanej, nie wiem czy to pomaga bo czytalam sprzeczne informacje i co inny strona internetowa dla mam to inne rady a moze zapytaj położnej która przychodzi na wizyte ona ma praktyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 17, 2008 Pani Misiowa piję dużo wody i piwa karmi. Ale może masz rację i coś w tym jest że ona chce na tych piersiach wisieć nawet jak się najadła. Położna przyjdzie w tym tygodniu to zobaczymy. Misiaczku kupiłam mleko NAN1 jak znowu mi wypije z obu piersi i będzie płakać że głodna to jej zaaplikuje ze 30 ml. Sara zobaczymy może tylko same brodawki zostaną :) Widzicie jak to jest!! Człowiek się stara o to dziecko walczy z problemami a jak już je ma to problemów wcale nie ubywa!!!! No uciekam bo juz kwęka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 17, 2008 EfQa a jak Ty się w ogóle czujesz po porodzie? Doszłaś już trochę do siebie? Myszko u mnie po staremu tzn. jędza @ ma się zameldować w tym tygodniu i mam się umówić na kolejną wizytę u specjalisty do 8 dnia cyklu. Robiłam badanie progesteronu (mam taki siniec na ręce, że wyglądam jakbym była ofiarą przemocy w rodzinie), ale nie odebrałam jeszcze wyniku, bo w piątek nie miałam kiedy a dzisiaj zapomniałam. Doktorek chce jakoś stymulować mi kolejny cykl, żeby pęcherzyk pękł i chce sprawdzić jaki mam poziom tego nieszczęsnego progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 17, 2008 Saro wiec trzymam kciuki zeby ta jedza @ nie przyszla :) Ja mam wizyte na piatek na godzinke 5:30, kurcze juz sie denerwuje co mi ginek powie:-o :-O :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila1985 0 Napisano Listopad 17, 2008 Cześć dziewczyny, mogę się przyłączyć do Was? Jest mi strasznie przykro, bo mam problem z zajściem w ciążę. Staramy się już prawie 9 miesięcy i nic. Zrobiłam ostatnio badania i mam trochę podwyższoną prolaktynę, więc jutro idę do lekarza po bromergon i mam nadzieję, że szybko nam się uda. Mam dziś doła, jakiego w życiu nie miałam. Mąż poszedł do pracy a ja beczę obwiniając siebie i mając żal do całego świata:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 17, 2008 Witaj Kamilo Oczywiscie ze mozesz dolaczyc do nas, jak najbardziej witamy Cie wsrod staraczek:) Kochana tylko nie mozesz tak sie zalamywac i obwiniac siebie ze Wam sie nie udaje.....staracie sie dopiero 9 cykli, to nie jest wcale tak dlugo....zobacz na dziewczyny ktore staraja lub staraly sie dluzej i im sie udalo.....lekarz przepisze ci leki ktorymi zbijesz te prolaktyne i niedlugo wam sie uda, zobaczysz......tylko musisz sie wziasc w garsc i nie zalamywac sie tylko nabieraj sily i walcz o swoje marzenie-dzidziusia.....dopisz sie do tabelki i pisz z nami jak najczesciej, a ja i reszta dziewczyn bedziemy trzymac kciuki za jak najszybsze zaciazenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 17, 2008 Dziewczyny sprawdzalam czy dalej nie dochodza posty na naszym topiku czesci I , i powiem Wam ze dalej sa jakies tam problemy bo mi nie wyslalo posta:) Wpiasala sie tez tam nowa staraczka Anulka, wiec jezeli nadal chce sie przylaczyc do nas to zapraszamy na nasz topik w czesci II....rowniez Izulkaa tam napisala posta, zapraszamy tutaj do nas kochane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila1985 0 Napisano Listopad 17, 2008 STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ yourmind...................20...................2...... ............ ??.10.08 iwa18 /uk..................26..................10......... .........pass niusiusia....................27..................13... . ............07.11.08 Myszka24/USA............25..................19.. . . .. .........03.12.08 nikolka25...................25..................21.... .............24.11.08 dorota822..................26..................23. .. .............08.10.08 misiaczki....................23.................39... ..............28.11.08 Sylwia29.....................29.................38... ...............21.09.08 Rusaczek....................34.................42....... ...........10.12.08 Sara76.......................32.................52.... .............20.11.08 kalpek........................22................26 .....................? madzik.......................20..................3.... . ............3.12.08 EwelkaO /Kraków.........27...................2.................. 26.11.08 akinom24....................24...................1...... ............25.11.08 Kamila1985..................23...................9....................26.11.2008 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26...............37........... ...............30.11.08 becia_gask..............26.............. 37... . .....................03.12.08 asiunia27................27...............25......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............31........ .. ..............23.01.09 Smerfetka ..............29................30 (bliźniaki).............24.01.09 kkinia30.................31................27........... ..............13.02.09 Monia671Kraków......27................15......... .................01.05.09 alutek29.................29.................7........... ...............25-06-09 graminis..................25.................?.......... .................??-??-09 jolanta2..................27.................?.......... .................??-??-09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ .. ..........01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .. .......30.10.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 17, 2008 Kamilo widze ze dopisalas sie do tabelki - super:) Mysle ze bedziesz sie u nas czuc dobrze....jestes mloda bo masz dopiero 23 lata, wiec mam nadzieje ze dziewczynki z brzuszkami zaraza Cie szybko ciaza przesylanymi fluidkami Napisz nam cos o sobie, gdzie mieszkasz itd.... a czy masz moze profil na Nk???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 17, 2008 witaj Kamilo1985:) widze ze my jeden rocznik:) nie załamuj sie uZbroj sie w cierpliwość zacznij od lekarza i leczenia ewentualnego:) a zobaczysz ze szybko bedziesz w ciazy:):) Myszka24 nie masz co sie stresować!! najwazniejsze że pojdziesz i napewno teraz pojdziesz jak burza ze starankami:D Sara76 no to trzymam kciuki:D oj zobaczyz ze niedługo bedziesz w ciazy:) ja ogranelam domek i siadłąm bede mojemu Cv pisać sobie chyba też napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach