EfQa 0 Napisano Luty 24, 2009 Nikolka może ci kupić i wysłać ten castangus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 24, 2009 ewcia biore kwas foliowy uwazam na siebie musi byc dobrze kochana:):):):):) teraz opowiadalam szwagierce ze nie wiem co bym zrobila jakby was nie bylo:):):) chyba troche mi zazdrosci ze mam takie wsparcie:):) DOBRANOC:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 24, 2009 madzik jest nam bardzo milo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Luty 24, 2009 Witam! Właśnie kombinuję śniadanko... Efqa- rzeczywiście smutna sytuacja czekać na czyjąś śmierć:-( Madzik- u ciebie to chyba hormony szlają okropnie, skoro mówisz, że pojawiła sie siara? A u mnie mąż chyba porządnie sie przestraszył, bo poważnie myśli o jakimś remonciku, a do tej pory jak go prosiłam, to nic sobie z tego nie robił:p i dzięki Bogu, bo jakbym czasem musiałą wczesniej urodzić, to sam niedałby sobie rady, wszystkie projekty w mojej głowie:-) Teraz mi jż pasuje skompletować wyprawkę, ale jak to zrobić na leżąco? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Luty 24, 2009 Dzien Dobry. Ale tu dzisiaj cisza. Gdzie Was wywialo Kobiety? Ja dzis czuje sie jakos dziwnie poddenerwowana, nieswoja. I na fasolke trace nadzieje, bo tempka drugi dzien pokazuje 36.95. Ciagle powyzej linii pokrywajacej ale jednak chyba za nisko na fasolke. :( Dziwny ten cykl. Monia odpoczywaj ... trzymam tu za Ciebie kciukasy Madzik na pewno bedzie dobrze. Nie wiem co sie stalo w Twojej pierwszej ciazy, ale ta zapowiada sie bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 24, 2009 Czesc laseczki Ja niedawno wstalam i ide sobie zrobic sniadanko i kawke.... Wczoraj dzien z bratankiem minal super.....maly artysta , pogadal troche ze mna a tak sie smial ze my wszyscy z jegu smiechu sie smielismy....kochany aniolek:):):) Zycze Wam wszystkim milego dnia i bede zagladac co chwile bo dzis jestem w domu:) Nikolka widzialam ze przez net mozna zamowic castangus!!!!! Gdzies kiedys ktos podawal linka i wiem ze mozna bylo zamowic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Luty 24, 2009 http://www.nokaut.pl/oferta/castagnus-tabletki-30szt.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 24, 2009 czesc dziewczyny ja wlasnie wrocilam do domu bylam dzis na becie zaraz sprawdze wynik to wam napisze::):):):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 no madzik dawaj tę bete!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 24, 2009 moja beta to 4386mlU/ml co o tym myslicie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 madzik ja sie nie znam, ale zgodnie z normami ktore wkleilas 2 strony wczesniej to chyba dobrze nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 a idziesz teraz jakos do gina??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Luty 24, 2009 madzik :D:D to juz mozna gratulowac :D:D oszczedzaj sie :) i fluiudki dawaj:):) ja zaraz do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 Twoja betka ładnie podskoczyla wiec mysle ze mozesz sie przeprowadzic pietro niżej;) (w tabelce) no chyab ze nie chcesz zapeszac i wolisz zaczekac na potwierdzenie gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Luty 24, 2009 Cześć dziewczynki Bardzo dziękuje za pomoc z tabletkami :) Naprawdę kochane jesteście. Na szczęście za półtora tygodnia przylatuje do mnie rodzina więc mi przywiozą :) EfQa narazie nie robiłam żadnych badań poza prolaktyną. W kwietniu lece na 2 tyg do Polski więc postaram się wykorzystać ten czas na wizyty u gin. PS. Wiecie co postanowiłam od środy nie jeść słodyczy aż do Wielkanocy. Nie wiem jak to przeżyję bo uwielbiam czekoladę i codziennie chociaż jednego batonika muszę zjeść - tak z łakomstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 nikolka!! niezłe postanowienie!!! u nas w pracy tez taka propozycja padla....ale nikt sie nie zdecydował;) wszystkie sie odchudzaja...ale codziennie paczus drozdżówka albo ciasteczko musi byc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 24, 2009 Hejka:) Madzik ale betka podrosla.....jeszcze raz gratuluje kochaniutka Prosimy o porcje fluidkow:) A mnie krzyz tak napernicza ze szok....i od wczoraj juz brzuch od czasu do czasu pobolewa, wiec @ sie pewnie skrada ....niech juz przychodzi zebym mogla zaczac nowy starankowy cykl..... A wy jak tam sie macie kobitki kochane????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 myszko!! nie wywołuj wilka (@) z lasu!!!! dopóki jej nie ma to ją przepędzaj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 24, 2009 Ewelko mowie do niej ze jak ma mi robic nadzieje na nastepne kilka dni to lepiej niech jutro sie zjawi i bedzie git.....heheheeh pozyjemy zobaczymy:) A co u Ciebie kochana?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnaaa 0 Napisano Luty 24, 2009 Cześć dziewczyny :) No widzę, ze przybywa ciężarówek :D Gratulacje!!!!! a moje strania o kant dupy rozbić.... nie mam czasu na sen, nie mam czasu na sex :O ostatnio szalone tempo... oby do wiosny!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 silna...a może podczas tej bieganiny jakies małe przytulanko??? a nuz cosik sie z tego wykluje;) myszko, u mnie 28 dc... cykle mam zwykle 30 dniowe wiec jeszcze czas na @ ale od soboty juz mam standardowe plamienia, ktore u mnie zwykle zwiastuja zblizająca sie @.... wiec to raczej nie byl mój miesiac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnaaa 0 Napisano Luty 24, 2009 EwelkaO już pozamiatane końcówka cyklu, więc ino dla przyjemności i zabicia PMS-u :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Luty 24, 2009 Ewelka ja już 3 raz mam takie wyrzeczenie, z tymże rok temu w połowie wymiękłam. Teraz rezugnuję z rzeczy z czekoladą. Walczę z łakomstwem od wczoraj i jest ciężko. Obok mnie leży snickers i bardzo bardzo bardzo kusi. Napwno go nie zjem :) Nie robię tego ze względu na wagę ale dlatego, że naprawde jem bardzo dużo słodyczy i na zdrowie mi to wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Luty 24, 2009 Madzik wysłałam Ci zaproszenie na nk. Przepraszam że trochę mi się z tym zeszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asik85 0 Napisano Luty 24, 2009 Witam bardo ciepło wszystkie starające się o maleństwo! Jestem nowa mam nadzieję, że mnie jakoś przeyjmiecie;-) Może się przedstawie mam na imię Asia jestem szczęśliwą 10 miesięczną męzatką od 2 miesięy staramy się o dzidziusia! W poł grudnia skończyłam antykoncepcję hormonalną i jak na razie miałam już dwa okresy;-( Każdy inny ale były. Staram się obserwowa swój organizm ale u mnie jest jakoś inaczej- mam ciągle białawy śluz choć ogólnie jest dość sucho, liczę dni płodne ale to trudne bo w tym miesiącu miałam okres o 3 dni za wcześnie??? Bardzo proszę o parady jak się mierzy temp. itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Luty 24, 2009 asik- witamy wśród nas!! ja skończyłam z antykoncepcją 5 miesięcy temu!! i szczerze mówiąc każdy cykl jest inny;) tempkę mierze dopiero od 2 miesięcy- i o ile w pierwszym miesiącu wykres był zadziwiająco dobry tak teraz moja tempka robi co chce... i wykres jest do niczego nie podobny;) tak naprawde trzeba trochę sie poobserwowac zeby wiedziec co i jak;) bo organizm kobiety to skomplikowana maszyna;) a co do mierzenia tempki- to ogólne zasady sa takie: mierzy sie rano przed wstaniem z łóżka, najlepiej codziennie o tej samej porze. dane z pomiarów możesz sobie wklepywac np tu http://www.nmpr.bfe.pl/ i po miesiącu zobaczysz co z tego wyjdzie;) powodzenia!! w razie czego służymy radą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 24, 2009 hejka laseczki! wpadam na chwilkę... madzik, cudnie rośnie betka my dziś byliśmy się oglądać :-) dzidziuś mój kochany drapał się rączką w kolanko, klęczał, fikał... ma piękny kręgosłupek i żeberka i serduszko ślicznie bije... główka rośnie prawidłowo, półkule się pięknie rozwijają... ale ciągle nie znam płci bo jest baaaaaardzo ruchliwy :-) ale to na ten moment nieistotne... jestem taka spokojna i taaaaakaaaa szczęśliwa... uwielbiam podglądać nasze maleństwo... dziś moja męża znów mogła popatrzeć na naszą pociechę... cudne przeżycie :-) przesyłąm fluidków moc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 24, 2009 czesc dziewczyny ja odwozilam szwagierke do domu byla ze swoim synkiem roczek ma urodzil sie 17dni przed moim aniolkiem misiaczki NIE dziekuje :):):):):)ja zaraz spac bede szla a ty do pracy ewelka wole jednak na wizyte u lekarza:):):) nikolka jeszcze 2 tyg temu slodycze byly jak moje lekarstwo na wszystko musialybyc a teraz [moze na chlopca] ostre aby:):) myszka NIE dziekuje ja tez sie bardzo ciesze:):):):) a twoje objawy sa bardzo przypominajace fasolke wiec.....trzymam kciuki silna a moze ta chwila bez czasu cos ci przyniesie przewaznie jest tak ze dziewczyny ktore nie mialy czasu na sex zaczodzily w ciaze :):):) asik85 witaj u nas :):):) zapraszamy do tabeleczki :) ja nie zauwazalam wcale sluzu plodnego ale nigdy w zyciu nie stosowalam zadnej anty to nie moge ci pomoc w sprawach cykli:):) mierz codziennie temp rano o tej samej porze ja mierzylam:):):) ty jestes dopiero na poczatku staranek to jeszcze nie masz sie co martwic:):):) trzymam kciuki graminis pewnie cudowne to uczucie widziec jak takie male fika sobie u ciebie w brzuszku:):) ja tez juz tak chce!!!!!!!!! dziewczyny wy wiecie ze jak bym mogla to te fluidki tonami bym zucala aby zeby brzuszki byly lapcie napewno cos z nich bedzie ################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################# Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asik85 0 Napisano Luty 24, 2009 STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Asik85.......................23..................2...................12.03.09 iwa18 /uk..................26..................10......... ..............pass niusiusia....................27..................13... . ............??.12.08 Myszka24/USA............25..................22.. . . .. .........24.02.09 nikolka25...................25..................24.... .............21.03.09 dorota822..................26..................23. .. .............??.12.08 misiaczki....................23.................42... ..............22.02.08 Sylwia29.....................29.................38... ..............??.12.08 Rusaczek....................34.................45....... ..........04.03.09 Sara76.......................32.................56.... .............25.02.09 kalpek........................22................26 .....................? madzik.......................20.................. 6.... . .............18.02.09 EwelkaO /Kraków.........27...................5...................27. 02.09 felicity78....................30...................3.... .............22.12.2008 lilowa..........................27..................4... ..............04.03.2009 silnaaa.......................31...................2.... .............03.03.2009 mała kobitka...............30..................18................ .18.02.2009 miodziki...................33/25...............15....... ..........15.02.2009 pomocy7890..............21...................5......... ..........06.03.2009 Aura_34....................34..................38....... ...........10.02.2009 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Monia671Kraków......28................30......... .................01.05.09 alutek29.................29.................22......... ...............25-06-09 graminis..................25.................20......... ..............09-07-09 jolanta2..................27.................20........ ................17-07-09 yourmind...................20...............6........... ..............16.08.09 Kamila1985.................23..............8............ ..............??.07.09 akinom24...................24..............11.......... ..............30.08.09 izulkaa......................30..............8.......... ................05.09.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 izulkaa..................córka..............Zuzanna..... ...........28.06.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ ............01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .......30.10.08 becia_gask...........synek..............Kacper.......... .........13.11.08 Patinka26.............córeczka..........Olivia Hatice............19.11.08 Smerfetka29........syn i syn........Gabryś ,Nikodem.........31.12.2008 asiunia27............synek................Filip......... ............2.01.2009 Olawd................synek................Tymoteusz.... ........30.01.2009 kkinia30............synek.................Daniel........ ..........10.02.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Luty 24, 2009 dziewczynki spicie juz????? gdzie sie podziewacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach