kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Pewnie Myszka ciągle z telefonem przesiaduje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Jak zaciążyłam to chyba tez tak łapałam, albo jakos przed. Teraz to dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 kalpek to chyba 9 testuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana ja miałam objaw spania,ale jak już wiedziałam,że jestem w ciąży... Smerfetko ja na betę idę w pon nie jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Te stronki to chyba oznaczaja bliźniaki, ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 kalpek ja to juz tak nakreciłam sie na te ciążę ze jak jutro mi test nie wyjdzie to chyba się zalamię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Kalpek i bedziesz już w poniedziałek wiedziała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Wiecie co? Mój m mnie tylko dołuje mówiąc, że znowu się nakręcam a on wie że i tak nic z tego nie bedzie. Zero wsparcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana faceci tak maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana faceci tak maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Smerfetko czasami to już wyje przez niego. Myszko a twój to pewnie teraz z Toba czeka co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 4, 2011 Moj maz jest w pracy i czeka bardzo na telefon odemnie:) Widzialam rano ze tez przezywa to bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana w pon będę wiedziała popołudniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Ile ja się napłakałam, nakłóciliśmy się z tego podowu,ze się nie udawało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Kalpeczku to Tobie dopingujemy w poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Smerfetko a ile sie staraliście? My już 2 lata i mój m już chyba stracił nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 29 cykli i skończyło się na bliźniakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana to ja Cie pocieszę i powiem Ci,że sie staramy 5 rok już.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Kalpeczku kochany Tobie to trojaczki w nagrodę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 O matko Kalpek nie zartuj? Ale tak intensywnie sie staracie zy i przerwy macie? Smerfetko to super a co się urodziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Myszko....słyszę telefon..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 2 chłopców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 4, 2011 Smerfeciu jeszcze nie dzwoni.....ciagle milczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Dodam,że przyczyny nie znaleziono, wyniki wszystkie ok. Okazało się,że stres i blokada psychiczna ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Smerfetko ja bym też chciała za jednym zamachem parke. Myszko nie każ nam tyle czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana cały czas się staramy,w tym byłam dwa razy w ciąży,które się zakończyły poronieniem...Nie mam jednego jajnika i jajowodu,drugi jajnik jest i jajowód po plastyce i walczymy z iui,jeśli teraz się nie uda to in vitro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Kajetana u mnie do końca 7 miesiąca była parka, a później drugiemu urosło nagle cos między nóżkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Kalpek no ja zauważyłam wpisy Aniołków ale nie chciałam pytać. To przeszłaś dużo kobieto.Mnie na in vitro nie stać i nie wiem jak to bedzie jeżeli.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetana 0 Napisano Luty 4, 2011 Smerfetko hihihi to miałas zaskoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 4, 2011 Ojej jeszcze cos ze słuchem u mnie nie tak, ja słyszę jak dzwoni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach