monita30 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 witaj sara no w koncu ktos sie odezwał bo myślałam że to juz koniec co tam u ciebie ?? na jakim teraz jesteś etapie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej monitka hej sara :-) ja w dwupaku :-) u nas w miarę słoneczny dzionek... i uśmiechnijcie się... jeśli tylko chcecie czytać moje wypociny to ja się nigdzie nie pakuję :-) buziole słodziole dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ale trzeba przyznać, że nasza efqa cudnie rozpoczęła nowy topic... to przecież nie jest topic dla ciężarówek... tylko dla nas wszystkich :-) topicowe psiapsiuły o sobie nie zapominają!!! liluś!!! gdzie jesteś??? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4130371 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hej dziewczyny my z Martynką spałyśmy dziś do 9 pogoda wypasiona czyli gorąco ja siedzę w domu bo tu chłodniej ale już coraz bardziej zmeczona coraz częsciej podbrzusze pobolewa zapomniałam jak to było choć z Martynką tego tak bardzo nie czułam może dlatego że to była pierwsza ciąza teraz idę sie położyć trocę a potem kotleciki mielone suróweczka z kwaszonej kapusty i młode ziemniaki z koperkiem i może kwaszone mleko do usłyszenia miłej niedzieli dziewczyny pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 hejka kobitki:):) i smaczek:):):) u mnie własnie pojawiło sie słonko,oby tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Dzień dobry! Ale się tu narobiło... kurcze, mam nadzieję, że to nie zmieni relacji między nami- ja się do Was strasznie przywiązałam i uwielbiam Was wszystkie :-) Tak, czy tak jestem nadal z Wami , no chyba, ze oficjalnie mnie wyrzucicie ... Monita- wszystkiego najlepszego dla mężusia, mąż siostry, która przyjechała ma na imię Paweł więc jutro też imprezka... Kalpek- a Twój o ile pamiętam też Paweł? Madzik- Ty do nas zaglądaj i napisz jak to usg, które miałaś zrobić, bo to chyba już niedługo? Lilowa- ne pozwól żeby pomarańczka zniszczyła naszą topikową znajomość, no chyba, że Ci na nas nie zależy... Sara- fajnie, że się odezwałaś U nas pogoda mieszana, właściwie, to cały dzień sprzątam, korzystam z okazji, że M jest w domu Kochane dla Was WSZYSTKICH ogromne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Efqa- wiem, że słowa nie zawsze są pomocne, ale dasz radę, zobaczysz, ja wróciłam do pracy zaraz po macierzyńskim, ryczałam na początku, a potem, jak zobaczyłam, że moje dziecko jest zadowolone i szczęśliwe z babcią zrozumiałam, ze niepotrzebnie sobie wmawiam, że jest inaczej, a przecież ty już wiesz, że Twoja niania jest ok. Zobaczysz jak miło Ci będzie wracać do domu, gdzie Emilka wystawi do Ciebie stęsknione rączki:-) A już niedługo będzie biec do progu i wołać "MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!" :-) Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 efqa... nie wiem co ci napisać... sama ciągle mślę mimo, że lucy jeszcze mieszka w ciepłym brzuszku o chwili kiedy będę musiała ją zostawić... wolę sobie tego nie wyobrażać!!! ale pewnie monia ma rację... najtrudniejszy pierwszy krok!!! jesteś wspaniała mamą i małej na pewno miłości nie zabraknie!!! trzymaj się kochana!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Nie odzywam się ostatnio, bo czasu brak - w poniedziałek za tydzień mam obronę więc muszę się intensywnie uczyć, i co się jednego nauczę to drugie zapomnę, a poza tym to muszę jeszcze opanować 15 pytań obowiązkowych i 2 z pracy (do tej pory przerobiłam ok.20 z tych obowiązkowych, ale mam mętlik w głowie, bo promotor nas nastraszył, że powinniśmy być przygotowania na ok. 10 minut \"przemowy\", ja chyba nie jestem w stanie tzn. cała obrona gdyby trwała 10 minut to jeszcze, ale nie jedno pytanie, a gdzie jeszcze dwa pozostałe? Tak w ogóle to moje 2 koleżanki są już po i przeżyły (może nie jestem obiektywna do końca, ale chyba miały lepsze komisje niż ja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Hej laseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Saro trzymam mocno kciuki za obronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Kobietki przesyłam Wam dużo słonka i dużo promyczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Monitko:) Przesyłam dla Ciebie dużo slonca i promyczków Kochana co tam u Ciebie,jak tam zastrzyki i staranka? kiedy testujesz i co tam wogole u Ciebie? Trzymam mocno kciukasy za Ciebie,żeby sie udało teraz A u mnie bez zmian,nic nowego,ja @ powinnam dostać 4lipca,wiec jak po 4 nie przyjdzie-a chciałabym żeby nie przylazła,to wtedy testuje... ale wole to przechodzić na luzie,bo nie chce sie znów rozczarować.... jeszcze mi tydzień został i wtedy sie okaże.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i gorąco buziaczki dla Was i glaskanko dla brzuszków Buziaczki dla naszych dzieciaczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej kobitki:):):) śpicie jeszcze?? ja się melduje ,która kawkę ?? bo juz wode wstawiłam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 madziarku ja testuje dwa dni po tobie:):):):) ale poiwem szczerze że nie nakrecam się,tyle sie naczytałam o tych kuracjach z clo że straciłam nadzieję że to pomoże,więcej jest argumentów za wyluzowaniem:):):) więc jeśli teraz się nie uda to na okres wakacji mówimy sobie passsss ,chociaz jak tak mysle to szkoda przerywać teraz to wszystko tyle badań monitoringów i mam juz skierowanie na badania żeby zrobić tę drozność ale sama nie wiem madziarku a ty zażywasz jakies hormony ,albo stosujesz jakieś leczenie czy nie?? bo jakoś nie kojaże ,napisz jak to wygląda u Ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 gdzie jesteście kobitki??? saro życzę powodzenia i na pewno sie obronisz na +6 :):):):):):) grameczko gdzie jestes?? liluś monia jak tam dzieciaczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Witam Nie było mnie przez weekend i jak przeczytalam co sie tu dzieje to zaniemowilam i smutno mi sie zrobilo Jestem z wami juz dlugo ok 3 lat i nie wyobrazam sobie zebym nie mogla przeczytac co u was!! Kochane nie mozemy sie klocic przez wpisy osob ktore nigdy nic nie pisaly, nigdy sie nie poajwily itp. Skad mamy wiedziec ze to naprawde starajaca sie osoba a nie ktos kto wczesniej tez pisal obrazliwe posty. Co sie stalo do tej pory stałysmy murem za soba a teraz wzajemne zale i pretensje. Czyzby burza hormonow?? Ja tez sie staralam i kazde niepowodzenie bardzo bolalao ale kazda ciaza na ogloszona na tym topiku dawala nowa nadzieje i radosc ja do tej pory jak ktorejs z was sie udaje ryccze przed kompem Nie rozumiem czemu mialybysmy sie wynosic z tego topiku my mamy lub ciezaroweczki przeciez bedziemy chcialy miec za jkis czas nastepne dziecko i co wdedy jak znowu sie nie bedzie nam udawalo?? A poza tym uwazam ze na 747( cz.I) i 335 (cz. II)stronach zawarlysmy chyba prawie wszystkei jak nie wszstkie informacje jakie mogłysmy wiedziec nie bedac lekarzem wiec nie moze miec nikt pretensji o to ze juz o tym nie piszemy ilez mozna a poza tym to jest forum a nie strona informacyjna ze zostana podane wiadomosci i dowidzenia koniec tematu jestesmy tu po to zeby rozmawaic a nie zeby kazdyu pilnowal sie co ma pisac bo komus sie cos nie spodoba Lilkus wracaj szybko i olej glupie wypowiedzi pomaranczek opowiadaj nam ile tylko chcesz o swoim szczesciu bo wiele osob to interesuje!!! Madzik ty tez szybko wracaj wpisuj sie szybko z powrotem do tabelki interesuje nas co sie u ciebie dzieje twoja ciaza to kolejna wielka radosc na forum a to ze nie zawsze odpisujemy na kazdy post nie wynika z naszej zlej woli ja tez wiele arzy pisalam bez odzewu ale to normalne jest nas duzo i jakby kazda chciala odpisac kazdej to dopiero byl by topik gigant przeciez jak sie staralas to cie wspieralysmy i wspieramy nadal!!! KOBIETY WEZCIE SIE W GARSC !!!!!!! NIE POZWOLMY ZAPRZEPASCIC NASZEJ PRZYJAZNI !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 przepraszam za haotyczny tekst ale sie tak wkurzyłam !!!!!!!!!!!! Witaj Monitko ja poprosze kawke a kto ma ochote na kokosanke na zgode?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej kakusia :):):) już pisałam wcześniej ale jaeszcze raz podpisuje się pod twoimi słowami obiema rękami:):):):) pewnie że sie piszę na kokoske ,wezme dla synka :):):) bo na razie nie jem słodyczy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 halo dziewczynki meldowac sie szybko nasze kochane staraczki pamietajcie jak macie jakiec pytania to piszcie otwarcie zawsze chcetnie pomozemy!!! ciezaroweczki wy tez pytajcie i piszcie ja jako mama chcetnie odpowiem na wasze pytania i obawy dotyczace maciezynstwa (oczywiscie na tyle ile bede umiala bo narazie tylko mam prawie rok stazu ;p ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Monitko przesylam kokosanke dla synka a dla Ciebie buziaki i truskaweczki ze swojej dzialki mam nadzieje ze lubisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 kurcze kawka wypita ale zrobie specjalnie dla ciebie:):):) ale maiłam wczoraj przeżycia ,wróciłam z pracy ok 17 i pojechałam do rodziców,a tam oczywiście dzieci od mojego brata córcie Pati i Justynka i mój synus umysleli sobie że mam z nimi jechac do tesco 30 km.bo chcą kupić sobie grę 'smipsy'3 a mnie nie za bardzo się chciało jechać i obiecałam im ze we wtorek pojedziemy na wyprawę po sklepach całodzienną,ale oczywiscie mi nadal gledzili i chodzili za mną i w pewnym momencie Justynka 5lat powiedziała do mnie taki tekst ; "ciocia zniszczyłaś nasze mażenia" normalnie myślałam ze padne na podwórku:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 pewnie ze lubię wczoraj objadłam sie czereśniami na odmianę,a dziś poleciałam do sklepu i nie mieli truskawek i czereśni chyba dlatego ze poniedziałek :) więc skuszę się:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 kurde zle napisałam marzenia:(:(:( chyba z wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej ja już wyspana i ciągle w dwupaku także może na wasze testowanko rzucę brzuniem??? :-) kakusiu!!! piękna mowa!!! załapię się na kokosankę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Monitko to lap truskawe bledami sie nie przejmuj zdarza sie czasami jak sie szybko pisze Witaj Grameczko lap kokosane ;p super ze sie pojawiacie bo juz myslalam ze wszystkie sie obrazily na amen ;p Ja jestem wystarczajaco dlugo na forum zeby nie dac sie glupim gadaniom pomaranczek!!! a poza tym to piekna pogoda u mnie wiec niunio tylko zje parowke i lecimy na spacer po prezent dla dzisiejszego solenizanta (wujek Kacperka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test ciazowy Napisano Czerwiec 29, 2009 http://www.joemonster.org/art/8073/Interakty wny-test-ciazowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 hej gramko :):):) pewnie ze możesz mnie zaczarować brzuniem:):):) ja mojemu m też złożyłam życzonka:):):),w sobotę juz trochę poświetowalismy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Monitko wszystkiego naj naj naj dla meza z okazji jego swieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach