Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2010 Grameczko Ty wiec usprawiedliwiona jestes....a z ta cysta hmmmm oby tak bylo jak mowisz....mam nadzieje ze w czwartek niw bedzie po niej sladu...;) a tak wogule to czytam topik Nusi i wlasnie jestem na etapie jak poszlas rodzic do szpitala Lucy ktora stala sie Lenka....piekne chwile:)Milego weekendu kochana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *** POLECAM*** Napisano Listopad 20, 2010 http://tnij.org/i3uw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 20, 2010 Ja tez jestem... Mam siostrzenicę w domu od wczoraj,a jak dziś sobota to wiadomo sprzątanie,gotowanie,a popołudniu drzemka mnie wzięła... Już trochę mi przeszło,popłakałam sobie troszkę.. Myszko ja za Ciebie trzymam kciuki!!! Liluś nie długo imprezki... :) Gramka dziękuję Dziękuje w ogóle wszystkim,że pamiętają o mnie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 20, 2010 hej ja tez jestem :) dzis zwiedzalam sklepy szukajac prezentu dla zuzi na mikolaja i zdecydowalismy razem z M ze kupimy jej chyba autko na akumulator widzielismy takie fajniusie z ktorego Zuzia wyjsc nie chciala i to chyba jedyny prezent ktorym sie pobawi dluzej niz 5min:Pa ja juz padam Zuzia spi wiec zmykam i ja do lozeczka :) dla kazdej z osobna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 20, 2010 madzik apropos prezentów to lenka dostała od babci wózek dla lalek i bawi się nim non stop :-) kładzie lale, całuje, wozi, tuli, usypia - matka polka!!! myszeńko... mówię Ci... cysta przynosi niespodzianki... :-) i to miłe :-) zresztą pewnie zniknie szybciej niż się pojawiła :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 21, 2010 hej z rana :) a co tu tak cichutko gdzie sie podziewacie :) gramko zuzka ma wozek i tez mozna ja nazwac matka polka wszystko w nim usypia nawet pampersy he slysze aby aaaaa aaaaaa ale to zazwyczaj jest wtedy jak juz ja nie mam sily i musi sama sie bawic a widze ze ja interesuja bardziej autka moze dlatego ze w ciazy pol swojego zycia w brzuszku spedzila jezdzac :) my nie dlugo zmykamy do kosciolka mam nadzieje ze dzis topik troche odzyje :) myszko musisz pogonic dziewczyny na nk zeby zagladneli ty masz w tym dobre podejscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 21, 2010 jestem kochane u nas troche zamieszania, bo w czwartek i piatek M malowal pokoj po czym dostal 40 stopni goraczki i okazalo sie ze to angina ropna mala miala tylko katar po czym doszla temperaura a dzisiaj wysypka, wrocilam wlasnie od lekarza i mamy szkarlatyne w domu ja jednyna sie trzymam chociaz z marnym skutkiem bo katar mam straszny i kreci mi sie w glowie my tez juz planujemy urodzinki, zrobimy je wczesniej bo ja chce w tym uczestniczyc a czym pozniej tym mi bedzie trudniej w kazym razie akcesoria na kinder bal juz są, wszystko z kubusiem puchatkiem i myszką mike oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 21, 2010 pani misiowa bieduloo moja zuzka tez miala katar i zaczynala kaszlec ale posmarowalam jej nozki mascia rozgrzewajaca zalozylam grube skarpetki i o dziwo kaszlu i katarku juz nie ma czasami jeszcze zakaszle ale rzadko kiedy :) trzymaj sie kochana bo dbasz o dwoje teraz :) to kiedy swietujecie na kinder balu :) mi jeszcze zostalo akcerosi to na nastepny rok bedzie jak znalazl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 21, 2010 Hejka:) No wreszcie cos ruszylo:D:D:DBardzo sie ciesze:) Grameczkooby Twoje prorocze slowa sie sprawdzily Madzik pogonie dziewczyny ale jutro , bo dzis za godzinke ide do pracy....ale i tak mnie nie sluchaja jak czasem zakrzycze zeby sie meldowac:P:P:P oprocz kilku dziewczyn oczywiscie co sie pokazalo na topiku;) PaniMisiowa kuruj sie kochana i nie daj sie chorobsku:) A moze bys wyslala nam jakas fotke z brzuszkiem co?? Kochane zycze Wam udanej niedzieli....ja ide jesc sniadanie i do pracy....ale jutro jak tu wejde bo ma byc Was wiecej, zrozumiane??:D:D:D:D:D:DBuzzkaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LillAnn1 0 Napisano Listopad 21, 2010 STARAJĄCE SIĘ Nick..........................Wiek.........Ilość cykli......Data następnej @ nikolka25.................... 25.................29................. misiaczki.................... 23.................44................. Sara76...................... 33.................69.................22.05.10 EwelkaO /Kraków........ . 28.................20.................18.06.10 silnaaa....................... 32..................7..................??????????? monita30.................... 34........długo + 9 z clo.......... 04.11.10 Moni25....................... 25.................46..................?????????? mała kobitka................ 31.................30..................brak Wasabi81.................... 28..................1..................??????????? Izulaaa85.................... 24..................1...................?????????? megan26......................27..................2...... .............27.02.10 EfQa...........................32..................1..... ............. 03.07.10 Kakusia 24....................24..................1................. .24.06.10 ZACIĄŻONE Nick.........................Wiek........Tydzień ciąży........Data porodu PaniMisiowa................. 30................30.................10.01.2011 LillAnn1................. ......28................38................06.12.2010 DZIECIACZKI URODZONE Nick..............Waga po urodzeniu.......Imię..........Data urodzenia Fiolek....................???..................Maja .........02.05.07 izulkaa...................???.................Zuzanna .....28.06.07 Pani Misiowa............3460..............Patrycja .....21.12.07 Obca....................???..................Kubuś .........01.07.08 Kakusia 24..............3200..............Kacper ....... 19.07.08 EwQa....................3128...............Emilka ........30.10.08 Patinka26..............3230..........Olivia Hatice .....19.11.08 Smerfetka29...........????..........Gabryś,Nikodem .. 31.12.08 asiunia27...............????.................Filip ...........02.01.09 Olawd...................3340...............Tymoteusz ...30.01.09 kkinia30................????.................Daniel .........10.02.09 alutek29...............1600................Pawełek ......27.04.09 Monia671..............3500................Adaś ...........27.04.09 Graminis.................????................Lenka .........15.07.09 Jolanta2...............4410................Rafałek ........23.07.09 Gab2901...............2530................Oskar ..........07.08.09 Aneczka227.........2800.................Kacper..........1 5.09.09 madzik ................2750.................Zuzia ..........13.10.09 lilowa ................. 4100.................Adaś ...........09.12.09 rusaczek .............3100...............Bartosz..........02.12.09 Nevmila................3950...............Filipek........ ....28.06.1 dressmaker-84.............????.................???....... .. ....... nicola77.....................????.................????/.. . ............ jolanta2....................3700.................Szymon.. 25.07.2010 patinka26...................?????............Ayse Emily... ...11.08.2010 Jejku-jeszcze tylko 2 tygodnie:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 21, 2010 madzik 12 grudnia robimy dla znajomych Patrycji z placu zabaw a 18 dla rodzinki torty juz wstepnie wybrane, dla dzieciakow bedzie myszka mike taka jak w tamtym roku a jak zjedzie sie rodzinka to lalka tak sobie moja księżniczka zamowila myszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 21, 2010 Madzik Emilka za to ma fioła na punkcie ciuchci. Filmy z pociągami, zabawki pociągi , książeczki z pociągami :) Niedawno kupiliśmy jej kuchnię dla dzieci i okazało sie że uwielbia na niej "gotować" i karmić nas plastikowymi kotletami. Co najmniej dwa razy dziennie jesteśmy wołani na obiad... A na gwiazdkę chyba kupie jej cymbałki, powinny jej się spodobać. Graminis jeżeli chodzi o wózek dla lalek to Emi oczywiście tez ma tylko problem polega na tym że sama w nim siada a lalkę bierze na kolana i każe się wozić - no a to już sprzęt ledwie wytrzymuje :p Emi w tym tygodniu miała bardzo wysoką temperaturę 39,5. nie mogłam jej w żaden sposób zbić! Koszmar, zimne okłady kąpiele .... okazało się że to początki anginy i dostała antybiotyk Augmentin. Pani Misiowa dobrze że już szkarlatynę zaliczyłyście - jedno choróbsko będzie z głowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 21, 2010 trzymam kciuki za wszystkie starające się - mam dziwne przeczucie że niedługo ktoś nam ogłosi dobrą wiadomość. A moje przeczucia się sprawdzają.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 21, 2010 myszko trzymam za slowo :) LillAnn1 ja w twoim okresie juz rodzilam :) czekamy na twojego maluszka napisz cos wiecej jak sie czujesz :) panimisiowa 2 imprezy to sie wybawicie razem z maluszkiem w brzuszku :)juz nie moge sie doczekac kiedy urodzisz mam nadzieje zu uda mi sie zrobic ci niespodzianke w szpitalu bo bardzo bym chciala a ostatnio nie mam czasu na nic :( a w ktorym szpitalu chcesz rodzic :) ewcia ciesze sie ze sie odezwalas :) musze przyznac ze emilka ma ciekawe zainteresowanie i rosnie nam maly kucharz :) ja poczekam jeszcze z ta kuchnia dla Zuzi kuszace sa jak widze je w sklepie ale mysle ze zuzka jest jeszcze za mala :Pjuz bym chciala zeby miala ze 2 lata :) patinko co tam u ciebie kochana:) misiaczki mysle o tobie odezwij sie!!! liliwa jak tam adas :0 usmieszek ma cudny nie jedna zlapie na niego :) gramko dla twojej cudnej ksiezniczki :) kalpek a co tam u ciebie :) masz jeszcze goscia w domu :0 jolcia jak tam dietka ja chyba nie umialabym sobie odmowic niczego :P gab kochana modle sie za twojego silnego anilka:* i trzymam kciuki za ciebie:) pozdrawiam kazda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 21, 2010 My mamy tez kuchnie i jeszcze dokupilam jej serwis do herbaty wiec oprocz obiadow podaje nam kawe lub herbate, pyta sie nawet czy z mlekiem :P moja tez lubi pociągi glownie za sprawą bajki "tomek i przyjaciele" ktora jest absolutnym hitem oczywsicie oprocz świnki peppy madzik nie wiem jeszcze gdzie rodze bo znowu tak jak 3 lata temu jest akcja z zamykaniem oodzialow porodowych podobno Jadczewskiego i Lubartowska juz jest zamknieta a nie wiem jak jest z resztą moj lekarz jest z Jadczewskiego i na najblizszej wizycie wypytam sie o stan faktyczny w kazdym razie jak juz urodze to serdecznie zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 22, 2010 witam z rana :) ja juz pelna para na nogach i popijam herbatke bo kawki nie lubie :P mam nadzieje ze dzis poczytam troche :) pani misiowa ja tez chodzilam na jaczeskiego a do ktorego karza chodzisz??a czego zamykaja oddzial?? na jaczeskiego zawsze byl spory ruch i ciezko bylo sie dostac dlatego postanowilam przy koncu ciazy ze urodze Zuzie w belzycach i nawet chwale sobie pobyt mimo ze maly jest oddzial porodowy:) i pisac szybciutko!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gab2901 0 Napisano Listopad 22, 2010 Witajcie dziewczyny :) Pochwalę się dzisiaj zrobiłam test i są II kreseczki nadal nie mogę uwierzyć. Robiłam go o 3 nad ranem jakoś spać nie mogłam i z tej radości obudziłam mojego kochanego męża. Pozdrawiam buziaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 22, 2010 Gab poplakalam sie cudowna nowina kochana GRATULUJE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 22, 2010 gab... cudowna nowina :-) ja już czuję magię świąt :-) ale prezent mężusiowi sprawiłaś... :-) dziewczyny polećcie jakieś fajne sprawdzone sanki dla maluszka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Listopad 22, 2010 gab--- Gratulacje!!!alez sie ciesze !! oskarek bedzie mial rodzenstwo!! hura!! no dziewczynki gab rozpoczela brzuszki przedswiateczne wiec teraz czekamy na kolejne nowinki - trzymam za was kciuki lillAnn -- oj zleci szybko - moze byc tak ze urodzisz lada dzien - zycze ci szybkiego i lekkiego porodu a u nas wszystko ok . chodze do kregarza i powiedzmy ze cos mi pomaga . zobaczymy ... maly rosnie jak na drozdzach , stara sie mowic coraz wiecej . miny szczela jak jakis komik , dupcia jak tylko uslyszy muzyke to sama sie kreci :-) ostatnio dlugo po poludniu spal i chcialam jakos delikatnie go obudzic , wiec wlaczylam mu jego ulubiona piosenke po cichutku . malemu z zamknietymi oczami nozki i glowka w rytm chodzily :-D a potem taki zaspany na czworaka przygladal sie jak mis tanczy - komicznie to wygladalo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 22, 2010 hej dziewczyny gab moja droga gratuluję aż mi łzy staneły wszystko bedzie ok ja byłam dziś na szczepieniu a mały Szymonek wazy już 7200 kawał chłopa ja jutro jade z moją siostra na kontrole zostały jej jeszcze 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 22, 2010 Heja:) No w koncu jakies nowe wiesci.... Gab serdecznie gratuluje kochana PaniMisiowa niedlugo bedziesz rodzic....jak to szybko zlecialo Madzikwidze ze od rana masz powera... Grameczkoco slychac u ciebie???jak Leneczka?? Jolusciesze sie ze dzieciaczki zdrowe i wszystko dobrze u Ciebie A gdzie reszta dziewczynek???Meldowac sie!!! Ja dzis bylam w klinice na pobraniu krwi i usg odnosnie mojej cysty i po poludniu dostane telefon czy zaczynam stymulacje od dzis czy dopiero od polowy grudnia....i nie wyspalam sie bo wstalam juz o 5 a o 8 wrocilismy do domku:)Pozdrawiam i milego dnia zycze...;) Bede podgladac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 22, 2010 EfQa ciesze sie ze sie odezwalas ;);) Jednak przeczucie Cie nie mylilo:D:D:D:Dmoze jakies nowe zdjecia Twojej duzej Coreczki bys wstawila???buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gab2901 0 Napisano Listopad 22, 2010 Dziękuje :) nadal nie mogę w to uwierzyć że w końcu nam się udało. Mam nadzieje że teraz do mnie dołączy Myszka . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 22, 2010 Gabus obym kochana dolaczyla....uwazaj na siebie bo juz nie jestes sama;);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 22, 2010 hej dziewczyny moje drogie kupiłam dziś garniturek do chrztu przesłałam na naszą poczte mozecie zobaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 23, 2010 hej dziewczyny ale cisza gdzie sie podziewacie ??? ja caly czas zagladam ale nie ma komu posac :( jolcia garniturek pierwsza klasa :) myszko uda sie napewno bo i ja cos przeczuwam ze pare dziewczyn oglosi nam dobre wiesci :) ja juz zapomnialam jak to jest zobaczyc 2 kreseczki na tescie ale moja kolej juz minela teraz twoja kolej naszla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Listopad 23, 2010 witajcie kochane przepraszam ze malo pisze ale uroki ciazy mnie nie opuszczaja mam potworne mdlosci zadko wymiotuje ale bardzo mnie meczy i dlatego nie mam nawet ochoty wlaczac kompa do tego w niedziele bylam w komisji wyborczej i liczylismy glosy do 5 rano a teraz nie moge odespac wkoncu niunio tez potrzebuje uwagi :) GAb kochana ogromne gratulacje bardzo sie ciesze dbaj o siebie :) Myszko napewno twoja kolej kochana Kalpek tobie tez sie uda moze nawet bedzie prezent swiateczny ;p EfQa fajnie ze sie odezwalas no i odrazu prorocze mysli brawo czesciej takie przeczucia ;p buziaki dla reszty ale lece niuniowi zupke dac bo juz wstal postaram sie zagladac na tyle czesto na ile mi dzidzia pozwoli tzn. mdlosci ;p pozdrawiam papap buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 23, 2010 Jestem i ja;) Jolusgarniturek super:) Madzik dziekuje za cieple slowa Kakusiabidulko....odpoczywaj ile sie da, a my tu bedziemy na Ciebie spokojnie czekac:) Kurcze juz dawno sie nie odzywala Ewelka - ciekawe jak budowa ich domku..Misiaczek tez juz wieki nie zagladal do nas, Smerfetka-ale ona jest usprawiedliwiona bo przy dwojce dzieciaczkow jest masa robotyt:) Madziarkojak Wam idzie opieka nad Filipkiem?? grzeczny jest...zdjecia na NK super:) Kalpeczkua Ty jak sie trzymasz??uda sie i nam kochana zajsc w ciaze, tylko musimy troche dluzej na nia poczekac;)bedzie dobrze Gramus co tam u Ciebie ciekawego??? Patinkoa Wy jak sie dziewczyny macie??to ptasie mleczko od Ciebie wszystkim baardzoo smakowalo;)jeszcze raz dziekuje:) EfQamam nadzieje ze bedziesz sie teraz czesciej odzywac:) GabTy odpoczywaj i oszczedzaj sie ile wlezie Kochane ja lece do sklepu, bo w czwatrek u nas jest Swieto Dziekczynienie i jedna pani zamowila u mnie abym jej upiekla 3 ciasta...wiec brakuje mi kilka produktow, musze dokupic....ale za chwile wracam i zasiadam do Was z kawka...mam nadzieje ze bedziecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 23, 2010 Juz wrocilam a tu nikogo niema:(:(:(:(buuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach