Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okazjonalna pijaczka

SPILAM sie wczoraj a teraz umieram

Polecane posty

Potrzebuje moralnego wsparcia ludziska bo musze jakos wytrzymac w pracy a ciezko jest. Glowa mi peka, zbiera mi sie na wymioty...co ja zrobilam! nie potrafie sie na niczym skoncentrowac pewnie zbiore dzis nie jeden opierdol.Niech ten dzien sie juz skonczy

Gość tylko pozytywne wypowiedzi
weź sobie coś na kaca , witaminę C, Aspirynę albo jakieś inne tabletki 2KC czy coś tego typu ;)

Ja odkąd w takim stanie przyszłąm do pracy pije tylko w piątki i soboty zeby zdążeć wytrzeźwieć :p szef najpierw mnie żałował, potem się ze mnie śmiał, a na koniec stwierdził \"niech mi pani juz stad idzie bo nioe moge na pania patzreć\" :p w życiu nie byłam tak szczęśliwa że idę do domu ;)

Gość Jak mozna pic
jesli na drugi dzien sie pracuje...

>jesli na drugi dzien sie pracuje... niektórzy piją w pracy :D

Wi ja nie mam takiego fajnego szefa. Wygladam jak 10 nieszczesc, nie mialam sily sie nawet porzadnie uczesac i odliczam minuty zeby wreszcie pojsc do domu i polozyc sie do lozka. I tez sobie mowie - nigdy wiecej chlanska na tyg i dupa!

No to cóż zrobisz, trzeba zdychać i tyle ;) a wogóle to może napij się jakiejś słodkiej herbaty, zjedz coś tak zeby Cię zamuliło do bólu i zwymiotuj wtedy Ci się polepszy :) brutalny sposób ale jak tzreba to tzreba ;)

Ech ludziska ale sie wpakowalam! ale wieczor byl udany, fajni ludzie, najpierw mala parapetowa u znajomego, potem resteuracja , nie wiem ale chyba na kazdego przypadla jedna butelka wina, potem skonczylismy jeszcze w jakims barze i tam tez po 2 piwa...Zanim sie zorientowalam bylam niezle wstawiona a dzisiaj to nie moglam sie obudzic

30-letnia - ja tez zawsze sobie mowie ze pije tylko w piatkale niestety chlanska to sa rzeczy nie przewidzialne... Wi pije juz druga herbate, nei chce rzygac bo tutaj duzo ludzi pracuje i beda sie dziwic co ja wyprawiam w tym kiblu(:

Pić trzeba umieć !

Tylko pozytywne wypow.- pic trzeba umiec, ja umiem tylko ze jak pije to zdarza mi sie zapomniec o tych umiejetnosciach niestety):

Pracuje w duzym biorze ale nie uzeram sie z klijentami jak jakas kretynka.

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Sorry za te jaja które sobie z Ciebie robiłem ale nawet gdy wyglada to tak że się nabijam to tak naprawdę chcę nabić Ci rozumu do głowy :D Juz mi ktos napisał że sie wymądrzam , ale to nie tak że czuję si.ę jak bym pozjadał wszystkie rozumy . Jak bym Ci napisał że postaraj się unikać takich wypadów to do Ciebie by to nie dotarło. Trzeba czasem krzyknąć lub ośmieszyć --- wtedy są rezultaty. A jeżeli chodzi o treściwą pomoc to pomóc mogę w przypadku kaca tylko w sposób umoralniający bo nie wiem jak się leczy kaca ( nie nadużywam alkoholu :D:D:D )

Ciesz się że ze mna nie pracujesz , bo bym Ci nieźle dogryzał :D

to nia ja ::::::::::: ooooooo :) , drugi żulek :D

o ho , nie ma autorki pewnie poszła zwymiotować :D

rafaello- haha wystraszyles sie mojej wirtualnej mocy co?haha A tak na powaznie- nie gniewam sie, masz dzikie poczucie humoru bo troche mi sie nawet smiac chcialo jak sobie wyobrazilam przez chwie jak wchodzi do mojego biora taki facet ktorego nie cierpie, on tu pracuje i jest debilem a uwaza sie za krola i jak zwykle cos chce ode mnie a ja wymiotuje na biorko hehe

to nie ja-bouhahaha dobre! nie ja nie przewracam sie tylko rzygac mi sie chce nieustannie. Dzis rano balam sie ze poleci mi na ludzi w tramwaju wiec mialam przy sobie reklamowke ktora teraz tez lezy sobie na biorku w razie czego

nastepnym razem przestań na winie ;) nigdy nie mieszaj alkoholi :D

tylko pozytyw. wypow.- zawsze sobie tak mowie..i zawsze mieszam.

okazjonalna >zawsze sobie tak mowie..i zawsze mieszam Silny masz charakter nie ma co :D

nie , nie , nie nie wypłoszą mnie czarownice :D z reszta jak nie wierzysz to teraz czytaj to : Będę trzymał kciuki za to aby w przyszłości szef zaproponował Ci podwyżkę 200% i zaprosił na romowę. Ty niczego nieświadoma przyszłabyś do pracy w stanie upojenia alkoholowego. Wtedy zadzwoniłby telefon " Pani Aniu , czy mogłaby Pani do mnie przyjśc na momencik " Ty idziesz do szefa w obawie że może się domyślił że pijesz a tu nagle okazuje się że On chce dać podwyżkę. Gadacie , gadacie a ty nagle masz nieziemską ochotę na zwrot treści pokarmowej z żołądka :D I tak o to miejscem zwrotu owego pokarmu okazują się być spodnie w kanty założone na dupie szefa :D Szef wkurzony na maksa daje Ci wypowiedzenie umowy o pracę a ty idziesz z torbami. Mąż jest na ciebie wściekły , odbija mu i wpada na szalony pomysł aby od Ciebie odejść :D I co teraz ? Uważasz że nadal się boje czarownico ? :D oj trolik :D:D:D

ja szukam ? :D

Oj bo mnie śmieszy autorka i skoro mam możliwośc poprawienia sobie humoru sporą dawką smiechu to dlaczego miałbym tego nie robić ? :D Zawsze śmieszyły mnie historie związane z częściową utratą panowania nad sobą :D

Dobra , już nie dokuczam bo się kobieta załamie :)